Sıkarsanız boğulur daha çok yapmak ister ona yaptığının kendi sağlığı açısından yanlış olduğunu tekrar yapmaması gerektiğini yaşı geldiğinde doğru yoldan doğru şekilde yapacağını aktararak bilinçli bir ebevyn gibi davranın ancak eşinizin bu duruma tepki göstereceğini unutmayın heleki anlayışssız bir baba ise daha zor olur. kendiniz işi bu şekilde denetleyin derim?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O yaslarda hepimiz o sekilde deyilmiydik. Bence soyleme. Kendi isterek yaptiysa. Acisi ile tatlisi ile o hissi yasamak istemis. Artil onunda homonlari ve vucudu uyanmaya baslamis. Buda normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi isteyerek yapmis. Hosuna gittigini soyledi. cocuk sevgiliymis
Bence babasina soylemeyin. Bende iliskiye girmeye 15 yasinda baslamistim. O yaslarda insan herseyi denemek istiyor. Kendisi eger zevk aliyorsa karismayin bence yapsin. Ben 15 yasimdan 18 yasima kadar sadece anal iliskiye girmistim. Kendim zevk alarak yapiyordum. Hicte pisman deyilim. Halen zaman zaman anal iliskiye giriyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Delirttin bizi be ahu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylememelisin. Anal konusunda bakim konusunda size bilgilendirme yapabilirim sizde ona anlatırsınız. Doğum kontrol konusuda öyle. Bu onun özel hayatı artık ve gizli kalmalı ancak bazi şeyleri de öğretmeniz konuşmanız gerek. Ona yol gösterip yardimci olur sırdaşı olursaniz güven kazanırsınız. Bir sorun yaşamaz böylece
14 Yorumla
Soran+1 yıl16 yasinda ama
Cevap sahibi+1 yılben reşit gibi düşünmüştüm sevgiliside aynı yaşta mı
Soran+1 yılSevgilisi 19 20 yaslarinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhiç babayı karıştırma bence. olan olmuş, hoş bi denkleşme olmamış maalesef. tamam özel hayatı tabi onun ama sonuçta reşit de değil. risklerini vs her şeyi ana kız konuşmanız gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKızı rahat bırak babaya söylersen hayatı kararır bence sen onunla konuş doğru cinselliği ona öret gizli saklı olmasın aranızda
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ona doğru cinselliği öğret anne olaesk olabilir yapmış bir hata otur konuş istemiş
+1 yılKarşına al konuş ana kız veya arkadaş olarak doğruyu yanlışı olması gerekeni anlat babasına açma şimdilik derim
00 YorumlaSöyleme, önce sen konuş, bunun çok yanlış bir şey olduğunu anlat. Şimdiki annelerin de işi zor.. dayatmalarin ürünü şu yaşanan cinsellikler.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme tabiki. Kızında travma yaratirsin. Sen bir kadon olarak onu en iyi anlayacak kişisin. Karşına alıp konuşmalisin
00 Yorumla Kızınız kac yasinda reşit olup olmadığına göre durum degisir
05 Yorumla
Soran+1 yıl16 yasinda
- +1 yıl
Burada hukuki olarak o adam küçükten cinsel olarak yararlanmış oluyor. TCK ya göre suç. Bence ilk önce kızınızla konuşun . Adam hala peşinde ise kızınızın uzak durmasını sağlayın tavsiyem mutlaka ama mutlaka bir psikiyatrdan yardım alın. İşiniz zor en son aşamada babasına söyleyin bu iş çok sikintili
Soran+1 yıldaha once 3 erkekle daha ters iliskiye girmis. Tecavuz yok. cocukla sevgililermis.
Kendim istiyerek yaptim dedi
+1 yılsöyleme anne olarak sen konuş seksin iyi ve kötü yanlarını ona anlat bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöylerseniz sonuçlarının neler olabileceğini düşünüyor musunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle babasına ve kızına döv ona evden dışarı çıkarken devamlı bilgilen her yere salma yoksa devamlı bu işe yapar bakkala dşye çıkar yapmaya gider sıkı denetim altına alın babasına söyle
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO erkeğe daca acın reşit olmayan birisine tecavüz etti diye kızın razı olsun ada bu kamu davası dönüşmesi gerek 18 yaşından küçük birine yapamaz buna yetkilere bildireceğim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. söylesen ne değişecek? alışmış kudurmuştan beterdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. babası duymasın sakın. aile faciası olur. sen kıza sahip çıkmıyorsun diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi istegiyle yapmış zevkte almış bekaret konusudna bilinclendir ve dikkat etmesini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne mide bulandırıcılık. Bari sende katil konulu olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Olan oldu... Ruhunda varmış. Ne yapabilirsin ki? Hiç.
00 Yorumla
+1 yılipler kopmuş olan olmuş söylesen neyi degıstırcek oldurcekmi kızını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasil yakaladin acaba? Yakalayinca naptin
02 Yorumla
Soran+1 yılSalonla yakaladim. oglan kizimin poposunun icindeydi. Tokatladim oglanida kizimida. oglanin yuzunun resmini cektim. kizim sevgilim diyince gitmesine izin verdim
- +1 yıl
Olan olmus anlatma babasina bnce
+1 yılSen yapiyormusin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızın kaç yaşında ve nasıl yakaladın
00 Yorumla Söyleyin ama anal yaomış
00 Yorumla
+1 yılPeki ya düz ilişkiye girseydi dahamı iyiydi :)
00 Yorumla
+1 yılNe için yapıyor para icinmi zevk icinmi ononemli
00 YorumlaSoylede kocani katil et cok kolay bir konumus gibi
01 Yorumlakaç yaşında ve nerede yakaladın
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşında bence özel hayatına karışma
00 Yorumla
+1 yılolabilir ya dert etme
00 Yorumla
+1 yılTam o sırada yakaladın bir de? Vay canına
00 Yorumla
+1 yılSenin gözler neler görmüş öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsonrasında ne oldu
00 Yorumla
+1 yılNerde yakaladınız
010 Yorumla
Soran+1 yılKendi evimizde
- +1 yıl
O kadsr rahat
Soran+1 yılNormalde aksam 7 8 gibi eve geliyorum. babasida bir aydir baska sehirde. Ogle vakti gelince yakaladim evde
- +1 yıl
Ama sanırım bakire diye ters ilişkşye girmiş
Soran+1 yılEvet bakire oldugu icin. itiraf etti daha once 3 erkekle daha birlikte olmus.
- +1 yıl
Hepmi ters ilişkimi olmuş
Soran+1 yılEvet hep ters iliski yasamis. Caninin yanip yanmadigini sordum. Hayir dedi
- +1 yıl
Alışık demekki sen nasıl karşıladın
Soran+1 yılcokta ters tepki vermedim. daha fazla korkutmamak icin
- +1 yıl
İyi yaptınız haklısınız
+1 yılNasıl yakaladın 🙄
03 Yorumla- +1 yıl
Sert dille uyar bir daha öyle şeyler yapmasın.
Soran+1 yıltokatladim ikisinide. salondalardi. birlikte olurken yakaladim
- +1 yıl
Unutun babasına söyleme bir daha olmasın de.
+1 yılNormaldir artık şaşırmaman gerek
00 YorumlaYaşasın elleme
01 YorumlaAnlatsana nasıl yakaladın
00 YorumlaBoş ver zevkini alsın
00 YorumlaBu nasil kafa?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstek artırıcı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde mi girdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasinda kizin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne hissettin o an
00 Yorumlaciddi misiniz siz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyledin mi?