Hangi sevgili çifti görsem aklıma cinsellik yaşayıp yaşamadıkları geliyor böyle bir ikilemi sorgularken buluyorum kendimi sxösöxşlağ
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşayamadığın şeyi yaşayan var mı diye merak edersin hep insan böyledir buda ya korkudan olur ya da güvensizlikten kendine güven
Sen sen ol başkalarını bırak
Açken sen sen değilsin🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada bana da oluyor adama bakıyorum ayı gibi şişman kız miniş tıfıl bir şey , oha diyorum bu bunla nasıl şey ediyor 😅 pi*lik içimize işlemiş ama zarar sızım. Arada aklımızdan geçiyor bizim olmadığı için sadece
00 Yorumla
+1 yılÇünkü böyle bir boşluktasın. Hiç cinsellik yaşamadın veya uzun bir süredir yaşamadın ciddi bir şekilde cinsellik istiyorsun ve herhangi bir nedenden dolayı yaşamıyor veya yaşayamıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir neden hayatım da biri olmaması.. istedigim gibi birini bulamamak
- +1 yıl
İşte bütün bunlar senin böyle düşünmene neden oluyor. Sende onlar gibi yanında biri olsun istiyorsun. Ve onunla beraber birtakım şeyler gerçekleştirmek istiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
+1 yılanlıyorum da bundan bizene :D istersen duşta grup yapsınlar yani
06 Yorumla
Soran+1 yılYani merak etmek bu😅
- +1 yıl
ben sana soruyor muyum en son ne zaman svştin diye :D yani ayıp yakıştıramadım :D
Soran+1 yılYani hayır birine gidip de sormak degil tabi sjkmdş ama aklından da mı geçirmezsin acaba su ne yaşamıştır diye falan ben merak ediyorum şahsen😁
- +1 yıl
:D yarın bir gün sevgilim olursa sadece sana anlatacağım tüm açıklığıyla tüm çıplaklığıyla nerde ne yaptığımı nasıl yaptığımı tamam mı :D muradına erirsin artık :D
Soran+1 yılSaol eksik olma😁
- +1 yıl
:D ne demek
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde aklima geliyorda sonucta yapsalar banane diyip geciyorum ben yasadim mi hayir diyip uzuluyorum
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yoksa adına sevgililik demiyoruz zaten.
00 Yorumlaİlginç bir yaklaşım. Eskiden bende de vardı. Şimdi pek yok.
00 Yorumla
+1 yılVar kesin yaşıyorlar dır sanki sen sevgilin ile yaşamadın en kötü saksafon çalıyorlar dır kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevişmeyen varsa niye birlikteler ki? Saçmalık. 1950 lerin Türk filmi gibi olurdu. Kalmadı öyle çift
17 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgililik bir nevi yatak arkadaşlığının daha romantikleştirilmiş halimi diyorsun.. bence cinsellik yaşamayanlar da olabilir
Cevap sahibi+1 yılYeni nesilde yok gibi. Bizim nesilde bile çok çok azdı.
Cevap sahibi+1 yıl@Zeusscuk şimdiki nesil ailesini parmağında oynatıyor. Sen öyle bil.
- +1 yıl
yas 30 u gectıkten sonra ztn sınırlar bile kalkıyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çok güzel bir kız görünce şey diyorum bazen bunu acaba kim gibiiyor lskfls Ama düşündüğümden değil ağız şeysiiii :D:DSADsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe şanslı erkek diyorum bazen, bulmuş taş gibi hatunu falan oluyor bende.
02 Yorumla
Soran+1 yılVay be ben de tam tersi oluyor
Cevap sahibi+1 yılDaha argo şeyler geçiyor içimden aslında ama burada yazamıyorum. 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki insan bir olmadıkça zaten mutlu bir çift görüntüsü sunamıyor dışarıya.
00 Yorumla
+1 yılBen bunu düğünlerde düşünüyorum 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha
- +1 yıl
Valla yaaa, geline bakarak özellikle 🙈🙈😂😂
+1 yılBen hariç herkes s********kşyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl+1 liyorum
Bazen benimde geliyor
00 YorumlaAynı bende knk ama yapmişlardir yani
00 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla evet geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Benim başka şekilde de geliyo
00 Yorumlahahah acıkmışsın sen
00 Yorumla
+1 yılaklına çokzel şeyler gelmiş gerçekten ;)
00 YorumlaYoo ne yaptıklarını merak etmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar mı açsın yani
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır merak ediyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılbence yapıyorlarmı diye merak değil şunu yapıyorlarmı bunu yapıyorlarmı nasıl yapıyorlar gibi şeyleri merak edip gözünde canlandırıyorsun
Soran+1 yılHayır o degil sadece yapıyorlar mı özel anlar paylaşıyorlar mı diye merak ediyorum yoksa bu beni tahrik etmez
Cevap sahibi+1 yılbakire genç bir kızsın değil mi düşünürken sanki bir kapı aralığından izler gibi hayallerin de olmalı
Soran+1 yılÖzelim seni ilgilendirmez bence ama dedigim gibi röntgencilik hayallerim ya da fantezim yok sadece bu düsünceler beni meraka sokuyor evet ama pek yaşamadığımdan da olabilir😄
Cevap sahibi+1 yıltutkular insanı zayıflatıyor ama değil mi bazı şeylerin tutkulara cevap aranmasına da
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen bende öyleyim hehehehe
00 Yorumla
+1 yılBen evli beni görme
00 Yorumla
+1 yılGelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya garip
00 Yorumla Gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılartık gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılBenim de nasıl yaptıkları 😀
00 Yorumla
+1 yılEvet yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSen yaşadın mi