Annen de zamanında babanla bir sürü çıgınlık yaptı rahat ol, ayrıca anneni bir daha yatak odasına sokma. orasını sizin özeliniz, oraya kimsenin girme hakkı yok. Annenin dolaba bakmış olması bile saygısızlık.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz annemle birlikte yaşıyoruz beyefendi. Annem de bizden habersiz odaya girip çıkacak eşya karistiracak biri değil benim haberim vardı.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Utanmanız kadar doğal bir şey yok. Bu konuda da annenizin size yaklaşımı da çok tatlı ama. Her evli insan biraz olsun karşısındakini anlamalı. Sonuçta yabancılar için bir şey yaptığın yok eşin için yapıyorsun ve annen de mutlu bir ilişkiniz var diye sevinir de. Tabi yine de görmemesi adına daha dikkatli davranmanız gerekebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın çok ama çok teşekkür ederimm😊
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle yaptığın eylemi niye detay olarak verdin, bunu anlamadım.
Neyse...
Zaten bu dolap sizin mahreminiz, ne işi var onun orada, bir şey olmaz, bir şey derse sende diyeceksin senin ne işin var orada diye.
cut.02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikli olarak detaylı olarak hiç bir şey hatta en ufak bir kelime verdiğimi görmüyorum. Dolabımda bir şeye baktığını da belirtmiştim, benim haberim vardı soruda annem bizden habersiz gidip dolabimizi karıştırmış diye bir şey yazmadım. Ayrıca ben utandığımı belli ettim sanırım o da utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler dedi annem öyle bir şey söylemez zaten. Ben sadece utandığım için utanılacak bi şey mi vs. gibi fikir almak için sormak istemiştim o an.
- +1 yıl
Ben soruyu yanlış okumuşum, Afedersin : )
Utanman doğal aslında, özeline girmiş sonuçta. Anne bile olsa gelip senin mahremine böyle rahatça bakamaz. Eğer somut olarak bir ima, bir laf gelirse annenden veya özellikle dolabına gelip o kıyafetleri karıştırdığını görürsen tepkini göster, yani kaşlarını çat, sinirin bozulsun ifade olarak, bir şey derse cevabını verirsin. Ne arıyorsun, ne bulmaya çalışıyorsun dersin.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılniye utanıyorsun onlar senin özel hayatın ayrıca bi ahlaksızlık yok adam senin koca. neye utanıp neye utanılmayacağını bilmek çok ciddi bir problem halkımızda
09 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama yine de ister istemez utandım
- +1 yıl
utanma. gereksiz utangaçlık insanı hataya sürükler.
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
misal geresiz şeylerden utanır yapılması gerekeni yapmazsın yapmaman gerekeni yaparsın. aa konu komşu ne der diyip yanlış kararlar verebilirsn yanlış psikolojilere girebilirsin. konuyu sadece cinsellik ve çamaşır olarak düşünme.
Soran+1 yılHayır zaten o tarz utanma ve çekinmelerim yok eşime herkesin içinde aşkım demekten utanmam mesela, hatta bazı ortamlarda öptüğümüz bile olur, el ele gezeriz ailelerimizin yanında aynı sekilde aşkım sevgilim falan deriz. Onun dışında da millet ne der diye bir düşüncem yok ama bu biraz farklı bi boyut olduğu için ister istemez utandım.
- +1 yıl
hımm anladım seninki saygı utanması o güzel bişey. hem annende ana gibi anaymış tebrik ediyorum kendisini
Soran+1 yılevet öyle sanırım. çok teşekkürlerr evet annem öyledir her zaman annemle arkadaş gibi olduk lise olsun üniversite olsun sevdiğim kişileri bile rahatlıkla annem kızar demeden anlatırdım o da bana fikir verirdi olmaması gereken bi şeyse uyarırdı lisede sevdiğim çocuk yüzünden depresyona girdiğim zaman bile yanımda olup hep fikir vermişti
- +1 yıl
maşşallah annene. şanslı bir evlatsın. ve tavrına bakılırsa annende şanslı bir anne. ne güzel
Soran+1 yılevet öyleyim 😊 çok ama çok teşekkür ederiimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Annen yapmadan mi oldun sen. Annen seni verirken bilmiyor muydu ne yapacağınızı. Sabaha kadar yataktan gelen sesleri halı çırparken çıkardığinizi sanıyor olarak mi düşünuyorsun
00 YorumlaUtanacak bir şey yok belki babanla olueken oda giymiştir fantezi ne güzel enç tatmin ediyorsun annen dulmu yaşı kaç bel baban varsa oda giyer
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam yok.
Dolabına bakarsa görür evli bi kadınsın kaldı ki seks hayatının olması ve giyinmen cok normal bunu bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yine de utandım işte görmesini istemezdim yine de
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıle görsün bunda tutanılacak bişi yok. sonuçta iç çamaşırı yani. bizde oyuncaklar var, gidip onları görse neyse dicem hadi sıkıntı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılama gecelikler falan da vardı ve hepsini gördü
- +1 yıl
ya zaten evlenmeden önce gecelikler çamaşırlar vs alınmıyor mu sere serpe açılmıyor mu tüm sülale görmüyor mu? geçen süreçte yenilerini de almışsınızdır bunda anormal bi durum yok.
Soran+1 yılhaklısın ben utandığımı belli ettim sanırım o da ztn utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler benden utanmana gerek yok falan dedi yine de utandım işte tuhaf hissettim
- +1 yıl
aynen bunlar çok normal şeyler, utanılacak bişi yok. aksine bunlar olmazsa sıkıntı
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ^^
Annen gencligini hatirlamistirm utanacak ne var, kocanla seks yasiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten annemin dediklerini de güncellemeye yazmıştım ama yinede utandım işte
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörsün ne var ki bunda sanki baban gördü hemcinsin görüyor sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılya yinede utandım ama
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanmıştır seni.
beyhude gitti günler demiş içi kan ağlamıştır kadıncağızın .
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka🙄🙄
- +1 yıl
Bi zamanında yapamadık yoktu boyle incikli cincikli şeyler
Soran+1 yılannemin zamanında da öyle şeyler vardı ayrıca konu annemin özeli değil.
- +1 yıl
annen görmüş. 6. his ile iç gerçirmiştir dedik. ayrıca özeli tabı
utanılacak durumda yok.
40 yıl beklemiş koca bulmussun tabı kı show özen oyunculuk yapacan eşine çok doğal.
+1 yılBu utanılacak bişey değil ki canım çekinmiş olabilirsin ama normal şeyler yani
01 Yorumla
Soran+1 yılyinede utandım ama yine de görmesini istemezdim
+1 yılSenim dolabına giriyorsa bişey olmaz anne o kötü düşünmez
03 Yorumla
Soran+1 yılkötü düşünmeyeceğinden eminim ama utandım işte
- +1 yıl
Sen değil anne utansın ne işi var demi dolabının içinde
Soran+1 yılbenim haberim vardı neden utansın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanman normal annenin çekmecelere bakması normal değil
ama çok da kafana takma evlisin normal bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılannem çekmeceleri falan karıştırmadı, bir şeye bakıyordu benim de haberim vardı.
Cevap sahibi+1 yılolur öyle şey normal ya kırbaş yapay penis falan bulmadıysa sorun yok :)
+1 yılAcaba ne cesit bunlar tanga dantelli boncuklu falansırf gübürlü
00 YorumlaCanı çekmistir kadının veya ustunde hayal etmisdir giysileri
00 Yorumla
+1 yılNe var ki bunda zaten çeyiz yaparken de görmüyorlar mı
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama o zaman en fazla ip askılı geceliklerim vardı
Soran+1 yılbasit seylerdi yani
- +1 yıl
Güler geçer evlisin ve gençsin kendi de geçti o yollardan
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden utanıyorsun annen bakınca utanmadıysa senınde utanacak bır durumun yok senın yaptıklarını annen yapmadı mı
00 Yorumla
+1 yılAnnendefe olmasaydı baban tohumlarını tarkaya salamazdı öyle düşün annende giymiştir o gecelşklerden
05 Yorumla
Soran+1 yılyine de utanıyor insan
Soran+1 yılduymaz herkes kapısını kapatıyor yatıyor zaten birde evi yikmıyoruz ki gsbxmsjdhxh
- +1 yıl
İnlemiyorsan bir problem vardır
Soran+1 yılinliyorum zaten ama diğer odadaki uyuyan kadin nasıl uyansın 🙄
- +1 yıl
Hey gidi hey anneler her şeyi duyar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGorsun ne olacakkı gordgunu bılıyordur zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılyine de utanıyor ama insan
Cevap sahibi+1 yılNelee gordu
Cevap sahibi+1 yılAnnenın tavrı nasıl oldu
Soran+1 yılSeks yaparken giydiğim gecelikleri birde bazı o tarz iç çamaşırlarımı. ben utandığımı belli ettim sanırım o da utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler benden utanmana gerek yok dedi yine de utandım işte tuhaf hissettim
Cevap sahibi+1 yılUtanman dogal ama annen hos karsılayan bı kadın sanırım
Annen kac yasında
Soran+1 yıl45 yaşında
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmana gerek yok zamanında annende neler giymiştir çökmüş secsiydi iç camasirlarin
04 Yorumla
Soran+1 yılevet normal evli bir kadının giyeceği seks gecelikleri iç çamaşırları işte.
Soran+1 yılburdan da sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖzel olmasa burdan sorardim
Soran+1 yılpeki çıkarsan eğer.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİç camaşırı derken oyuncak degil heralde
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır gecelik ve iç çamaşırlı
Soran+1 yıl*çamaşırı
- +1 yıl
Bjnda utanıcak bir durjm yokki annenin şüphelenip anlıycak bir durumda yok
- +1 yıl
Hım evliyken cok nodmal emin ol anneninde ona benzer vardır
Soran+1 yılİlla ki anlamıştır ve zaten ben utandığımı belli ettim sanırım o da utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler benden utanmana gerek yok falan dedi yine de utandım işte tuhaf hissettim
- +1 yıl
İşte cocukken bizim cinsel dürtülerimizi batırtıkları cinselligi bize kötü bişeymiş gibi gösterdiklerinden böyle hissediyoz
Soran+1 yılgaliba ama yinede insan utanıyor işte
- +1 yıl
Evet anlayabiliyorum gayet normal hissetiklerin
Soran+1 yılaslında annem bana hiç böyle hissettirmedi yani evlendikten sonra çok normal olan bi şey olarak hissettirdi hep zaten bu konularla ilgili konuşmazdık ama ne bileyim normal bi filmde o tarz bi sahne çıkardı veya konudan bi şey olurdu konuşmazdık ama evlendikten sonra normal bi şey olduğunu hissettirirdi yine de ne bileyim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye kanka normal değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da görmesini istemezdim
Soran+1 yılUtaniliyor ister istemez
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörebilir bu çok normal
06 Yorumla
Soran+1 yılyinede utandım ama görmesini istemezdim
- +1 yıl
Annen normal karşılamıştır kıyafet sonuçta anneninde olmuştur evlendiği dönemlerde... olağan dışı bir şey değil yani..
Soran+1 yılEvet ben utandığımı belli ettim sanırım o da utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler benden utanmana gerek yok dedi yine de utandım işte tuhaf hissettim
- +1 yıl
Öyle şeyler yapıyorlarki artık ailelerinin yanında inan senin gibileri görünce hala utanabilen insanların olması beni mutlu ediyor... evlisin helalinle yapıyorsun ve helalin için alınan kıyafetleri gördü annen..
Soran+1 yılhaklısın çok ama çok teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılNormal sanki o yapmamış😀
02 Yorumla
Soran+1 yılyine de görmesini istemezdim
- +1 yıl
Haklısın sağlık olsun
+1 yılGörsün ne olacak sanki abartmayınız
06 Yorumla
Soran+1 yılabartmak değil ama utandım işte elimde değil
- +1 yıl
Annen de tuhafmışne işi var sizin özel odanızda
Soran+1 yılya ne alaka dolabımda bi şeye bakıyordu benden habersiz girip odamızı karıştırmadı ya
- +1 yıl
Olsun senden isteseymiş
Soran+1 yılben izin verdim isteyeceği bir şey yoktu.
- +1 yıl
O zaman sorun yapma izin verdiysem görecekleri konusuda düşünmüş olman lazımdı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEee ne olacak gorsun kasma
00 Yorumla tabiki utanırsın ama bunu herkes yaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTahmin ettiğim gibi değildir sanırım
00 Yorumla
+1 yılne yapmamizi bekliyorsun ak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir insanlık hali
01 Yorumla
Soran+1 yılyinede utandım ama görmesini istemezdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılne olur görürse
014 Yorumla
Soran+1 yılya sonuç olarak utandım iste
Cevap sahibi+1 yıldaha evlenene kadar senin kilodunu sütyenini annen yıkamıyor muydu
Soran+1 yılya evet ama gecelikler falan onları gördü
Cevap sahibi+1 yılbe tür gecelikmiş onlar bende merak ettim şimdi😊
Soran+1 yılseks yaparken giydiğim gecelikler işte.
Cevap sahibi+1 yılazdırı cinsten mi
Soran+1 yılayıcıklı pijamadan bahsediyor değilim seks gecelikleri işte.
Cevap sahibi+1 yılfiziğin güzel mi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılkonuşmk ister misin
Soran+1 yılniye konuşmak isteyeyim evliyim diyorum işiniz gücünüz abazalık
Cevap sahibi+1 yılsenin hiç arkadaşın yok mu
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılnormal konuşmak için demiştim istemiyorsan zorla olacak bişey değil
Nasil giyimler ki
020 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaparken giydiğim gecelikler işte birde bazı iç çamaşırlarım
Soran+1 yılya öyle p*no yıldızlarının giydiği kıyafetler değil tabiki çok derken. Ama fantezi işte
Soran+1 yılinşallah seni hak edip seninde onu hak ettiğin ve gerçekten sevilip sevildiğin biriyle evlenir ve hepsini yaşarsın 😊
Soran+1 yılanal hariç evet
Soran+1 yılne grubu biz seks kölesi falan mıyız evliyiz tek gecelik ilişki yaşamıyoruz gerçek aile olmak aşık olmaktan bahsediyorum ben ciddi olamazsınız ya🙄🙄
Soran+1 yılhayır🙄 insan sevdiğini başkasıyla paylaşır mı ya iğrenç..
Soran+1 yılEşim asla ama asla böyle bi şey yapmaz aklından bile geçirmez zaten. Ben de düşüncelerimi yeterince açık yazdım diye düşünüyorum aynı şekilde..
Soran+1 yıleşim bana böyle bi şey söylemedi ben reddetmiş veya tepkimi göstermişim gibi göstermene gerek yok. üstelik ben kendi kocamı tanıyorum, bir erkekle biraz fazla samimi bile olsam kıskançlıktan deliye dönen birisi, bi erkek bana çok güzel olduğumu vs. söylese kıskançlıktan olay çıkartan birisi o kadar yani. Olay bu da değ eşimi tanıyorum asla böyle bi adam değil: )
Soran+1 yıl*değil
Soran+1 yıleşim öyle birisi de değil bana fazlasıyla sadık, sadakat duygusu da yüksek olan gözü benden başkasını görmeyen birisi merak etme.
+1 yıl5 dakkalik mahcubiyet gelir gecer
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🙂
+1 yılNormak ama
06 Yorumla
Soran+1 yılyinede görmesinin istemezdim
- +1 yıl
Oyle ama gormus yani nerdeydi ki yatakta falanmi
Soran+1 yıldolapta dolabımda bi şeye bakarken gördü
- +1 yıl
Anladimmm tepki verdimi belkide anlamadi sen oyke dusunuyisun ama bence cekmecede biyerde tut fantezi kiyafetleri falan var esiminde sakli tutulmali
Soran+1 yılyok ben utandığımı belli ettim sanırım o da utanma annecim evlisin sen normal böyle şeyler benden utanmana gerek yok dedi yine de utandım işte tuhaf hissettim
- +1 yıl
Kiyamm yaa olur oyle gene anlayisla karsilamiss
vay o*rospu demiştir içinden
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ne alaka🙄
Soran+1 yılne alakası var evliyim ben
+1 yılgorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılya yine de utandım ne düşünmüştür falan diye
+1 yılEee ne var bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılilla ki utaniliyor ister istemez