Mümkün, monotonluğa neden olan sorunları çözmek ile her şey mümkün. Şöyle anlatayım; cinselliği haftanın bir gününe sıkıştırmak ve artık zevk alacak halden çıkıp, evliyim gönlü olsun diyerek göreve dönüştürmek en büyük sorun. Monotonluktan kurtulmak için önce cinsel hayatınızı canlandırmak gerekiyor. Bunu da karşılıklı konuşarak ve senin eşinin fantazilerini paylaşarak onları gerçekleştirerek çıkarta bilirsiniz. Bir sorun var ise bu sorun sadece senin veya eşinin tek başına yapacağı bir şey değil, ikinizin birlikte çözeceğiniz şeyler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır değil. Evlilik dediğin şey, iki kişinin bacı-gardaş oluncaya kadar aynı eve kapatılması. Seks azalacak ve bitecek. Kadın erkeği görmekten bıkacak, seks istememeye başlicak. Erkek de başka kadonlara göz koyacak. Doğamıza tamamen aykırı bi zorlama kurum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlduğu gibi yaşayın biraz da. Zorlamayin, birbirinizin özel alanları olsun kendinizi geliştirecek. Kendinize bir şeyler katmak için meşgul olurken birininizi özlersiniz zaten, hem gözünüze daha cazibedar görünürsünüz, kendiyle meşgul olan insan her zaman daha karizmatik görünür göze.(not: bunu yazan kişi bekar ve ergen)
25 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı şeyler bunları mumkun oldugunca yapıyoruz zaten ama cinsel anlamda monotonlaşma oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılEsra Ezmeci'nin yöntemlerini uygulayın. Tuzlu su vs. yapanlar memnun. Iz Bıraktığın Kadar Varsın kitabında bir sürü taktik vermiş kadin. Ben aldım kitabı ileride lazım olur diye
Soran+1 yılilk defa duydum
Cevap sahibi+1 yılO cok meşhur, bu kadin psikolog. Uygulattigi yöntemlerle boşanmak üzere olanlar bile barışıyolar. Yöntemleri biraz farklı hiçbir psikologun yaptırdığı şeyler değil. Internetten araştırın.
Soran+1 yılbakıyorum. teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kafada olan kadın ve erkek olduğu sürece kurtulmaz evliliği ilişkiyi görev olarak biliyor kadınlar
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı peki?
Cevap sahibi+1 yılÖyle kadına ne yaparsan yap düzelmez kafa yapısı ayrılmaktan başka çare yok sanırım
Soran+1 yıl:(
Seyahat ve özel hayatın zenginleştirilmesi.
Başka çözümü yok dünyada.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne