Ben 26, eşim 30 yaşında. Hayatımı mahvettiler, sevmediğim adamla zorla evlendirdiler. Ailem ve eşimin ailesi arkadaşlarmış, eşimde benimle evlenmek istediğini söyleyince istemeye geldiler. Ben hemşireyim, o doktor. Evleneli 3 hafta oldu, ilişkiye girmedik. Şimdide sürekli öpüyor, sarılıyor. 3 gün önce ilişkiye girmek istediğini söyledi. Birde artık zamanı gelmedi mi diyor. Yaa ben ne yapacağım? Sürekli bana dokunuyor. Birde aynı hastanede çalışıyoruz, sürekli onu görüyorum. Diyorum git ben izin veriyorum. Tamam onun da ihtiyaçları var, git başkası ile yap dedim. Bana bağırıyor, saçmalama sen benim karımsın dedi. Yaa ben nasıl onun ilişkiye gireceğim. Yaa boşanın diyenler için söylüyorum. Boşanalım dedim, zamanla alışırsın diyor. Yaa bırakmıyor beni, sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu söylemek isterim : Evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmelidir insan eşine sadece o gözle bakmamalı güzel yaklaşarak, tatlı bir dil ile gönlünü hoş ederek ruhunu ilgi alakayla beslemeli ama buradan anlaşılıyor ki maalesef sizin durumunuz daha farklı oysa bunun bilinciyle, hareket edilmeli aksi halde sağlıklı bir ilişki yaşanamaz ve mutlu bir birliktelik olamaz onu karşınıza alarak net şekilde konuşmalısınız böyle evliliği, yürütemeyeceğinizi belirtmelisiniz diğer türlü sadece kendinizi üzdüğünüzle ve yıprattığınız ile kalırsınız buda yaşam sevincinizi öldürür sizden daha değerli daha kıymetli, kimsenin olmadığını bilin tek taraflı fedakarlık bir süre sonra insanın görevi haline gelir sevgi kıymet bilene verilir olumsuz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermeyin, enine boyuna düşünerek bir karar verin ve adım atmaktan korkmayın bugün bunu yapmazsanız ileri de daha fazla canınız yanar üstelik hayal kırıklığı kaçınılmaz olur, neyi nasıl yapmanız gerektiğine siz belirleyeceksiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım sana silah mı tuttular. diyelim ki ailen silahla zorladı neden hukuka başvurmadın
razı oluyorsun sonra arıza çıkarıyorsun hata senin
başta yok diye direnecektin
elin adamının günahı ne. adam karısı olduğun için doğal olarak seninle olmak istiyor. sen başta kabul etmeyecek böyle rezalete girmeyecektin
git mahkemeye başvur boşan. daha ilişkiye bile girmedik istemiyorum de. bir avukatla görüş seni yönlendirsin01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bizim oralarda öyle olmuyor, hele sen bir sesini çıkar varya ama keşke evlenmeden önce kaçsaydım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay anasını satıyım. En bk'tan doktor olsa alıcısı çok onun. Ne diyim harbiden en aptal doktora rast gelmişsin... Azcık bile beyni olanın yaklaşık 50-100 kişilik haremi var. Ağzından evlilik kaçırsa masaya oturtturucak kız dolu. Adem elması düşmüş eline şikayetçisin hayret 💁♀️ şu an boşansan çok değil 4-5 sene sonra kafanı kıyma makinasına sokmaya çabalarsın 😜 ama güvercin uçmuş olur 🕊🕊🕊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSert yapacaksınız.
İstemiyorum seni...
Net !
Huysuzlaşacak, çirkinleşeceksiniz. Tatlı dilden anlamaz.
Nasıl evlenecek raddeye getirdiler bilemiyorum ancak çok sus pus kalmak da iyi olmuyor maalesef...00 Yorumla
+1 yılTek sıkıntın sevmemem mı bu görücü usulü gibi bir şey olmuş yaş farkını da ciddiye alma az çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hemşiresin zorla evlendiriyorlar bide doktor kabul ediyor
00 YorumlaBi fırsat vermeyi dene hoşuna gidecek belki
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiycektin özgürsün boş yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşka erkeğe kaç sonra boşan
01 Yorumla- +1 yıl
Tani
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirkere dene
00 Yorumla
+1 yıltroll soru
00 YorumlaGüzel trolll
00 Yorumla
+1 yılDovelim
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumlagirmiyecen mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bir trol senaryosu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel trol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni zorla bir doktorla evlendirdiler, şimdide benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat