Beni zorla bir doktorla evlendirdiler, şimdide benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Ne yapacağım?

Ben 26, eşim 30 yaşında. Hayatımı mahvettiler, sevmediğim adamla zorla evlendirdiler. Ailem ve eşimin ailesi arkadaşlarmış, eşimde benimle evlenmek istediğini söyleyince istemeye geldiler. Ben hemşireyim, o doktor. Evleneli 3 hafta oldu, ilişkiye girmedik. Şimdide sürekli öpüyor, sarılıyor. 3 gün önce ilişkiye girmek istediğini söyledi. Birde artık zamanı gelmedi mi diyor. Yaa ben ne yapacağım? Sürekli bana dokunuyor. Birde aynı hastanede çalışıyoruz, sürekli onu görüyorum. Diyorum git ben izin veriyorum. Tamam onun da ihtiyaçları var, git başkası ile yap dedim. Bana bağırıyor, saçmalama sen benim karımsın dedi. Yaa ben nasıl onun ilişkiye gireceğim. Yaa boşanın diyenler için söylüyorum. Boşanalım dedim, zamanla alışırsın diyor. Yaa bırakmıyor beni, sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Beni zorla bir doktorla evlendirdiler, şimdide benimle ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Ne yapacağım?