Cinsel Yaşam En çok kaç dakika birine oral yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 En çok kaç dakika oral yaptınız En çok kaç dakika birine oral yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
zenci22 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl ağzıma üst üste titreye titreye saçlarımı yolarcasına kafamı bastıra bastıra boşaltmıştım 20 dk sürmüştü uzun zaman oldu 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. o patlayıncaya kadar sürdürdüm.https://www.youtube.com/embed/2tlS4xRMVtI 0 0 Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Sıktı artık şöyle saçma sorular yav ortaokul matematik sorusu gibi x ile y farkı en çok kaçtır giibi insan güzel soru sorar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Modumdaysam yarım saat yaparım dayanabilirse 4 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Yani Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. yani süre tutmadım ama yarım saat falandır sanırım. 0 0 Yorumla
İPhone11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Boşalırsa bir daha başlarım sorun değil, yeterki mesele yalama olsun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boşaltana kadar yapıyorum artık kaç dakika da boşalıyorsa kadın 0 0 Yorumla
AkrepburcuErkegii07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 1 saat yapmıştım bir keresinde. Birkaç defa finali ağzımda yapmıştı partnerim. 😋 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. beş dakikadan sonra artık içime gir dedi hepsi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapamıyorlar ya kendini öven tipler sonra ağzım kaydı dilim uyuştu midem bulandı demeye başlıyor alamıcaksan ne yelteniyorsun değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 dkda eskortu boşaltım boğuyordu beni bacaklarının arasında zor kafamı kurtardım :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben çok seviyorum süresi bence kızın doymasına bağlı bazen sınırlar aşılıyor ama sebeplere göre 0 0 Yorumla
unlimitsoren Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Ağzım uyuşana kadar yapmıştım. 2 1 Yorumla Liblib +1 yıl Hele bir de 69 sa dediğin gibi olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20 dk yaptığım oldu :D 5 27 Yorumla SupReme34 +1 yıl Az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 çenem koptu be neresi az Yorumla SupReme34 +1 yıl 20 dk az bence ya yani maks süren bu olmamalı idi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 sen öyle bul ne diyim benim yapabildiğim bu Yorumla SupReme34 +1 yıl Kızdı 😂😂 kızman için dememiştim oysa ki on sevisme ise 5 dakika bile yeter ama sadece oral seks ise 20 dk az demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 Valla atıp tutmak kolay. Çoğu erkeğin 20 dk bile dayanabileceğini düşünmüyoum de her neyse Yorumla SupReme34 +1 yıl Yazsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 neden Yorumla SupReme34 +1 yıl Engellersin sonra hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 beni engellemişsin djdjdjdjd ne alaka Yorumla SupReme34 +1 yıl Kullanıcı adın ne ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 ilk defa biri beni engellemiş bravo. Yorumla SupReme34 +1 yıl 1.5 saat aralıksız olarak = bu şekilde gizli görüş attım bu soruya begensene o yanıtı Yorumla Hairmafya +1 yıl Oha maşallah 😂 Yorumla SupReme34 +1 yıl Mafya kızı ürküttün yazmıyor da😂 Yorumla Hairmafya +1 yıl @SupReme34 😂 kanka kızı engellemişsin ama Yorumla SupReme34 +1 yıl @Hairmafya sorma başıma gelenleri😂😂😂 Yorumla Hairmafya +1 yıl @SupReme34 engeli kaldır😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 kimseyi rahatsız etcek biri değilim. Muhtemelen mesaj atmışsındır cevap vermemişimdir. Engellemişsindir. bu da aşırı saçma haberin olsun Yorumla SupReme34 +1 yıl @Hairmafya engel listesi 500+ adını vermiyor 😂 Yorumla Hairmafya +1 yıl @SupReme34 haketmişsin moruk😂 Yorumla SupReme34 +1 yıl Adını verde çözerim ben neden engelledigimi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SupReme34 ben de engelledim merak etme canım Yorumla SupReme34 +1 yıl Ahahah çorba kaynamasın mi yani Yorumla Hairmafya +1 yıl 😂😂 Yorumla SupReme34 +1 yıl @Hairmafya elveda cümleten😂 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Evde mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 30 dk falan sürmüştü 4 4 Yorumla xbirkişix +1 yıl Sana kaç dakika yapıldı en fazla Yorumla SupReme34 +1 yıl Az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xbirkişix banada aynı belki 30 dk yida geçmiştir Yorumla zenci22 +1 yıl Sana boşalmadı 30 dk Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 25 vs olmuştur bakire 19 yaşında kizdi 0 7 Yorumla Tolga2021 +1 yıl 25 dakika Yorumla Haraklitos +1 yıl Niye sasirdin Yorumla Tolga2021 +1 yıl Geç kızlar çogu o kadar yapamıyor Yorumla Tolga2021 +1 yıl Evet Yorumla Tolga2021 +1 yıl İstersen konuşuruz Yorumla Haraklitos +1 yıl Kaç kız ilr yaptın Yorumla Tolga2021 +1 yıl 6_7 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapmadım.cut. 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. yarim saati gectigi oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20 dk yaptım dudaklarim acidi 2 2 Yorumla Muharrem018 +1 yıl O kadar mı sıktın dudaklarını da acıttın oyyy Yorumla Tolga2021 +1 yıl Niye Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zaman tutmadım 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
ağzıma üst üste titreye titreye saçlarımı yolarcasına kafamı bastıra bastıra boşaltmıştım 20 dk sürmüştü uzun zaman oldu
o patlayıncaya kadar sürdürdüm.
https://www.youtube.com/embed/2tlS4xRMVtISıktı artık şöyle saçma sorular yav ortaokul matematik sorusu gibi x ile y farkı en çok kaçtır giibi insan güzel soru sorar
Modumdaysam yarım saat yaparım dayanabilirse
Yani
yani süre tutmadım ama yarım saat falandır sanırım.
Boşalırsa bir daha başlarım sorun değil, yeterki mesele yalama olsun
boşaltana kadar yapıyorum artık kaç dakika da boşalıyorsa kadın
1 saat yapmıştım bir keresinde. Birkaç defa finali ağzımda yapmıştı partnerim. 😋
beş dakikadan sonra artık içime gir dedi hepsi
Yapamıyorlar ya kendini öven tipler sonra ağzım kaydı dilim uyuştu midem bulandı demeye başlıyor alamıcaksan ne yelteniyorsun değil mi
10 dkda eskortu boşaltım boğuyordu beni bacaklarının arasında zor kafamı kurtardım :)
Ben zaman turmadım ama onun söylediği 50 dk yapmışım
ben çok seviyorum süresi bence kızın doymasına bağlı bazen sınırlar aşılıyor ama sebeplere göre
Ağzım uyuşana kadar yapmıştım.
Hele bir de 69 sa dediğin gibi olur
20 dk yaptığım oldu :D
Az
@SupReme34 çenem koptu be neresi az
20 dk az bence ya yani maks süren bu olmamalı idi
@SupReme34 sen öyle bul ne diyim benim yapabildiğim bu
Kızdı 😂😂 kızman için dememiştim oysa ki on sevisme ise 5 dakika bile yeter ama sadece oral seks ise 20 dk az demek istedim
@SupReme34 Valla atıp tutmak kolay. Çoğu erkeğin 20 dk bile dayanabileceğini düşünmüyoum de her neyse
Yazsana
@SupReme34 neden
Engellersin sonra hadi
@SupReme34 beni engellemişsin djdjdjdjd ne alaka
Kullanıcı adın ne ahah
@SupReme34 ilk defa biri beni engellemiş bravo.
1.5 saat aralıksız olarak = bu şekilde gizli görüş attım bu soruya begensene o yanıtı
Oha maşallah 😂
Mafya kızı ürküttün yazmıyor da😂
@SupReme34 😂 kanka kızı engellemişsin ama
@Hairmafya sorma başıma gelenleri😂😂😂
@SupReme34 engeli kaldır😂
@SupReme34 kimseyi rahatsız etcek biri değilim. Muhtemelen mesaj atmışsındır cevap vermemişimdir. Engellemişsindir. bu da aşırı saçma haberin olsun
@Hairmafya engel listesi 500+ adını vermiyor 😂
@SupReme34 haketmişsin moruk😂
Adını verde çözerim ben neden engelledigimi😂
@SupReme34 ben de engelledim merak etme canım
Ahahah çorba kaynamasın mi yani
😂😂
@Hairmafya elveda cümleten😂
Evde mi
30 dk falan sürmüştü
Sana kaç dakika yapıldı en fazla
Az
@xbirkişix banada aynı belki 30 dk yida geçmiştir