Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika, ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini, aşırı bir yanma hissettim , ilk girerken aniden sokunca penisin semmsert kazık gibi girmesi sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ona benzer bir yanma olmuştu ve penisi hemen çıkartmayıp bir süre beklettiği için de yanma hissi sürmüştü, ama pensin sımmsıcak yakıcı sıcaklığını hissetmek çok aşırı hoş bir histi. sonra git gel yaparken kalçalarımda biraz sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru... ama sonrasında çok tatlı bir haz yayılmaya başlamıştı dizlerime bacaklarıma doğru aşırı güzeldi o his, sıcaklığını içimde hissettikçe zevk hissi vermeye de başlamıştı... kendini iyice bastırıp tamamen birleşme yapıyordu ve bir süre öylece bekliyordu yani penis tamamı giriyordu o an en çok hissettiğim pensin baş kısmının değidiği yerde müthiş bir yanma eşliğinde aşırı zevk hissiydi... bir de o anlarda göğüslerimi sürekli okşuyordu sıkarak, penisten hissettiğim zevk haz göğüslerime doğru da akıyor gibi hafiften bir haz hissi de vardı o okşadıkça... ben sarıldım sımsıkı eşime, onun teninin sıcaklığını hissetmek çok hoştu, onun kalp atışlarını nefes alıp verişini hissetmek çok aşırı hoş ve huzur vericiydi...
230 Yorumla
Soran+1 yılSonunda en iyi görüş seçilebilecek bir cevap geldi çok teşekkür ederim canım yaşamış gibi oldum resmen
Cevap sahibi+1 yıl:) başka merak ettiğin varsa sorabilirsin, daha detaylı şeylerde yazarım bu özetiydi ;)
Soran+1 yılPeki seni obje olarak görüyor muydu o an yani insan hayvanlaşıyor çünkü duygular hisler değil de güç otorite baskınlık hakim oluyor seninkinde de oldu mu öyle
Cevap sahibi+1 yılaynen bu dediklerini hepsi vardı, ilk ilişkide de sonraki her ilişkimizde de, özellikle ilk ilişkide erkeğin kendini erkekliğini ispatlama gücünü gösterme duygusu ağır basıyor ki bizzat yaşadım mesela daha kibar olmasını bekliyordum ve direkt karşısında beni tamamen soymamasını ve kendisinin de direkt dal-t*şak karşımda soyunmamasını beklerdim çünkü bakire genç bir kız olarak ilk kez bir erkekle başbaşa bu şekilde kalıyorum ve ilk kez bir erkeği göreceğim özel bölgesini penisini, direkt karşımda bütün kıyafetlerini çıkartıp kazık gibi göstermesini beklemiyordum açıkçası. ilişki konusunda da baskın davrandı gücünü gösterdi, benm kıyafetlerimi de o çıkarttı göğüslerimi açar açmaz fena bir sıkıp okşadı bir süre sızlattı resmen sıkarken, içime ilk girerken de ben yavaş yvaş gireceğini zannediyordum ama o bir anda kendini bastırıp direkt tamamını soktu öyle sert bastırdı ki kendini ben o an kendimi geri çektim istemsizce ama ben çektikçe o daha çok bastırdı ve öylece bir süre bekletti penisi git gel yapmadan... git gel yapması da biraz sert oldu yani hızlı, ben sancıdan kıvrandım resmen ama o zevkten kendini kaybetti boşalana kadar ara vermeden git gel yaptı... ilk yatağa uzanınca o da yanıma uzanır öpüşür oynaşırız diye beklerken o direk üstüme çıktı altına hapsetti resmen,
Cevap sahibi+1 yıldirekt klasik ilişki pozisyonuna geçti ön sevişmeyi 10 dakika zor sürdürdü, bacaklarımı tutup havaya kaldırıp bir açışı vardı ayıracak sandım cart diye, git gel yaparken resmen kendini vura vura yaptı... ilişki konusunda erkeklerin gözü dönüyor o an, kendilerini kaybediyrlar hem gücünü gösterme arzusundan hem aldıkları zevkten.. ama severek evlendik aşk ile, normal hayatta çok kibar bir erkek, asla kırmaz sert davranmaz ama ilişki konusunda hep aynı ilk geceden itibaren. hatta bazen hem o kadar sert hem de türlü türlü pozisyonlara beni yatırıp yapıyor ki istemsizce yaş geliyr gözümden ama hiç bu konuda onu uyarmadım sevdiğim erkek, o zevk alıyor fazlaca o yüzden.. zevk alıyor muyum evet, ilişki zevki, penisin girmesi girip çıkması içimde beklemesi, erkeğin dokunuşları gücünü hissetmek... hatta bazen aşırı sert git gel yaparken topları yani t*şakları da şlaaaaap şlaaaaap çarpıyor bana hoşuma gidiyor onların çarpması ;)
Soran+1 yılBu kadar sert yapmasına nasıl dayanıyorsun yaa vajinan esnek demekki
Soran+1 yılBu arada senin ve onun burcu ne akrep gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yıleşiminki boğa benim terazi, çocuk resmen boğa gibi yapıyor küçükken bayramda tatillerde dedemlere giderdik köye hep, köyde yaşayan kuzenim bir seferinde ineklerini almış bir yere gidiyordu sen de gel birlikte gidelim dedi gittik otlak gibi bir yere bir sürü inekler hayvanlar var, oranın sahibi bir tane hayvanı yanımıza getirdi boynunda iple, bizim ineği bağladılar ağaca iyice, adamın getirdiği hayvan bizim ineğe atladı becermeye başladı hemen :D :D boğaymış meğerse o hayvan ve çiftleştirmek için getirmiş, hayatımda gördüğüm ilk cinsel ilişki buydu, boğanın koca şeyini ineğe sokuşunu görmüştüm tiksinç gelmişti o an, o zaman 14 ya da 15 yaşındaydım :D erkeklerde aynı öyle boğa gibi zannediyor kendini, atlamak tabirini kendi aralarında çok kullanıyor erkekler, bir gün eşimin telefonunda arkadaşıyla yazışmasını görmüştüm bunu maça çağırmışlar bizimkide gitmek istememiş arkadaşı de yazmış olm karıya her zaman atlarsın maçı her zaman oynayamazsın... erkeklerin düşünceleri maalesef hep böyle..
Cevap sahibi+1 yılilk ilişkide ve ilk zamanlar yani 2 ay felan çok zorlandım ilişkiye, ben zaten minyon tipliyim geniş olsa ne fayda ki bakire olunca zaten çok küçük ince orası, genişlemesi bir yana o an istemsizce kendini sıkıyorsun kasıyorsun iyice daralıyor, erkekte bastırıyor kendini girsin diye. zaten ilk girdimi sen kendini ister istemez ne kadar sıkıp kassanda erkek git gel yapabiliyor ve öyle dar olması erkek açısından daha fazla zevk verici bir durum erkeklerin tam istedği şey o zorlansın kızı zorlayarak yapmak felan. ama alışınca zevki çok güzel hele o zevk hissinin tüm vücudunu kaplaması vücudunun içinde dolaşır gibi olması ya da hafif bir rüzgar esintisi gibi vüccudunun içinde o zevki hissetmek çok tatlı, mayıştırıyor seni, özellikle belden aşağılarında bacaklarında dizlerde çok tatlı haz oluyor ve göğüslerde, sanki göğüs uçları içerden bir şey içeri doğru çekip geriyor gibi bir his oluyor orgazm anında muhteşem tatlı bir his ama,
Soran+1 yılZaten aklımız olmasa hayvandan bir farkımız yok cinsellik bana da çok aşırı geliyor ama duygularla olmalı bence nazik olmalı ayrıca karı demesi hiç hoş değil ya baya hödük çıktı senin ki sanki kusura bakma : )
Cevap sahibi+1 yılaynen akıl önemli faktör :D yok ya karı diyen benim ki değil arkadaşı, ama hödüklüğü doğru bence de :D normal hayatta otoriterdir ama asla kaba davranmaz kibardır, yatağa girince değişiyor, altına aldımı gözü dönüyor ve kesilikle her ilişkide illaki altına alacak hep öyle istiyor, bazen ben bazen üste kucağına otururum ama en fazla 1 dakika öyle durur sonra hemen kendini üste geçirir, ilk ilişkide çok tuhafıma gitmişti o durum üstümde bir adam bacaklarımı tutup açmış ellemediği yerim kalmamış, ben napıyorum burada diye düşünmüştüm, hayatımı o an sorgulamıştım resmen :D :D senin mesela korkun var mı ilk ilişkiye dair ya da çekincelerin, ya da utangaçmısındır
Soran+1 yılO kadar çok var ki sor sor bitmez : ) bak sen şey dedin ya bacaklarımı açtı napıyorum ben o an hayatımı sorguluyorum dedin ya aslında kullanıldığını ve obje olduğunu düşünüyorsun o an bende en çok bundan korkuyorum ama şefkatle yaklaşırsa hiç umrumda olmaz obje olmak benim için önemli olan tatlı sözler okşama öpme sarılma ama zevk anında neler olur kestiremiyorum ben bile mastürbasyonda orgazm olurken çok hızlı okşuyorum o da çok hızlı girer çıkar herhalde
Cevap sahibi+1 yıl:) sormaktan çekinme yazabildiğim ölçüde cevap vermeye çalışırım bir de zamanım müsait olduğunda.. aslında sen çözmüşsün herşeyi, aynen obje gibi hissettiğim anlar çok oluyor ve kesinlikle erkek öyle davranıyor anki tahrik gücüyle, kafasında klasik şeyler var erkeklerin sabit fikirli en başta kadın erkeğin altında olur vs gibi, bacaklarımı bir anda tutup açması çok tuhafıma gitmişti o an aynı dediğin gibi hissettim kendimi, bir de açtı ama bacaklarımı bırakmadı yani bileklerimden tutup yanlara doğru açık kalması için hep tuttu, genelde de öyle yapar ya da omuzuna koyar ya da beline dolamamı ister. bazen o anki ruh haline görede değişiyor tabiki erkeğin öyle baskın otoriter olması hoşuma gidiyor kendimi güvende hissettiriyor açıkçası.. tatlı sözler tatlı okşamalar öpmeler farklı zamanlarda oluyor ama ilişki yaşamak niyetinde olduğu zamanlarda hormonlardan mıdır nedir kendinden geçiyor, bazen o kadar aşırı isteği oluyor ki penisi sertleştiğinde her zamankinden daha büyük ve daha sert gözüküyor gözüme, böyle çatlıyakmış gibi oluyor sanki zerre kadar sağa sola aşağı yukarı hareket ettiremiyor sertliğinden, normalde topları hep aşağıda sarkık gibi durur ama aşırı istekli zamanlarında topları da yukarı çekiliyor, bu gibi özelliklerden istek derecesini anlayabiliyorum ve başıma gelecekleri tahmin ediyorum, feci bir kökleme yapacağını anlıyorum ama korkunun ecele faydası yok :D :D
Soran+1 yılEvet evet o son dediğin çok doğru bende videolarda çok görüyorum böyle damarları fışkırmış ucu morlaşmış dokunsan boşalacak yani vajinaya girdiği an da ohh demeleri beni çok ıslandırıyor toplarının sarkıklığı da çok hoş görünüyor canım çekti ya sevgilim var ama evlenmeden yapmıyoruz evlenince çok güzel şeyler olucak gibi geliyor sen anlatınca aklımda canlandı
Soran+1 yılEvet çok güzel anlattı en iyi görüş seçtimmm ❤️❤️💕💕
Soran+1 yılNasıl yani anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılYandaki 3 noktaya bas gizlen oluyor mu bir bak
Soran+1 yılSanırım olmuyor canım
Cevap sahibi+1 yıl@polisyok yoruma yorum yazınca gizlenilemiyor ama soruya yorum yazarsanız gizli yazabiliyorsunuz,
Soran+1 yılAaa sen miydin bilsem yazardım valla
- +1 yıl
Yalnız gerçekten çok iyi tanımlamışsın tabi hikaye değilse
- +1 yıl
Üşenmeden bu kadar yazdın mı bunu ya 😂
Cevap sahibi+1 yılkızlar mahfoldum resmen belimi kırdı herif 2 gün üst üste yapılmaz ki, hele salı akşamı 2 posta yaptı peşpeşe, sabah işe gitmeden de bir posta. akşam geldi gece de 1 posta, sabahında gene.. iki gündür yataktan kalkamıyorum, abana abana fena yaptı, nasıl bir güç var bitmek tükenmek bilmiyor anlamadım bu herifte :D işallah bu akşam rahat durur hiç halim yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlk girdiğinde hafif aci hissedebilirsin ama ileri dakikalarda bu acinin yerini zevk almaya başlıyor ve bu sefer sende o istekle devam etmesini istiyorsun. Eger ki orali seversen oda ayri bir zevk veriyor sana sonrasında zaten sırılsıklam oluyorsun ve inanılmaz bir zevk alıyorsun ıliskiye girmeyi mi düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için sevgilim var evlendikten sonra yapıcaz ondan bir sorayım dedim tedirginim de
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Tedirgin olma kendini cok sıkma ve stres yapma ilk ıliskiye girerken on sevismeyi uzun tut ıslanman fazla olursa icine girmesi kolay olur ve zevk alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGirmesi için soruyorsan öyle his yok ama ilişki için soruyorsan performansi iyi olursa bütün bedenin zevk alır
23 Yorumla
Soran+1 yılÖpme sarılma tahrik edici sözlerle de etkiler diye düşünüyorum haklısın
- +1 yıl
E tabi bu bahsettiklerin on sevisme kismina giriyor on sevisme güzel geçmesi demek senin ilişki için daha çok islanman daha çok rahatlaman demektir..
Soran+1 yılİşte ilk gece korkusu var umarım vajinismus olmam girdikten sonra ağrı acı olur mu sonuçta sürtünerek ileri geri yapıcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki kalıp sıcak sabun arasında sıkışıp kayıyor gibi bana kutu hissi vermişti ilk sefer bir kutuya girer gibi oluyordu basıyordum tokatı o keyifle😄
00 Yorumla
+1 yılTarifsiz bi haz bunu ne kadar anlatsam yaşamak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara zevk veriyor birlikte olduğum kadınlar çok zevk aldıklarını söylüyorlardı bide penis biraz kalınsa extra zevk alıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireysen içine girmeden iliklerine kadar yaşayarak unutamayacağın bazı şeyleri tat
02 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılyok be tatlım o zaten var asıl zevk suyunun dizlerinden akışını izletecek bişiler yaşamalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıcına nasıl hıyar sokuyorsan öyle sıcak sadece
10 YorumlaUfaklık bazi şeyler yaşanmadan kimse o duyguyu tarif edemez
00 Yorumlailk ser girese bağırısın ellinle kontrol et
00 Yorumlaperforman iyi olursa bütün bedenin zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırtını kendin kaşımanla başkasının kaşıması gibi bir şey…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak gerekiyor çok zevk alıyor kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGorucu usulu evlenince anlarsin
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu bravo
Cevap sahibi+1 yılDgru drgilmi
Soran+1 yılDeğil güzelce betimleseydin anlardık
Cevap sahibi+1 yılE goricu evlencen zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkli baya
736 Yorumla- +1 yıl
Bunu ona anlatamazsin yaşaması lazım şimdi birde nasıl zevkli diye soracak 😂
Soran+1 yılGeldiim
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkimi yaşadım yakın zmnda da onu diyorum ya işte aklımda hala gibi
Soran+1 yılKimle yaşadın nerde nasıldı o zevk anı nasıl hissettirdi
Cevap sahibi+1 yılSevgilimdi çok romantikti ya uzun uzun öm sevişme oldu. İlk defa bu kadar yalınlaştık. Öptü kokladı aşırı istedim onun ıslandım baya. Sonra ben gel dedim bi baktım taş gibi olmuş korktum başta. Yavaşça başını yerleştirdi sonra hafif hafif ileri itti kendini. Kesiliyor gibi acıdı başta sonra alıştım ama biraz kalın ondan olabilir. İçimde kaldı bi süre sanki karnımı içten gıdıkşıyo gidiydi
Soran+1 yılYaa çok tatlıymış öpmesi koklaması evet o kadar yakınlaşmak biraz utandırıyordur insanı haklısın ilk acidan çok korkuyorum ben ya toksiklik yaparım diye tedirgin oluyorum kendimden soğutmam umarım
Cevap sahibi+1 yılYa o kadar uzun sevip okşadı ki kendimi bıraktım tamamen
Soran+1 yılKıvama getirmiş işte ne güzel sen ne yaptın o ara penisini falann oksasaydin
Cevap sahibi+1 yılBen de okşadım tabi elimde kalp atışını hissediyordum. Patlıcak gibiydi damarları falan
Soran+1 yılNe güzel ya inşallah bana da nasip olur bir gün
Cevap sahibi+1 yılBunun ki çok uzun değildi de çok kalındı ya o zorladı biraz beni ahshdhd
Soran+1 yılİkisi bir arada olsa düşünemiyorum sjjsjs
Cevap sahibi+1 yılNası ikisi bi arada
Soran+1 yılUzun kalın
Cevap sahibi+1 yılHıı ben de 2 kişi falan istiyosun sandım ajsjdjdh
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım bu arada alındıysan
Soran+1 yılYok ya ne alincam şu an hala sevgili misin onla
Cevap sahibi+1 yılEvet sevgiliyiz halaa
Soran+1 yılNe güzel ne güzel evlenin bence baya uyumlusunuz 🌸
Cevap sahibi+1 yılEvet ya istiyoruz da okulların bitmesi lazım o zamana kadar hamile kalmamalıyım 😂😂😂
Soran+1 yılDikkatli ol bence de
Cevap sahibi+1 yılOluyorum oluyorum bazen gözüm dönüyor ama o dikkatli yine de 😂
Soran+1 yılAman kuzum sıkıntılı şeyler onlar sen tedbirini al doğum hapıydı prezervatifti her önlemi al sonuçları kötü olmadan 😇
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif hep oluyor ama bazen ben kucağında sürünüyorum tamam mı. O kadar kendimden geçiyorum ki bi anda içime alıp hızlanıyorum zıplıyorum falan. O zor durduruyor beni ahshshsh
Soran+1 yılNe güzel çok şanslı hırçın bir sevgilisi var 😂 ama dengeliyorsunuz işte birbirinizi o daha tebdirli sen daha çok zevkine bakan
- +1 yıl
Umarım ilerde pişman olmazsın
Soran+1 yılBen de uyardım aynen
- +1 yıl
Çok değişik insanlar var ya hele ki bu platformda
- +1 yıl
Neye uyardın anlamadım
Soran+1 yılPişman olmaması için işte hamile kalmasın diye hem size noluyor ki atlıyorsunuz hemen
- +1 yıl
Sevgili iken yaşayıp pişman olmanız hoş olmuyor bu yüzden
Soran+1 yılBen bakireyim bir şey yaşamadım
- +1 yıl
Görüş sahibine dedim zaten bu arada umarım mutlu olursun sende
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler uyarı için. Evet riskli ama dikkat ediyoruz. Ve bu riske değecek bi zevk bence fazlasıyla hemde ahahs
- +1 yıl
Pişmanlıktan kastım ilerde kocan bakire olmadığını sorun etme şansıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşalım isterseniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenirsin Bir gün be
00 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞
+1 yılBence harika bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu ilerde sevdiğin adamla yani kocanla yaşamak ilkleri beraber yaşamak harika bir şey olucak bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi anal denemek lazim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDenemeden bilemezsin.. bizim için de tarifsizz..
00 YorumlaSeversin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDene göe
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler