İki sefer evli kadınla aşk yaşadım yattım. Evli kadınlara zaafım var ne yapayım Bi gün boh yoluna gitmek istemiyom?

Parka köpeğiyle gelmişti kadın 23 yaşındaydı parmağında yüzüğü de vardı aslında Bi şansımı deneyim dedim sohbete koyulduk sohbet koyulaştı arkadaş olduk gün geçtikçe birbirimize yakınlaştık (1 ay gibi Bi süre) sonra aşk yaşamaya başladık. Bi gün beni ev boşken eve çağırdı biz birlikte olduk (övünmek gibi olmasın da 21 cm civarı kalın başınıda ameliyatla irileştirdim doku nakliyle) sonra bunun kocası bundan şüphelenmiş yatak odasına gizli kamera yerleştirmiş ve biz birlikte olurken bu kamera kaydetmiş. Kadınla adam boşandı adam nafaka ve mal paylaşımını önlemek için görüntüyü mahkemeye verdi ama mahkeme görüntü yasal izinler olmadığı için özel hayatın gizliliğini ortaya sermek suçundan yargılandı şikayetçi olmadık ama görüntüler geçersiz sayıldığı için mahkeme mal paylaşımı yaptı ve sevgilime nafaka bağladı bide küçük bebeği var onada para bağladı devlet. Çocuk benden değil bu arada kadının çocuğu 2 haftalıkken aşk yaşamaya başladık biz. Şimdi annem yuva yıktın diyo lan arkadaş kızın da rızası vardı zorla beceremedim kızı çocuğu yan odada uyutup geliyordu zorla bişey yapsam yuva yıkmış olurdum. Kader böyleymiş. Size İyi haberim şu diğer evli kadınla ilişkimde kocasına yakalanmadık. Ama çok ateşliydi erkeğe üzüldüm öyle taş gibi karım olsa üstünü örterim millet görmesin diye. Neyse daha fantezilerim bitmedi evlenince karımı aldatacağım zaten Bi ömür Bi kadınla yapılmaz be kardeşim 40 yıl aynı deliğe sokmak da ne bilim. Bu gün tüm kirli çamaşırlarımı dökücem nasıl olsa sanalım. Bide sevgilime amnkdmnn eşşe demeyi seviyom. Başka kirli çamaşırları sonra anlatırım. Bide sizinde evli ve çocuklu kadın takıntınız var mı?

İki sefer evli kadınla aşk yaşadım yattım. Evli kadınlara zaafım var ne yapayım Bi gün boh yoluna gitmek istemiyom?