Cinsellik Kadınlar da rüyada hallenir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mesela erkekler 10 gün boşalmazsa rüyada falan hallenir boşalır. Kadınlar için de öyle bir durum var mı Olan var mı nasıl oluyor Kadınlar da rüyada hallenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hic olmadı bilinçaltım da bana sınav stresimi yansıtıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rüyamda bi kadınla sevişiyodjm goguslerini emmekten morarttim asiri iyiydi sabah bi kalktim acayip sulanmisim 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ha kadınlarda oluyor yani. Dün gece mi sulandin kanka. Yorumla Soran +1 yıl Kadınlardan zevk alıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem erkekten hem kadinlardan zsvk aliyorum Yorumla Soran +1 yıl Göğüs emmek mi zevkli hıhım mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen zevkli opusmek de zevkli Yorumla Soran +1 yıl Hiç erkekle seks yaptın mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ruyada hayir ama uykudman uyanmisligim oldu islakliga 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu ya gündüz seks yaptığın için mi gece de ıslandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsel dusundugum icin Yorumla Soran +1 yıl Çok mu düşünürsün cinselliği Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana neden kadınlar rüyama girmiyor hiç boşalsamda hiç bişey görmüyorum bu durumda olan var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rüyada bile sana ekmek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😭😭 aynen hiç rüyamda düzgünce seks yamadım tam ilşki yani Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 1 hafta iliski olmasa bosaliyorum baska kadinlar ruyama giriyor 0 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl O birini istemek veya hormonla alakalı 0 0 Yorumla
ÇıtırNişanlı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oldu mu sende Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hemde nadkl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Boşalır misiniz yani rüyada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yea Yorumla Soran +1 yıl Konuşmayı mı unuttun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlarda olmaz 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Olur diyen var ama kadınlar Rüya da seks yapıyor diyelim mesela ıslanmaz lar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Islanma olur boşalma olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hm kaç gün seks yapmasa olur peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kişinin isteğine bağlı Yorumla Soran +1 yıl Mesela erkekler haftada 1 en geç ister bu süre kadın için ne kadar olur en fazla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler meni üretiyor sık sık bosalmalari lazım aynı şey değil bu Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım. Peki penis sertleşti ama boşalmadik diyelim o meniler tesislerde mi kalıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Testisler sperm üretiyor orası depo değil. Sevisince Boşalma olmazsa ağrı yapar boşalmaniz lazım acilen. her penis kalktığında boşalma olmaz herhalde bu mantıksız Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız çok bilgilisiniz bu konuda gizliden çıkabilir misiniz 2 dakika özel olarak sormak istediğim özel bir soru varda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istersen cevapladım özelde ne diyeceğim başka. Bilgili olmam üroloji de hemşire olmamdan kaynaklanıyor ve evliyim Yorumla Soran +1 yıl Can sana yavşamayacam ki sadece sorum vardı. İstemiyorsan olmaz sıkıntı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim böyle dese yavsadi kusura bakma özel olayını kapattım Yorumla Soran +1 yıl Ya estağfurullah ne yavsamasi sıkıntı yok hocam. Tskr ederim her şey için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni suclamiyorum. Adam karısıyla zor günler geçiriyormus. Özele geldik penis resmi attı nasıl güveneyim kaç defa oldu bu sekilde Yorumla Soran +1 yıl Ne ne ne bunu gerçekten yapan hayvanlar var mı ya. Yani attı ne geçti eline o itin mesela. Tövbe tövbe. Çok özür dilerim bütün şerefsizler yüzünden. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hic olmadı bilinçaltım da bana sınav stresimi yansıtıyor
Nasıl yani
Rüyamda bi kadınla sevişiyodjm goguslerini emmekten morarttim asiri iyiydi sabah bi kalktim acayip sulanmisim
Ha kadınlarda oluyor yani. Dün gece mi sulandin kanka.
Kadınlardan zevk alıyor musun
Hem erkekten hem kadinlardan zsvk aliyorum
Göğüs emmek mi zevkli hıhım mi
Aynen zevkli opusmek de zevkli
Hiç erkekle seks yaptın mi
ruyada hayir ama uykudman uyanmisligim oldu islakliga
Nasıl oldu ya gündüz seks yaptığın için mi gece de ıslandın
cinsel dusundugum icin
Çok mu düşünürsün cinselliği
Bana neden kadınlar rüyama girmiyor hiç boşalsamda hiç bişey görmüyorum bu durumda olan var mı
Rüyada bile sana ekmek yok
😭😭 aynen hiç rüyamda düzgünce seks yamadım tam ilşki yani
1 hafta iliski olmasa bosaliyorum baska kadinlar ruyama giriyor
O birini istemek veya hormonla alakalı
evet
Oldu mu sende
Hemde nadkl
Boşalır misiniz yani rüyada
Yea
Konuşmayı mı unuttun
Kadınlarda olmaz
Olur diyen var ama kadınlar Rüya da seks yapıyor diyelim mesela ıslanmaz lar mi
Islanma olur boşalma olmaz
Hm kaç gün seks yapmasa olur peki
Kişinin isteğine bağlı
Mesela erkekler haftada 1 en geç ister bu süre kadın için ne kadar olur en fazla
Erkekler meni üretiyor sık sık bosalmalari lazım aynı şey değil bu
Hm anladım. Peki penis sertleşti ama boşalmadik diyelim o meniler tesislerde mi kalıyor
Testisler sperm üretiyor orası depo değil. Sevisince Boşalma olmazsa ağrı yapar boşalmaniz lazım acilen. her penis kalktığında boşalma olmaz herhalde bu mantıksız
Haklısınız çok bilgilisiniz bu konuda gizliden çıkabilir misiniz 2 dakika özel olarak sormak istediğim özel bir soru varda
Ne istersen cevapladım özelde ne diyeceğim başka. Bilgili olmam üroloji de hemşire olmamdan kaynaklanıyor ve evliyim
Can sana yavşamayacam ki sadece sorum vardı. İstemiyorsan olmaz sıkıntı yok
Kim böyle dese yavsadi kusura bakma özel olayını kapattım
Ya estağfurullah ne yavsamasi sıkıntı yok hocam. Tskr ederim her şey için
Seni suclamiyorum. Adam karısıyla zor günler geçiriyormus. Özele geldik penis resmi attı nasıl güveneyim kaç defa oldu bu sekilde
Ne ne ne bunu gerçekten yapan hayvanlar var mı ya. Yani attı ne geçti eline o itin mesela. Tövbe tövbe. Çok özür dilerim bütün şerefsizler yüzünden.