yani sadece kadını zevke getirmek için mi yapıyorsunuz? yalamalar falan ne için bana biraz saçma geliyor çünkü
Neden memeye ilgi duygusuz yani bizde mesrla omuzlara var bu ilgi onun gibi bişey mi?
yani sadece kadını zevke getirmek için mi yapıyorsunuz? yalamalar falan ne için bana biraz saçma geliyor çünkü
Neden memeye ilgi duygusuz yani bizde mesrla omuzlara var bu ilgi onun gibi bişey mi?
Bende merak kadının aldığı zevki görmek için yani ben okşarken yalarken kadın zevk almazsa bende zevk almam asla
Hmm yani kadın için yaparsın kendiniz bi zevk almıyorsunuz bişeyler hisetmiyorsunuz
Dokunmadım maalesef daha önce
O cinsel bölge ama meme değil
Cinsel organ değil yani
İkincil şey
Hıı evet öyle anlamadığım için sordum zaten ne hisediyorsunuz diye
Anladım ilginçmiş
Pekii küçük meme kötü müdür sence
Reel cevaplarsan sevinirim
😕evet ya napim ben de böyleyim zaten her erkeğin penisi de tatmin edici olmuyor
Evet 😕maalesef
Hiç deneyimim olmadı bilmiyorum nasıl olur ne yapcam vs işte ay neyse yine stres geldi bana ama en azından kadınlardan hoşlanmadığımdan emin oldum
Cevap
15Cevap
Karşıdaki kişinin zevk alması var bizim hoşunuza gidiyor birde görsel olarak hoş duruyor
Hmm anladım
Yumuşak yumuşak ağızda hoş oluyor 😅😅
Ben bi kızla denemeye çalıştım o şey yok bende hehehh
😅😅😅 denedin mi birde 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ bisex değilsin yani
Başka yeri yalasaydın birde
Yokk değilim ıyy vajina iğrenç geliyor bana memeye zor durdum ama popo bel göbek falan harika ona bişey diyemem
Vajina sende de var niye iğrenç geliyor ki 😅 sana yapılsın istemez misin yani
Ben yapmam iğrenc
Sana yapılsın ister misin peki
öyle tatlı bir hazzı var ki o memeleri avuca alıp sıkıp okşamanın öpmenin, lokumm gibiler mübarekler ;) sevişirken okşaması ayrı tatlı ilişkide penis kızın içindeyken memelerini okşamanın hazzı daha bir bammbaşkadır... ohh miss
😅hahah
Tamamen bizim aldigimiz zevkle ilgili bir durum. Dokusu, lezzeti, kokusu derken guzel olani her haliyle ilgi cekiyor. Omuz gibi degil tamamen cinsel durtu.
Hmm omuz sadece güvende hissetiriyor hem de çekici ama çokta cinsel bişey olduğunu düşenmüyorum (tabi öyle bir fantezisi yoksa kişinin)
Birbirlerinden bambaska etkilere sahipler, kıyas kabul edilemez yani.
Olabilir evet
çünkü çok güzeller çok rahatlatıyorlar göze çok daha cazip geliyor <3
bambaşka bir şey <3
Yani siz de rahatlıyorsunuz? dimi
Ben de bunu çözemiyordum
Kadını zevke getirmek için yapıldığını düşünüyordum daha çok çünkü saçma geliyor biraz bana
hayır tam aksine daha çok biz zevk aldığımız için seviyoruz <3
hayali bile insanı mutlu ediyor <3
Hmm ilginç
Yakından görmek nasip olur mu 😉
Küçük hahahah
Ahaha olsun öyle de tatlı oluyorlar ❤️
Yani yumuşak olması cezbedici bide ucu olsun kadınlık en büyük belirtilerinden
Böyle düşününce iğrenç geliyor bana herhalde kadın olduğum için
Yok sapık düşüncem yok yani genel olarak erkekler donumak hissetmek tenine deymesini seviyor
İyi de sana sapık demedim ben
Bana iğrrnç geliyor dedim yani elleyince bi zevk almiyorum 😅
Yani zevk alman için o kişi ile karışıklı sevişip zevk vermeye başlayınca olur bence
Yok denedim hetoroyum ben
Yani iyi ne diyem zevk almak huylanma ile olmaz kendi bedenini karşındakine bırakmak onun bedenini kendine almak ile olur
Evet bence de bu çeyi hemcinslerimde hisetmediğimi gördüm yani biraz dürtü falan oluyo ama seksle alakası yok yoğun duygular içine giremiyorum
Evet erkekle olunca uçarsın zaten bide seni bilen birisi olursa dadından yinmez knk
😅umarım güzel olur
Olur olur fiziğin iyi ise erkek uçar sende uçarsın
İşte bu yüzden daha ilişkiye girmek istemiyorum
Meme küçük bide ama neyse diğer yerlere ilgiyi çekmeliyim tek çözüm o
O yüzden ve tabikide sağlığım için spor ve diyet şart hem özgüven içinde harika bir şey
Ama alakası yok meme küçük olması yok diye erkek soğumaz bu durumdan
Büyük meme dururken kimse küçüğü seçmez😉
Yo kendine kötülük ediyorsun küçük olup valla ağzımın suyu aktığı kişi çok gördüm ne yalan diyem bazen büyük göğüs olup itici olan çok gördüm her şey orantılı ise küçük de favorim olabilir
Hmm o yüzden spora başlamak istiyorum
Fiziğini merak ettim nasıl ki acaba sjsj
10 kg fazlam var memeler küçük bidde
Knkcım kilo boy de biz ona göre fazlan var diyek kızların çoğusu hep fazlam vsr der
Yoo baya var
165boy 68kiloyum
Fizik önemli görmek lazım ama sen göstermicegin için kısmen tarif et
Gayet güzelsin senin gibi bi kız arkadaşımız olmadı be
Kanka anlatılmaz yaşanır. Sizde bizim gibi memesiz olsanız inan kimse kadınlara bakmaz 😁
Ne alakası var kadın vücudunda en güzel yer boyutları güzelse arasina yatarım saatlerce sıkılmam:))
Bu Allah’ın bize bahşettiği büyük bir zaaf, yoksa yalnızca içi yağ dokularından oluşan bir deri parçası
Meme kalça zevkli
Sen penise dokununca hoşuna gidiyor mu
Ama o ayrı cinsel organ yani bu penis ama meme değil
Kadınlarda zevk veren nokta sayısı fazla işte, ayrıca kaslara dokunmanızın hoşuna gitmesi gibi bizim de yumuşak ten ve yumuşak organlar hoşumuza gidiyor
A evet o da var böyle düşündüğümde erkekler bana tatlı geliyor ya ciddiyim buarada çocuk gibiler biraz
Buradakilere bakma, erkekler de kadınlar da değişik, reelde her şey daha sofistike, daha iştah açıcı
Reelde diyorum zaten çocuk gibiler benciller
Sana mı öyle denk geldi acaba, ya da öyle oluyor mu bilmiyorum, ben partnerimin haz almasından zevk alıyorum
🤷🏻♀️bilmem benciller bide duyguya pek bakmıyorlar yani 10 yaşındaki çocukla aynılar
Kızlar öyle değil buyudükçe olgunlaştığı belli oluyor ama ben bunu erkeklerde pek görmedim
Evet kadınlar erkeklerin geç olgunlaşmasından şikayetçi hep, doğru da, ama sekste bu kadar fark yaşanmamalı bence
Duyguları anlamıyor ya hani o seksi de etkiliyor o yüzden bide ben sapyoseksüelim
Seksi her yerde yaparım hemen yaparım herkesle yaparım diyenler işte bu canım, FB bile olsan bi’ sıcak şarap içmeli, iki kelam sohbet edip romantizmi oluşturmalı her zaman
Ben okşamam. Kemiririm
acayip haz veriyor
Sevdiğimiz için 😽
Nasıl birhis peki merak ediyorum
Yani tarif edilmez ki. Orgazm olmak kadar güzel diyebilirim.
Ooo o kadar mı yani 😄
Evet😽😋
Ciddi misin nasıl ya hahaha
Evet tek aşkım🤣
Ya gülme memem keşke büyük olsaymış o zaman :/
Ne alaka? Büyük meme seviyorum demedim ki 😀 meme olsun taştan olsun.
Yoo genel olarak
Profile bakıp nostalji yaşadım yaa
Shree 420
Yaww aynen öyle😀
Zevk alıyoruz
Yani dolgun olması daha iyi oluyor
İşte nede ne hisettiriyor
Stres topu gibi bişey elledim ama cinsel biçey hisetmedim
Ben görünce cinsel yönden istekleniyorum
Onla bu bir değil ki dldldldl
Neyle bir değil?
Strs topuyla memeyi bir mi tutuyorsun