Cinsel Yaşam Temas bağımlısı mısınız? hilall379 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizlerde benim gibi temas bağımlısı mısınız beyler, bayanlar.Ben temas etmeden duramıyorum ya😉😋 Temas bağımlısı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet bende öyleyim 0 3 Yorumla hilall379 +1 yıl Tek degilmisim demekki u Barış_LonelyForever +1 yıl insan sevdiğine dokunmak ister bu normal hilall379 +1 yıl Evet tesekkur ederim
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yok ben temassızlık bağımlısıyım sevmiyorum fazla temas vıcık vıcık dip dibe 0 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Hmm doğrudur herkes farklı düşüncelere sahip Yorumla
kev1n Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Senin gibi sevgilim olsaydı temas bağımlısınolurdum.. 0 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Hahahah guzel cevapti tesekkurler Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aynen bana sadece sevdiğim dokunsun sevmiyorum başkası dokunsun 0 7 Yorumla hilall379 +1 yıl Aynn bende oyleyimm Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Şöyle dizine koyayım başımı. Okşasın. Ninni söylesin. Arada sırtıma sarılır. Kucağıma atlar falan. Sırtıma atlar taşırım. Öyle yani 😁 Yorumla hilall379 +1 yıl Hahaha baya acmissin kendini yahu Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Daha da açarım sevginin aşkın karşısında çırılçıplak ve öz benliğimle teslim olurum. Böyle aşk oyunları taht oyunları olmaz Yorumla hilall379 +1 yıl Evet anlıyorum tesekkur edermmm Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Ben teşekkür ederim. Niye teşekkür ediyorum bilmiyorum ama teşekkür ederim 🤣🤣 Yorumla hilall379 +1 yıl Ricaa🙏 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bende temas bağımlısıyım hemde asırı temas ohh ne iyi tam benlik 0 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Yok hiç unutamazsın bağımlılığım yok Dokundum mu bırakmam ben 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Dokunmadan sevmek olmaz iliklerine kadar hissetmeli insan 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl sevdiğime sarılmaya bile hasret kaldım ne teması :( 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çenesini tutup öpesim geliyor :D 1 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Hmm anliyorumm😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet illa göğüslere vücudun bir yerine dokunacağım çok seviyorum ellemeyi 1 3 Yorumla hilall379 +1 yıl Temas illaki c. nsel bölgelere gerekmiyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili arasında diye Anladım soruyu pardon özür dilerim Yorumla hilall379 +1 yıl Yok sorun değil ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğim kişiye temas bağımlısı oluyorum resmen. 😌 0 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Deadpool90 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bende öyle parmağım bileOlsa değmesi lazım bi yere😂 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Evet evet 😀 Yorumla Deadpool90 +1 yıl Bence çok zevkli oluyo mesela hafig göğüslere çarpan dirsekler yanlışlıkla dokunulmuş gibi yapılan ellemeler😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet sevdiğime kedi sırnaşmayı severim 1 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Hahah bende Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Temasın hiçbir türlüsünü sevmiyorum. 0 4 Yorumla hilall379 +1 yıl Neden ki Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl Rahatsız oluyorum. Bu kadar. 🤷🏻♂️ hilall379 +1 yıl Teskekur ederim Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ +1 yıl Rica.
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl MerhabalarSevdiğim insana temas etmeyi severim 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Anlıyorum tesekkur ederim Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Rica ederim Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ses temasını çok arzuluyorum 0 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Okkey Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Temassız olmaZ 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Bencedeee Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl :)) zevkli olay Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. Hayır, bağımlı olduğum hiçbir şey yok. 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Hmm neden Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Bağımlılıklar insanı zayıflatır, acziyete düşürür ve bu bana göre değil. Bu arada sadakatsizlik manasında söylemiyorum bu kelimeyi bağımlı olmak bambaşka bir şeydir malum. Yorumla
Emir_Timur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Evet sevdiğim kişiye öyle 😆😆 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Bendede yaaa😊 Yorumla Emir_Timur +1 yıl Şanslı o halde sevgilin 😆😆 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl aynen bende 😊görünce dokunasım geliyor 😊 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl temasta nirvanaya bile ulaştığım söylenir😂 0 0 Yorumla
Mübtela50 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ne tür bir temas 😊 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Sıradan bir temasta olabilir el yuz Yorumla Mübtela50 +1 yıl Tam benim branşım Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Seviyosa temas etmeli insan zaten 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Evet oyle Yorumla kadans +1 yıl Senin bağımlısı olduğun temas şekli nasıl? Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Temas güzeldir ama bağımlılığım yok 1 4 Yorumla hilall379 +1 yıl Hmm neden yok Yorumla ironiq +1 yıl Belkide aşırı duygusal değilim Yorumla hilall379 +1 yıl Belkide teskekur ederim Yorumla ironiq +1 yıl Rica Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ovvv düşlere bayılırmısın 0 4 Yorumla hilall379 +1 yıl Nasil neyine Yorumla gelinherkes +1 yıl Temasa 🙂 Yorumla hilall379 +1 yıl Eh yani Yorumla gelinherkes +1 yıl Peki filmleri izledinmi zevk kuşağı olarak Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır. 0 2 Yorumla hilall379 +1 yıl Peki Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Rhatsuz ediyor temas Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evet öyleyim 0 4 Yorumla hilall379 +1 yıl Hmm guzel tesekkur ederim Yorumla Kafkas001 +1 yıl Rica ederim, bizim gibiler duygusal romantik olmaya daha yatkın ya da öyle Yorumla hilall379 +1 yıl Evet öyle Yorumla Kafkas001 +1 yıl 👌🙌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeklerin çoğu öyle temas bağımlısı 0 4 Yorumla hilall379 +1 yıl Kizlardada varya benim tanidigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl oluyorsun peki Yorumla hilall379 +1 yıl Normal temas ya yüzüne ellerine dokunmayi bile seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xaten illa temas ileri olmak zorunda değil ki Yorumla
bilinmeyen1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet 1 1 Yorumla bilinmeyen1990 +1 yıl @hilall379 Yorumla
deliduygular90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl evet sayılır 0 1 Yorumla hilall379 +1 yıl Pkiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet bende öyleyim
Tek degilmisim demekki
insan sevdiğine dokunmak ister bu normal
Evet tesekkur ederim
Yok ben temassızlık bağımlısıyım sevmiyorum fazla temas vıcık vıcık dip dibe
Hmm doğrudur herkes farklı düşüncelere sahip
Senin gibi sevgilim olsaydı temas bağımlısınolurdum..
Hahahah guzel cevapti tesekkurler
Aynen bana sadece sevdiğim dokunsun sevmiyorum başkası dokunsun
Aynn bende oyleyimm
Şöyle dizine koyayım başımı. Okşasın. Ninni söylesin. Arada sırtıma sarılır. Kucağıma atlar falan. Sırtıma atlar taşırım. Öyle yani 😁
Hahaha baya acmissin kendini yahu
Daha da açarım sevginin aşkın karşısında çırılçıplak ve öz benliğimle teslim olurum. Böyle aşk oyunları taht oyunları olmaz
Evet anlıyorum tesekkur edermmm
Ben teşekkür ederim. Niye teşekkür ediyorum bilmiyorum ama teşekkür ederim 🤣🤣
Ricaa🙏
Bende temas bağımlısıyım hemde asırı temas
ohh ne iyi tam benlik
Yok hiç unutamazsın bağımlılığım yok Dokundum mu bırakmam ben
Dokunmadan sevmek olmaz iliklerine kadar hissetmeli insan
sevdiğime sarılmaya bile hasret kaldım ne teması :(
Çenesini tutup öpesim geliyor :D
Hmm anliyorumm😄
Evet illa göğüslere vücudun bir yerine dokunacağım çok seviyorum ellemeyi
Temas illaki c. nsel bölgelere gerekmiyor ki
Sevgili arasında diye Anladım soruyu pardon özür dilerim
Yok sorun değil ya
Sevdiğim kişiye temas bağımlısı oluyorum resmen. 😌
Tesekkurler
Bende öyle parmağım bile
Olsa değmesi lazım bi yere😂
Evet evet 😀
Bence çok zevkli oluyo mesela hafig göğüslere çarpan dirsekler yanlışlıkla dokunulmuş gibi yapılan ellemeler😂
Evet sevdiğime kedi sırnaşmayı severim
Hahah bende
Temasın hiçbir türlüsünü sevmiyorum.
Neden ki
Rahatsız oluyorum. Bu kadar. 🤷🏻♂️
Teskekur ederim
Rica.
Merhabalar
Sevdiğim insana temas etmeyi severim
Anlıyorum tesekkur ederim
Rica ederim
Ses temasını çok arzuluyorum
Okkey
Temassız olmaZ
Bencedeee
:)) zevkli olay
Hayır, bağımlı olduğum hiçbir şey yok.
Hmm neden
Bağımlılıklar insanı zayıflatır, acziyete düşürür ve bu bana göre değil.
Bu arada sadakatsizlik manasında söylemiyorum bu kelimeyi bağımlı olmak bambaşka bir şeydir malum.
Evet sevdiğim kişiye öyle 😆😆
Bendede yaaa😊
Şanslı o halde sevgilin 😆😆
aynen bende 😊görünce dokunasım geliyor 😊
Başbaşa iken hemde her an
Hiç böyle bir şeyim yok
temasta nirvanaya bile ulaştığım söylenir😂
Ne tür bir temas 😊
Sıradan bir temasta olabilir el yuz
Tam benim branşım
Seviyosa temas etmeli insan zaten
Evet oyle
Senin bağımlısı olduğun temas şekli nasıl?
Temas güzeldir ama bağımlılığım yok
Hmm neden yok
Belkide aşırı duygusal değilim
Belkide teskekur ederim
Rica
Ovvv düşlere bayılırmısın
Nasil neyine
Temasa 🙂
Eh yani
Peki filmleri izledinmi zevk kuşağı olarak
Hayır.
Peki