- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence evet çünkü erkeklerin duyguları kadınlar gibi değil hani biz kadınlar özleyince sarılmak istiyoruz etmek istiyoruz kokusunu içimize çekmek istiyoruz hatta sonra ilişki yaşamak filan istiyoruz biz sonradan sonraya ilişki yaşamak istiyoruz erkekler önce ilişki yaşayıp sonra hasret gidermek istiyorlar yani ikisi birbirine ters varlıklar kadınlar ve erkekler o yüzden evet olabilir gerçekten özlediysen sevişmesinden bile anlarsın aslında daha böyle içime çeke çeke yapar normal sevişmeden daha farklı bir haz alırsın anlarsın yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖperken koklayarak öpüyor sürekli böyle çok farklı öptü öptüğünde içimde değişik şeyler oldu hiç böyle olmamıştı gerçekten sevişmesi de farklıydı davranışı da
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO güzel dudağına bir buse kondurmak istemiştim.
Artık seninle görüşmek istiyorum dedi.
Başımdan asagiya sanki kaynar sular dökülmüş gibi oldum.
Nedeni dediğimde ise nedenini hiç sorma dedi.
Döndü arkasını gitti.
Kalakaldım.
Sanki peşinden koşacak biriymisim gibi.00 Yorumla
+1 yılAynı ben ve İzmirli eski manitam. O haftasonu otel odasının dili olsa da konuşsa. Daha kapıyı açar açmaz dayanamıyor insan. Özlemek ve istekle alakalı. Istersen başka bul da soya çocuğu gibi oturur televizyon izlersiniz artık 😂 portakal soyarsın keline sürer.
012 Yorumla
Soran+1 yılNormal yeni böyle yapması
- +1 yıl
Hayret bir şey bir insanın sevgilisiyle aç gibi sevişmesi ne zaman kötü bir şey oldu? Iktidarsız mı olsun? Oldukça doğal aferin kardeşime devam etsin.
Soran+1 yılBazı kişiler çok saçma konuşmuş ondan sordum yani
- +1 yıl
Ya sen burada ağzı torba olmuş aşağılık kompleksli hayatta en fazla memur olabilmiş sünepelerin fikriyle mi hareket edeceksin. Yere $100 atsam çil sürüsü gibi atlarlar ezikler. Sen ilişkine bak adam seni arzuluyor deli gibi daha ne istiyorsun?
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim daffy patlıyor
Soran+1 yılAcaba şikayet eden oldu mu başka hesabı kapansın ya insan gibi yorum yapsaydı oda kimse yorum yapmak zorunda değil ölmüş babama böyle diyemez
- +1 yıl
Başın sağolsun 🙏🏻 muhtemelen sadece post kaldırırlar hesaba elleşeceklerini sanmam. boş ver kötü söz sahibinindir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim günüm mahvoldu bi yorum yüzünden
- +1 yıl
Boşveeeer her laf edeni takarsan sorun. Ben bir anımı anlatayım sana. Herifin biri bana kavga kardeşim dedi ben de polis geldiğinde annemin mesleği ile alay etti kendimi tutamadım dedim mahkemelik oldum 6 ay içeride yattı ve zamanın parasıyla $15,000 ödedi bana. Kim kazandı? Ben :)
Takmayacaksın insanlar değmez takmaya. - +1 yıl
Sicilini de z. ktim mis hahaha
Soran+1 yılAy çok iyi yapmışsın valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin, libidosunun yüksekliğine bağlı. Libidosu düşükse, çok özlese de seks yapmayabilir. Ancak Libidosu yüksek olan erkek, dinci olsa bile sevişir ve sevişen de çok. Keşke bende de seks yapacak kız olsa, bende yapsam..
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyodur yani dimi sadece 3 ay uzak kaldık özledik birbirimizi ondan olmuştur
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem, bir erkek sevmediği kızla da seks yapabilir. Çünkü erkekler, sizler gibi ; sevgi aramaz. Ama seninle, evlenmek istemezse ; kesin sevmiyordur. Çünkü evlenmek, ciddi yükümlülük demek olduğu için; hiç bir erkek sevmediği kızla evlenmez.
Soran+1 yılSürekli ne zaman evlenicez ailenle ne zaman tanıştırcan falan diyor evlenmek istiyor yani bende istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm, o zaman seviyordur
Soran+1 yılMesela bugün görüntülü aramada halasıyla konuşturdu teyzesiyle konuştum 1 2 ay önce herkes beni biliyor herkese sözlüm var diyor yaşadığı yerde kime sorsak o sözlü diyolar sevgisinden şüphem yok ama kafa hala karışık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAmacı farklı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin bakış açısı her zaman farklıdır ya bilmiyorum ama bence aranız iyiyse sevgi varsa şüphe duyma sonuçta insan özlemini severek okşayarak giderir sevişmek te bence aynı şey.. ben mesela sevgilimle bir aydır görüşemiyorum bi gelsin direk yatağa fırlatıcam onu çok özledim..
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaa iddiali oldu biraz
- +1 yıl
Dürüst bir kadın alkışlıyorum seni
Soran+1 yılBende özlüyorum zaten illa sevişme oluyor aramızda ama bu kadar çabuk olmamıştı hiç
+1 yılDesene kız " biz sevgili miyiz fckbddy mi" diye. Otel de evde görüşmeleri de kes o zaman anlaşılır neyin ne olduğu " ben daha yoğun derin duygular yaşayacağım bir ilişki istiyorum istediğim bu değil diye
21 Yorumla
Soran+1 yılBidaha geldiğinde söylicem bakalım ne tepki vericek
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidonun yüksek olmasıyla veya az olmasıyla alakası yok seni kulanıyor bunun başka açıklaması olamaz adam gidip 500 600 tlyi boru gibi açılmış eskorta vereceğine 200 300 ü otele verir taze kukusu tercih ediyor seven adam sevdiği kadını cinsel obje olarak görmez evlenene kadarda dokunmaz ona zira benim adaletimde öyle sarılır belkide öper ama illeri gidemez ben öyleyim şahsen :)
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sizin gibi degil erkekler. Baskiliyamiyolar icgudulerini boyle anlayamicaginiz kadar yogun bi durtu normal yani onemli olan sevismeden sonra senden ilgiyi kesiyomu sevistikten sonra pek yuzune bakmiyosa gecmis olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır sonrasında sarılıyoruz öpüyor kokluyor ilgi gösteriyor sadece seviştik bitti değil
- +1 yıl
O zaman yazik etme cocuga supheyi birak
Soran+1 yılHerkes farklı konuştu burada şüphem yoksa ds artık var
- +1 yıl
Hayir net boyledir bana inan yazik cocuga
- +1 yıl
Profilim acik anlatiyim sana
+1 yılBen olsam sarılır öper koklarım konuşurum biraz, bence evet sevişmek için beraber gerçekte kişiliğini ruhunu merak edip sevemeyecek kadar abaza😄
03 Yorumla
Soran+1 yılSarıldık zaten 2 3 dakika falan hiç bırakmadı sarıldık sonra oldu zaten
- +1 yıl
Ee geleceğe dair nediyor sorsana "sen ciddi bir ilişki düşünüyorsun heralde diye bi sor"bakim nedicek sordunmu?
Soran+1 yılCiddi düşünüyoruz zaten o daha çok ciddi düşünüyor şu an gel beni al desem durmaz bile gelir alır benim aiem bilmiyor onu ama onun sülalesi beni tanıyor
- Cinsellik konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNe kullanması arkadas ya? Kendiniz zevk almıyor musunuz? Evliliklerde bile 2-3 ay ayrılıktan sonra çatırtı kopuyor. Şu Kezbanlar bir bitmedi valla.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi kullanıyor yazmış
- +1 yıl
Hic birisinin sevgilisi bile olmamıstır, Kezban ve Mahmut dolu burası. Takma, sevilmediğini davranıslarından hissedersin zaten sen.
Soran+1 yılSeviyor o konuda şüphem yok
Sadece erkek değil, özleyen kadın da bunu yapabilir.. sevgisinden şüphen yoksa, önemsiz şeylerle aklını meşgul etme.
15 Yorumla
Soran+1 yılBende o öyle yapınca karşı gelmedim ama bu kadar çabuk olması düşündürdü beni biraz
- +1 yıl
Sanmıyorum kötü niyetli olduğunu.
Soran+1 yılKötü niyetli değil zaten ama ayrıntılı düşünmek kanımızda var kız olarak
- +1 yıl
Bazen sırf bu yüzden kaybediyoruz işte.. tadını çıkar
Soran+1 yılBencede öyle yapmalıyım teşekkürler
+1 yılSeni beklerken heyecan yapmış ve kalkmis, bence normal, 3 ay gorusmemissinjz, sevismek istemesi de çok normal görür gormez
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKanka sevişmekle sana olan sevgisini bağdaştırma çünkü bir ihtiyaç ve kendi ağzınla söylüyosun 3 aydır görüşmüyoruz diye gayet normal bişey.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıl"otelde görüşüyoruz hep" cümlesinden sonrasını okumayı bıraktım. Seni kullandığı apaçık belli. Seven erkek masumca sever. Dokunmaya kıyamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşadığım şehri bilmiyor ben nerenin konumunu atarsam oraya gidiyor onun otele gidelim dediği yok yani hem birinin bizi yan yana görmesi aile olarak sorun çıkarır o yüzden otelde görüşüyoruz elbette dışarı çıkıyoruz ama tanıdık birinin olmadığı yerlere gidiyoruz genelde
- +1 yıl
Otelde buluşup evcilik oynamıyorsunuz heralde. O seni sevmiyor. Neyse bir şey demek istemiyorum.
Soran+1 yılFilm izliyoruz sarılıp uyuyoruz daha ne olsun
- +1 yıl
Ok.
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. bana gore bu iyi bisey. arzu var. aldatma yok. mastürbasyon biel yok gibi duruyor. oteki turlu sakin kalmasi cok da hayra alamet degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yapmıyor zaten aldatma desen güveniyorum sadece rüyalanma oluyormuş yalan söyleyen biri değil
Mesafeli ilişki yürütmek gerçekten çok zor. Özlemden kaynaklı yaşanabilir bunda kötü bir şey yok. Sevgisinden şüphe etmen hata bence
013 Yorumla
Soran+1 yılYok etmiyorum da o kadar kötü yorum yapan var ki süphe ediyorum artık sağolsunlar
Soran+1 yılAmacı sadece seks değil aslında niyr otele götürüyor falan demiş o değil ben otele gönderiyorum onu yol bilmez iz bilmez uzak mesafe diyorum kimse anlamıyor soruyu tam okumamışlar sanırım
Soran+1 yılCiddiyiz tabiki ben aileme söyleme cesareti bulamıyorum uzak diye sorun çıkarıcaklar ama ona kalsa şu an gelir beni alır basar nikahı
Soran+1 yılşu an çalışıyorum işlerim yoğun ama kısa süre içinde söylemek istiyorum olay çıkıcak biliyorum o yüzden iş yoğunluğum bitsin ki hepsiyle aynı anda uğraşamam
Soran+1 yılValla ben sorun çıkıcağından çok eminim ama illaki söylicem kendisi de diyor ki ben gelirim 1 isterim 2 isterim vermezlerse kendileri bilir alırım seni giderim diyor kafaya koymuş alacak beni illa😄
Soran+1 yıl2 yılı devirdik 1 yıl daha böyle gider sonrası Allah büyük artık 😆😆
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Özleyen erkek aynı tarifeyi uygular. Tam tersini yapsaydı, bu sefer de “ bu adam beni özlememiş mi? “ sorusunu sorardın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle olurdu 😄
+1 yılÖzleyen insan oturup sohbet muhabbet eder önce bana göre seni kullanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hemen yapmazdık ama nu sefer 3 ay görüşmedik odaya girer girmez çok özledim dedi ve olanlar oldu
- +1 yıl
Oraya gitme niyetiniz zaten o ne yapacak adam seromanimi yapacak ya da mehter takımımı dizecek başlamadan önce
Sen yapacağını yapmışsın..
Şimdi onaymı bekliyorsun?
20 YorumlaKanka şu an cinsellik için buluşuyor gibi geldi. He seviyorda olabilir. Ama bende olsam bende hep otelde buluşurdum
00 Yorumla
+1 yılmesafe çok mu yani sen nerdesin o nerde bir kaç soruyla anlayabilirsin aslında niyetini
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bursa o İzmir
- +1 yıl
çokmuş kanka kullanıyor olabilir seni ama genel tavırlarını falan da bilmek lazım
Cinsellik konusunda 487 cevap paylaştı. Özlemiş ki gelir gelmez yapışmış sana işte karşılıklı yaşamışsınız bundan daha güzel ne olabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabi de kullanıyor seni diye yorum yapan çok
Soran+1 yılAmacı seks olsa ordan birini bulur uzak mesafeyle neden uğraşsın ki
Soran+1 yılKaç saat yol çekiyor canı çıkıyor gelene kadar arabayla geliyor bide yoruluyor yol hali karda kışta bile özledim deyip geliyor sevmeyen yapmaz ya böyle
Soran+1 yılYalan söylemez bana şu an sadece evlenmemiz için çalışıp para biriktiriyor güzel bi geleceğimiz olsun diye şimdi de ev alıcak parayı tamamladı sadece evlenmek istiyor ve bunun için de dişini tutanağına takıp çalışıyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılonca özlem tabiki direk atar yataga sevişmeye baslar
010 Yorumla
Soran+1 yılSeviyodur dimi yani 900 km yol sadece sevişmek için gelinemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
onca yolu seviyor diye gelmiştir
Soran+1 yılCiddi düşünüyoruz sma bakalım hayırlısı önümüzde neler var bilemiyoruz
- +1 yıl
herseyin hayırlısı mutlu sonla biter insallah
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yılPeki bişey sorucam ben aradım onu 5 dakikaya oradayım dedim gittiğimde ilişkiye hazırdı buna nasl yorum yapabilirsin
- +1 yıl
ona burada cevab vermeyelim
Soran+1 yılMesaj atsam
- +1 yıl
olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılE yani adam direk otele çağırarak amacını belli ediyo. İnsan Bi dışarda buluşur sonra otele geçer
11 Yorumla
Soran+1 yılYol bilmiyor iz bilmiyor otelin konumu atıyorum ona direkt oraya gidiyor sonra ben gidiyorum
+1 yılBunu sormaya gerek bile yok. Çocuğun f*ck buddy'si olmuşsun, halen seviliyor muyum diyorsun.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne şanslı erkek. Aşığım diyerek kandırıp doya doya seks yapıyor
10 YorumlaCinsellik konusunda 409 cevap paylaştı. Adam üc ayda bir senle sevısmeye geliyor ne sevgısı
00 YorumlaKarmaşık bir durum birazda özel bir konu olduğundan olayı iyice kavrayıp yorum yapmak daha sağlıklı olur burada ki herkes kendince yorumlar yapmakta olayın akışına göre yorum yapmak daha mantıklı ve doğru olur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya hekres kendi fikrini söylüyor biri diyor kullanıyor diğeri normal diyor kafam allak bullak oldu daha beter
Soran+1 yılAnlamamayı tercih ettim sryık
- Cinsellik konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılsenin yorumunda insan sevdiğini düt mi? tarzı bir arguman olmuş :)
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ole yapar normal.
Bnde 3ayda bi gorssm gorur gormez ellemeye opmeye baslrm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun ne biliyor musun hep otelde görüşmeniz, neden daha farklı aktiviteler yapmıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 saat yol çekiyor yorgun oluyor haliyle önce o gidiyor benim yaşadığım şehri bilmiyor zaten ben konum atıyorum ona gidiyor oraya ben gidiyorum sonra otelde durmuyoruz zaten kahvaltıya gidiyoruz sinemaya gidiyoruz geziyoruz yani başka aktiviteler var tabiki
erkek olarak penısının kalkması normal erkekler herseyden etkılenebıldıgı ıcın normal ayıra uzaksını ozlem olmasıda dogal onemlı olan seksten sonra nasıl oldugunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeksten sonra kahvaltıya gittik gezdik eğlendik sarıldık uyuduk sürekli sevişme yok vakit geçiriyoruz
+1 yılBüyük ihtimal seni kullanıyor her buluşma otelde geçmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim serbest ilişki
Harikasınız ya
00 Yorumla
+1 yılSende az değilsin varya hem adamın penisinin kalktığını söylüyorsun belliki sende onü özlemişsinki küçük enişteyi uyandırmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen gittiğimde çoktan uyarılmıştı ben bişey yapmadım ki
- +1 yıl
Buda sizin hoşunuza gittimi beni ayakta karşılıyor diye 😀😀😀
Soran+1 yılBenim gelicemi bilip kalkması hoş da çok ani oldu ya hiç beklemiyodum😄
- +1 yıl
Dedi kodu yapalimmi biraz😀😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzleyen her türlü kendine hakim olur. Seni kullanacak yavaştan yolu açıyor işte
00 Yorumla
+1 yılHikayen güzel beğendim filmini çekelim mutlaka
00 Yorumla
+1 yılBiraz da işini görmek ivin kulwniyor sanırım yoksa neden hep otelde bulusuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok normal bizdede ayni
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSeven erkek sevdiği kadını otele götürmez kral..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen götürüyorum desek daha mantıklı olur uzak mesafe diyorum yol bilmiyor konum atıyorum oraya gidiyor bende gidiyorum sonra o demiyor orada buluşalım diye
Soran+1 yılOtele götürmezmiş aynen canım direkt eve atar otele değil
şüpeli yani hep oteldem bulusulur
02 Yorumla
Soran+1 yılOtelde buluşuyoruz ama otelde durmuyoruz sürekli, kahvaltıya gidiyoruz geziyoruz falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılTest et bunu bı defa bak o zaman seviyor mu sadece cinsel için mi seninle birlikte
019 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılNe kadar uzakta
Soran+1 yıl900 km mesafemiz var
Cevap sahibi+1 yılBı daha ki gelişinde istemediğini söyle surat asıyor mu asmiyor mu yanından gittikten sonra ne söylüyor
Soran+1 yılİlişkiye girmek istedi ben istemiyorum şahsen sen beni sevmiyosun dedi döndü arkasını bende bişey demedim döndüm arkamı 10 saniye geçmedi geldi sarıldı hemen kıyamıyor yani ben istemiyorum diye üstlemiyor ilişkiye girelim diye
Cevap sahibi+1 yılDeseydin yaa sevmek ilişkiye girmek mi diye ne kadar süredir bir birlikteliğiniz var tekrar ilişkiye girmek istediğini söylerse tekrar isteme bence tahminimce seninle ilişki için birlikte
Soran+1 yıl1 buçuk yıldır birlikteyiz
Soran+1 yılYok ben istemiyorum dedim ısrar etmedi etmiyor da sen nasıl istersen diyor
Cevap sahibi+1 yılUzun bı sure birlikteliginiz var sen istemiyorsan istememeye devam et kendini belli eder zaten
Soran+1 yılCinsellik konusu bile ilk 1 sene açılmadı hatta sonradan geldiği zamanlar yakınlaştık falan 4. Geldiğinde falan seviştik ilk defa ilk geldiği zamanlar sadece öpüşürdük öyle benim istediğim bişeyi yapmıyor öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılSen hem kaybetmek istemiyorsun hemde cinsellik istemiyorsun başka yapacak çaren var mı dene istememeye devam et razı olursa seviyordur olmuyorsa seninle ilişki için birlikte demek ki
Soran+1 yılİstediğim bişeyi değil yazmışım istemediğim bişeyi yapmıyor saygı duyuyor
Cevap sahibi+1 yılEvet okudum da bunu sürekli tekrarlarsan sabrını zorlamış olursun diye düşündüm
Soran+1 yılBenim kaybedicek bişeyim yok cinsellik için birlikteyse yolu açık olsun
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun umarım cinsellik için değildir ama bu kadar süre de birlikteliğiniz var ve o kadar yolu gelmesi normal bence yaa
Soran+1 yılGeldiği zaman test edicem artık bende kendime karşı koyabilirsen onu reddederim
Cevap sahibi+1 yılDene en azından duruma göre belli eder kendini mutlaka ona gore bı yol belirlersin kendine
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılKesin seks var bu bulusmada ona gore got
02 Yorumla
Soran+1 yılGeldiğinde tabiki sevişiyoruz ama hiç böyle yapmamıştı ilk defa bu kadar acele etti
- +1 yıl
Onkadar beklemis yan
- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılO senin bedenini özlemiş seni degil bebiş
00 Yorumla
+1 yılÇok özlemiş seni hazır ve nazır😂
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik cinselliktir. Konu senin dışında.
00 Yorumla
+1 yılGörür görmez sevişip seks yapar erkek
00 Yorumla
+1 yılSevişmekle özlemek bir değil.
00 YorumlaKarar veremedim, kişilikler farklıdır
00 YorumlaOnce iyimisin demesi lazimdi
00 Yorumla
+1 yılOlabilir an her şey olabilir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlemi seni becermek sanırım başka bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılerkek her an her koşulda sevişir :)
00 Yorumla
+1 yılyolda kılıcı bileyliyordur yusufi
01 Yorumla- +1 yıl
DJJDJSJSIDODLED
+1 yılGirmiyor mu vajina ya da analdan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet doğal olay
05 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi kullanıyor vs demiş bu düşünce beni üzer
Cevap sahibi+1 yılNe için sevgili olunur ki hele uzak mesafe ilişki ise kullanmak istese kendi şehrinde bulur her gün sevişir
Soran+1 yılBende öyle düşünmeye başladım o kadar Yolu sadece cinsellik için çekmez
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak ister misin
Sevişin rahat olun kasmayın
00 YorumlaCinsellik konusunda 601 cevap paylaştı. özlemin içinde cinsellik de var
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangı erkek böyle degılkı
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar?
- Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sence sen olsan yapmaz mısın
016 Yorumla
Soran+1 yılYaptık zaten 😆
- +1 yıl
İyi işte en güzeli de o yap gitsin
Soran+1 yıl3 ay özlüyoruz zaten vakit kaybedemeyiz daha fazla 😄
- +1 yıl
Aynen süpersin devam et yine giderse kalırsın yanlız
Soran+1 yılAnlamadım desem 😄
- +1 yıl
Tekrar gidecek mi yoksa kalıyor mu artık
Soran+1 yıl3 4 gün kalıyor sonra gidiyor
- +1 yıl
Onu dedim işte vakit nakittir durmayın
Soran+1 yıl3 günde 16 kez desem inanır mısın😄
- +1 yıl
İnanırım evet ben gecede bazen 5 bazen 6 yapardım sevgilim var Ken
Soran+1 yılBidahakine 25e zorlarız artık
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim ama ikiniz de pert olursunuz
Soran+1 yılBakalım görecez
- +1 yıl
O kadar yapamaz siniz iki gün veya 3. Gün içinde 😅
Soran+1 yılGünde 8 olsa olur benlik sorun yok da onun için var halsizlik çöküyor baya 😄
- +1 yıl
Ya günlük 8 az bir şey değil sende de ondada artık akmaz kanama başlar hastanelik olursunuz 😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, sevişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmışsın yapacağını onay mı bekliyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek milletinden bahsediyoruz 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem