2 mastürbasyon sonra duşa girdim hala kıvranıyorum bu halde de sevişmek istemez kimse. Regl azgınlığı nasıl geçer imdatt ya cidden imdattt
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
2 mastürbasyon sonra duşa girdim hala kıvranıyorum bu halde de sevişmek istemez kimse. Regl azgınlığı nasıl geçer imdatt ya cidden imdattt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Regil esnasinda bir bayanin normalinden daha istekli olmasi normal diye biliyorum. Nasil kendini dizginlemen lazim konusuna gelirsek bak onu bilmiyorum ama su varki bir bayan arkadasim kendisini sevgilisi ile sevisti. Sadece ustu acik halde. Yani alt tarafda string don var ama ust taraf ciplak olarak. anlatirdi bana.
Klitorisini okşayarak anca, ya da sexting yaparak, ya da son çare benim de yaptığım bir şey bir kerecik olsa partnerin varsa kondom kullanip ilişkiye girmesi🥳🥳🥳
Ya canım sulak yorumlar gelmiş eğdmdpwüalüs abi ben çözümünü bulan görmedim daha ne biliyim bitene kadar yap reglin ben daha konuştuklarımda yaşamadım
Ya ahahahaha evet çoook eskiden rezene çayı falan iyi gelir diye duymuştum koca karı teyzelerden o tarz cevaplar bekledim ama insanlar garip😀😬 bide bana Çok kötüsün diyen küfreden bi m@l var
Sğdkdosğsmsls çok kötüsün ne alakaymış
Ay site sansürledi çok iyyrennçsin dedi sansürlemesin diye öyle yazdım
Sşdmsoisösşs ne alaka keyfi mi oluyorsun eğdmdpğss
M@l işte beni engellemiş azcıkta sen sövsene fkdkgkdkfkd
Ben niye sövüyorum bana demedi ki eğdmowüslsğ randomların çok kötü bu arada
Laaaaan eğdkpeğe
Kadınlar da erkeklere göre daha fazla istek olur hanımefendi normal bir şey aslında
Evet ama bu dönemde aşşırı artıyo uyku bile tutmuyor
Sizde haklısınız hanımefendi biliyorum vibratör alıp kullanın isterseniz titreşimli
Yok aile evi riske girememm
Mastürbasyon'a devam o zaman hanımefendi
Erkek görsen paramparça edecen şimdi anlaşılan
Ya ayıp ediyosun amaa
Düz duvara tırmanıyorsun resmen 🥰😂
Sexting yaparak kendini oksayabilirsin, dusta su tutabilirsin. O kadar cok yontem var ki, hala istekli misin?
Kıyamam sana gel ben saçlarını okşar rahatlatırim seni.
Çok teşekkür ederim bana kimse böyle sahip çıkmamıştı yiağğ
Çünkü ben kimse değilim baby 😉
sürtünmelisin bir yerlere her yerin yanıyordur şimdi
Off evett ciddi ciddi yanıyorum sürtünme denemedim pedden dolayı hissedemiyotum zaten sürtünmeyi
Mutlaka denemelisin araya girecek şekilde hissedeceğinii bişi olmalı
sevişmek isterler
İstenezlerrr erkekler iğrenir
igrenmezler
Geçmez yapnaya devam et dkkf
Bi kolum kas yaptı diğeri zayıf kalacak aaaa
Yardım edim
Sjsjd
🤮🤮🤮 mide bulandiricisiniz
Neresi mide bulandırıcı ya biyolojik bi durum bu regl döneminde de kadınların hormonları tavan yapar ve daha istekli oluruz. Ama regl diyince kusma emojisi atman bilimsel olarak small büllük sendromundan muzdarip olduğunu gösteriyo
Senin seviyene inmicem ama şunu bilmelisin ki senin gibi basit insanlarla ilişki yapacak kadar kalitesiz bir erkek değilim. Çünkü onun da bir şerefi var her deliğe girmez
Küçük büllüğünü al ve köşende ağla
Büllüğüm ağzından düşmüyor ama inan ki değil bunu 50 tane daha olsaydı birini senin o çuval zilloşuna sokmazdım bırak sokmayı sürtmezdim
Sana şevki lazım dimi ağağağağa gey serdar 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Yazık babana
Babam ne alaka ne kadar geri kafalı bi cahil olduğunu her yorumda belli ediyosun
Olur öyle, bazı dönemlerde. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
Okşayacaksan konuşalım
Az baharat tüket kendiliğinden düzelir
Nasıl yani ile yarar mı
Tabiki acılı, baharat olan her şey acılı yemek bu dönemde kadınları kudurtur dikkat et
Haa ben farklı anlamışım baharat ye düzelir anladım sen yeme demişsin. Ama bana acil çözüm lazımmm
Acil çözüm yokki bunun yandın yapacak bişey yok
ben yaptım igrenmedi üstüne para aldım
Sevişir neden srvismesin
Ciddi misin erkekler çok iğrenir
Girmek zorunda değil nasilsa
Ayıcık var mı ayıcık
Yokk
Sexting yapacağın bir partnerin olmalı. Enerjisi hoşuna gidecek, kelimelerin gücünü iyi kullanan biri.. o an gerçekten de yapıyormuşsun gibi hissetmelisin
Nerde öyle biri?
Bunu sen bulacaksın.. bedeninin sesini dinleyeceksin
Regl olduğun zaman mı istekli oluyosun
Genel ama regl dönemi x5 hormonlar y0zünden
Tamam artıyo ama kan gelirsen mastürbasyon yapmak nasıl oluyo ki zevk verir mi😂😂
Geçene kadar duş yspmasaydın bari
Mümkün olsa yapardım
Neden mümkün değil ki?
😅😅 hemen boşalma uzat masturbasyonu
Kadınlar genelde mastla boşalmaz zaten bende boşalamıyorum. Orgazm oluyorum ama isteiğim azalmıyo
Tamam işte misal 10 dk sürüyorsa sen 1 saate uzar hemencik orgasm olma yarim kalırsın hep yoksa
İster
İstemez ya
Ben isterim
p*rno izle.
Yaptım
Yastığa sürtün 😀😀 şimdi bir günde 10 defa mastürbasyon yapan erkeklerde vardır insanlık halidir yani insanın canı isteyebilir ama evlendiğin insanla da artık bol bol yaparsın.
Sexting yapabilirsin
Bulluk sever misin
Beni bulll
Ben seni bulamammmm
Nedenn
Ben geçirebilirim
Nasıl
Özele gel
Benimle takıl 😂😂
Ahahahahaha ciddi ol azıcık yaaa
Valla ya ciddiyim 😂
Sevişelim gel