İkimizde evliyiz ve bana ev açtı. orada arada takılıyoruz ama beni sevdigini, hayatını benimle geçirmek istediğini söylüyor. Her buluşmada gitme artık burada kalalım lütfen diyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ikide cocugum var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeninle daha uzun kalmak istiyor sonra yine gönderir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gitme kal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılmeraba
kusura bakma ama bu yaptıgını utanmadan yazdığın için me dicegimi bilmiyorum madem seviyorsunuz ki sevgi falan yok tek niyet seks
eşlerinizden bosanıp insan gibi bir hayat yaşayın08 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur mu sence
- +1 yıl
iyi olmaz o kişi asla larısını bırakmaz seni seks için kullanıyor
Soran+1 yılBoşanmazsa zaten gitmem
- +1 yıl
kaç kere gittin
Soran+1 yıl2 kere
- +1 yıl
yaptınız mı peki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
eşin anlamadı mı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış bir durumdasın şu an, senin için tehlikeli biri olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersim
- +1 yıl
Amacınız neydi, kaçamak mı yoksa?
Soran+1 yılAmaç kaçamaktı ama aşık olduk birbirimize daha dogrusu o bana iyi birisin diyor
- +1 yıl
Kaçamak olarak kalmalıydı çünkü ikiniz de evlisiniz, umarım senin evliliğine ve kişiliğine zarar vermez
O Tahir mi Tayyip ney sen bence boş ver onunla konuşmaya bile değmez malın teki belli zaten
00 Yorumla
+1 yılÇocuklarınıda al git de kocan nefes alsın.
00 Yorumla
+1 yılBu gerçekse senin gibi oro... Unu görmedim
00 YorumlaKomşun muydu bu kimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu da yaptığı orspuluğu anlatıyor buralar da
012 Yorumla- +1 yıl
Bak hem evliyim diyorsun, hem 2 çocuğum var diyorsun, bana ev açtı diyorsun, adam evli diyorsun. Bari yapacaksınız bir boklar boşandıktan sonra yapın. Hem eşine ihanet ediyorsun, hem adamın eşine ihanet ediyorsunuz. Hem birbirinize ihanet ediyorsunuz. Ne kadar ahlajsız kanı bozuk insanlarsınız lan siz öyle. Çocuklarından da mı hiç utanmıyorsun?
Soran+1 yılUtanıyorum cidden ama vazgeçemiyorum başladı istesw asla yapmam. Diger erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Sevdiğin adamla yapıyorsan, sevdiğin adam neden başkasıyla evli, sen niye başkasıyla evlisin gjf çocuğun neden var 🤣🤣 ne saçma çarpık bir muhabbetin var senin lan fjf neyse ben kaçıyorum size bu çarpık hayatınız da mutluluklar dilerim. Bana giren çıkan bir şey yok sonuçta 🤣🤣 bu arada açık açık sordum demişsin gn gizli kullanıcı olarak baya açık sormuşsun haha 🤣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVer yansın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir adamı cinsellikle kendime bağladım ama hep benimle olmak istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat