Merhabalar kız arkadaşımın önceden bir ilişkisi vardı 5 sene girecekti 1 senesi dolduğunda ilişkiye girmişler haliyle bakire değil ve sonradan sorduğumda kıza baya bi kötü davranıyormuş kavga ederlermiş sürekli ama her barışmalarında yine ilişkiye girerlermiş sürekli sorduğumda binden fazla ilişkiye girmişler nerdeyse sürekli üniversite zamanı bile gidip onda kalırmış ailesine haber vermeden aynı şehire gelirmiş ama onda kalırmış 3 hafta falan o zamanlarda sürekli ilişkiye girmişler yani dediğim gibi kısaca binden fazla ilişkiye girmişler ama kıza hep kötü davranırmış aldatmış kaç kere kız arkadaşımda o işi yaptıkları için mecburiyet halinde hissediyordum kendimi ayrılmıyordum olan oldu diye sürekli de devam etti ilişkiye girişimiz dedi şerefsizin tekiydi diyip duruyor benimde aklımı bazen yerine göre kurcalıyor bu durum sizce takılmam gerekiyor mu yoksa takılmamam mı gerekiyor hani bi bakire muhabbetine ve binden fazla ilişkiye girmesine (lütfen düzgün yorum yaparsanız sevinirim hani namusu 2 bacak arasında mı arıyorsun diye laf sokmazsanız sevinirim takıldığım için soruyorum anlayışınız için teşekkür ederim)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuya önem veriyor olduğunuz açık bir şekilde bellidir yazınızdan. Şimdi ona aşık olabilirsiniz ama unutmayınız ki aşk biter ama yaşanmışlıklar kalır. Onunla yatağa girdiğinizde her zaman aklınızın bir köşesinde bu mevzu olacaktır. Bakirelik önemli değildir diyenlere de aldırma zira önemli bir kısmı ya kendisi gibi olan kızı korumaya çalışanlar ya da piyasa yapmak isteyen erkeklerdir bunların. Bakirelik kesinlikle çok önemlidir ve bizim kültürümüzden olan bir erkeğin buna önem vermemesi çok zordur. Hem bir de şu açıdan bakın: Diyelim ki o kızla devam ettiniz ve evlenmeye karar verdiniz. Düğünüydü, nişanıydı, bilmem neyiydi diyerek epeyce para harcayacaksınız. Peki, başkasıyla ilkini yaşamış birisi için yani başkasından bunları talep etmeden yatmış bir kıza neden para harcayasınız da düğün yapasınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için çok önemli tabi aklıma geliyor arada gelmiyor dersem yalan olur hani sadece bana çok değer veriyor beni çok fazlasıyla seviyor bende sürekli geçmişin beni alakadar etmez diyorum ama arada aklıma geliyor düşünüyorum sürekli sürekli neden yaptı hadi 1 yıl dolunca öyle bişi yaptın sonradan neden devam ettin diye aklımın ucundan geçmiyor değil bu konu açılınca da sinirleniyor konuşmak istemiyorum bu konuları diyor ama benim aklıma geliyor sorarak onuda üzmek istemiyorum söylediği kadarıyla hani bayada genişlediğini dile getiriyor arada 19 yaşında falan girmiş ilişkiye
- +1 yıl
Mesele fiziksel değildir, manevidir yani ilişkiye girmişse artık tam olarak size ait olamaz. Bence o kızdan ayrılın. Belli ki bu konu sonradan sizi daha da mutsuz edecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güvenilir biriyse görmezden gelebilirsin bakirde olsan. Eğer "ben bunu unutmam, sürekli aklıma gelir"diyosan şimdiden bırakmayı dene. Benim sana tavsiyem bırakman olurdu. Sen onların 1 kişi dediğine bakma. 1 sayısıı 100 ile çarparsan kaç kişiyle birlikte olduğunu anlarsın. Nede olsa bacak aramızda sayaç yok dimi.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan takılma buna derim, senin geçmişinde de bir şeyler yaşandıysa hele hiç takılma
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaşanmadı işte ondan takılıyorum
- +1 yıl
O zaman takilman normal bir noktada
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne