Zor bir süreç.. belki bu kadar ciddi bı konuda bunu mu düşünüyorsun diyeceksiniz ama hayat devam edince insan duygularını geri kazanmak istiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum ama bi tanıdığım var di mutluluk çubuğu denilen ameliyatı oldu mecbur sağlık bu ayıplanacak bir şey değil
021 Yorumla
Soran+1 yılOna ihtiyac olacagini zannetmiyorum inşallah ya olmaz..
- +1 yıl
Ama sağlık yönünden bir engeli varsa cinsellikte evliliği ayakta tutan bir aktivite mecbur yaptırmalı
Soran+1 yılO henüz belli değil işte.. 2 sene süreci var hissiyati geliyor da cinsellik ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Denemediniz mi peki hiç
Soran+1 yılDenedik.. vücudun diğer kısımlarında olduğu gbi zmanla o da gelecektir diye düşünüyorum ama şimdilik tam anlamıyla yok.
- +1 yıl
Kaç yildir böyle peki bu durum
Soran+1 yıl4 ay oldu.. daha yeni kendine geliyor.. boynundan aşağısını hissetmiyordu
- +1 yıl
Doktorlar Ne diyor Peki?
Soran+1 yılNet bişe söyleyemiyor kimse.. hissiyatin geleceğini umuyoruz diyorlar..
- +1 yıl
Anladım çok geçmiş olsun, 2 yıl sürdü benim demiş olduğum kişilerin ama olmadi en som mutluluk çubuğu dediklerini taktılar biraz paralı tabi oda
Soran+1 yılburada açık bı şekilde yazmak istemiyorum eşim sonuçta.. tamamen pasif değil ama mesela denediğimizde olmuyo bı kaç saat sonra ya da ertesi gün hiç beklenmedik bi anda klkyo eşim hissetmiyor ama yine.
- +1 yıl
Özelden yaz istersen saygı çerçevesinde bende sana az çok yardımcı olayım
Soran+1 yılÖnceki yorumu siler msn rica etsm
- +1 yıl
Kotu bi niyetim yok beni yanlış anladım galiba neyse iyi geceler dilerim size
Soran+1 yılYok bn açık yazdım diye sil dedim
- +1 yıl
Sen açık yazamıyorum dedin bende özelden istersen yaz dedim bunda bu sıkıntı yok sen zaten gizlisin
Soran+1 yılEvet sıkıntı yok bn sorun yapmadm zaten
- +1 yıl
Yorumu sil dediniz?
Soran+1 yılYa eşimle ilgili açık yazdım ya o yüzden özel bı durum sonuçta
Soran+1 yılbenim yazdığımı kastetmistm
- +1 yıl
Anladım çünkü özel bi konu bu açık açık konuşulması abes biraz genelde bende o yüzden özelde yazabilirsin dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılNiye sacma olsun. Herkesin cinsellik yasamaya hakki var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben elektrik çarpması sonucu spastik paraplazi oldum iki sene felçli yattım şu an her şey normal
09 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun.. umarım bizde de öyle olur
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah ben de sıkıntı yok hatta devamlı kalkık olur hemen kalkar
Soran+1 yılGüzel
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler yaşı kaç adamın
Soran+1 yıl35
Cevap sahibi+1 yılbir şey olmaz şöyle deyim ben iki sene felçli Ken penis hiç kalkmıyor du sonra iyileştikçe düzeldi
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler kendine iyi bak
Soran+1 yılİyi geceler. Sende öyle
+1 yılİylesirsen neden olmasın çok egzotik pozisyonlara girme yeter sakatlanirsin 😅
00 YorumlaEvlimisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSon kelimeyi anlamadm
Soran+1 yılNeden
+1 yılNe sıkıntı varki
09 Yorumla
Soran+1 yılEşim omuriliğe darbe aldı boynundan altını hissetmiyordu şimdi hissiyat geliyor ama henüz cinsel anlamda yok.
- +1 yıl
Çabala sinirler elektriksel çalışır haz iyi gelir
Soran+1 yılÇok enteresan ki biz denedigimizdr degil de hiç olmadık bı zamanda oluyo (detay yazmıyorm anlatan) ama hissiyatsiz oluyor.
- +1 yıl
Refleks sensör snapsis olayıdır, sen sabırla denemeye devam et
- +1 yıl
Beyin cortexi iyileşme aşamasında ve zaman alacak
Soran+1 yılBu bilgiler nerden
- +1 yıl
Biyoloji
Soran+1 yılAnladm. Meslekten falan mi diye merak ettm
- +1 yıl
Yok araştırmayı severim
Engel olan nedir ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim omuriliğe darbe aldı boynundan altını hissetmiyordu şimdi hissiyat geliyor ama henüz cinsel anlamda yok.
Soran+1 yılDenedik.. vücudun diğer kısımlarında olduğu gbi zmanla o da gelecektir diye düşünüyorum ama şimdilik tam anlamıyla yok.
Soran+1 yılSeviyorum ben eşimi sorun yok.. o üzülüyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Omuriliğe hasar alıp cinsel hayatına eskisi gibi devam eden var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat