Ve hemen kalktım peçeteyle baktım bir kaç ufak kan gördüm peçetede ve hemen kesildi. Hafif acı var. Aynadan baktım kızlık zarıma bir şey yok gibi gözüküyor. Sadece o iki dudak üstü kızarmış baya. Arkadaşlar sizde bozulmuş mudur kızlık zarım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kızlık zarin patlamış canım. Öyle seni tövbe ettim falan diyerek kandrmasina izin verme. Bildiğin bozmuş seni. Zevk aldinmi sana girerken?
Girme yok ki üstünde baksırı vardı penisi hissetmedim ki ben. Kumaş parçası altındaydı. İçeriye soktuğunda kumaş ğarçasınj hissettim o canımı acıttı
Kızlık zarı hazine gömülür gibi taa içerde degilki. 3cm en fazla 4 cm içerde olur. Senin kilotun vb yokmuş. Onun varmış komple içine sokmuş girmiş. Patlamış zarın kızlık kanı oluk oluk akmazki. 4 5 damla falan olur
Yazarmisin bna
Ciddi mi diyorsun girdiğini hissettim ve canım çok acıdı. Ama şimdi mesel birşeyim yok kan da hiç akmıyor. Aynadan baktım Kızlık zarına bütün gözüküyor. Baksırının üstünde düğme varmış sanırım o dudak kısmına denk gelince o acıtmış canımı. Kanayan yerde orasıydı zaten.
Yazarmisin bna ortalıkta konuşmayalım
Hayır buradan yaz yazacaksan
Yorumlar kalkıyor ceza geliyor sonra. Hem ikimizde anonimiz nolcak cekinme
Ayrıca çok dandik birini secmissin. Erkek adam olsunda yaptığının ardında olsun. Yok baksirin düğmesi yok tövbe ettim diye diye bir sürü bahane üreteceğine yaptığının ardında dursun.
Acı var mı peki şu an, yüzeysel ya da dudakların içinde
Hafif acı var
İçde mi yüzeyde mi
Yüzeyde
Merak etme bir şey olmamıştır, tahriş etmiştir, ikiniz de mi giyinik yapıyorsunuz bunu?
Hayır benimki değildi ama o hep giyinik yapıyor baksırı ile
Bence tam tersini deneyin, hem böyle ani hareket yapamaz hem de bu şekilde içine giremez
Aslında böyle hatalar yapmıyor olsa tamamen çıkarınca daha rahat olur
bir şey olmamıştır dimi ikimizde töbe ettik bir daha asla yapmayacak ufakta olsa kan geldiğini görünce çok korktuk. Sonuçta ortada bir penis yok baksırı vardı zaten üzerinde
Bu kadar korkmayın, eğlenirken olur böyle şeyler, dikkat edin yeter, tövbe de etseniz canınız çeker, doyulur mu hiç
Anlayabildiysen helal olsun
Nasıl
bozulmuş zaten iki damla kan geliyor
Ciddi misiniz lütfen doğru söyleyin
sen filmlerdeki gibi mi olacak zannediyorsun
Bozulsa sürekli kanamaz mi
Evet baktım nete sürekli kanar diyor ama bende bir kaç ufak damla geldi böyle hemen kesildi
Regli günün yakın mı
Bitti 3 4 gün oldu
O zaman regli yakın mıydı yani
Belkide regli kanı filandi ne bileyim
bozulmus hayırlısı olsun
Ciddi mi diyorsun
tabıkı de
bir şey olmaz merak etme ;)
onun yerinde olmak vardı ;)
Bozulmaz ya icine almadan 😂
Bozulmaz ama
Az kalmış
Baksırı çıkarmadan nası girdi ya
Yani penisini sokmadı baksır vardı üzerinde
Korkma aşko. Öyle kolay olacak bişey değil ki baksırla imkansız. Yani bozmaya çalışsa bile baya zorlanarak olur. Kolay olmuyor yani
Ya öyledir dimi çok korkuyorum ikimizde töbe ettik korktuk baya ama hiç kan gelmedi ondan sonrada zaten gelen kan da böyle akıntı gibiydi pembeye yakın bir renkti. Baksırı olmasa neyse diyeceğim de baksırlaydı bir de kaç defa baktım aynadan yoktu bir şey o dudak kısmı kızarmış baya kanda oradan geliyordu zaten
Ya abartma abartma bişey yoook. Baksır kumaşı sürtünr sürtünr tahriş eder. Eline bi kumaş al onu sürt yine olur. Nası azdıysanız artık sürte sürte kıvılcım çıkacak artık 😂 bi dahakine ıslandın öyle sürttün ahahsh
Bozulmuş
Ama penisini sokmadı ki baksırı vardı nasıl bozulabilir
Zedelenmiş veya bozulmuş olabilir ikisinden biri
Zateb ikisinden biri ya
İki damla olduğu için zedelenmiştir bozulmuş olsaydı daha çok kan gelir di
Tam damla da diyemem böyle akıntı gibi birşeydi
Bozulmuş o zaman geçmiş olsun
Ciddimisin
Evet neden
Acidimi