Sonrada bekarer önemli değil önemli olan sevmek niyet diye zırvalıyorlar, gitsin kendisini başkasına bozdursun o unutulmaz anları başkasıyla yaşasın gelsin sanada edebiyat parçalasın 🤣
Aynen öyle 50 kişiyle yatıp hırslarını alıp sonrada yaş ilerleyince diktirip kendi halinde saf bir erkeğe hiç sevgilim olmadı der masum kız numaraları yaparlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hic bir kadın rastgele birisiyle ilk seksini yasamaz mutlaka ve mutlaka begrndigi arzuladığı bir erkektir. Illa klasik sevgi safsataları da gerekmez
Vermrk ne yahu ne sacma bir tabir.
Benim hoşuma gidiyo ahahah
Vermekk
Anladık sekste küfür seven sert seks seven bir mazoşistsin.
Hayır değilim
Öyle olduğunu ileride anlayacaksın.
Olabilir kullanılmayı seviyorumdjr belki
Böyle fantezim olabilir
Kesinlikle var baby.
Ok
duyduklarımdan yola çıkarak, kızlar genelde ya öyle 5 para etmez serseri alalade birine ya da evli birine veriyorlar bekaretini.
Hahahahha
komik olan ne?
Sonrada bekarer önemli değil önemli olan sevmek niyet diye zırvalıyorlar, gitsin kendisini başkasına bozdursun o unutulmaz anları başkasıyla yaşasın gelsin sanada edebiyat parçalasın 🤣
@DreamGhosters ya da efendi erkeği kafalayıp nikahı basmaya çalışsın
Aynen öyle 50 kişiyle yatıp hırslarını alıp sonrada yaş ilerleyince diktirip kendi halinde saf bir erkeğe hiç sevgilim olmadı der masum kız numaraları yaparlar
öylesine verenler türedi mi :D hoş bir iki tane tanıyorum ama forumlarda sorulacak kadar yaygınlaştı mı :d
buradaki kızların soruya tepkisi 😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=8ThRiVeQr6o&ab_channel=GaripMizahÖylesine birine verdim ama çok pişmanım. Keşke sevdigim adama verseydim.
Kimdi
Beni kullanmak için sevgili olan biri bana dedi ki sen benim istedigimi yap ben her istegini yaparım felan
Ne istiyodun ki
Ne zaman peki
Bekaret diye bir şey yok
Salk mısın
İlk seks'e yersiz ve komik anlamlar yüklemekten vazgeçmelisiniz. Ayrıca yazdıklarına dikkat et saygılı ol.
Bu bi gerçek bunu kabullenmemek saçmalık
Hayır daha cinsel ilişki yaşamadım...
Evli bir kadın almıştı bakirliğimi
Öylesine birine verdim :D :D :D
Kimseye vermedim.
Hayir kimseyi sevmedim
sevdiğim kız bana verdi seve seve 2,5 ay önce.
Sen çok mu seviyodun
evet, hala seviyorum seviyor, sevişiyoruz, nikahlıyız
Evlisin yani
Kimsenin bekaretini almadım
Sevdiğim kadınla bir birimize verdik
Hiç yapmadim
Vermedim.
Bnde vermedim
mantıksız
Vermedim