AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bekaret temizlik demektir.
Evlenmeden her halti yapan bay veya bayan, rezaletdir. Ahlaksizdir. Ve toplumun cogu da boyle dir. Cogunhn kuyrugna basmis olabilirim, ama milletde kendini ceki duzen versin. Resmen dingonun ahirina benzedi.
Hayır onlar ilk başta darcığın zevkini almışlar ya dul biri geniştir diye düşünürler bu yüzden evlenmeyenleri istiyorlar
Yanlış bir düşünce bekareti bacak arasında aramak çok yanlış
Nerde?
Zihniyettir bekâret..
Yani ben her canımın istediğiyle yatayım ama zihniyetim bakire olabilir mi?
İşte tam da bu.. aslında söylemek istediğim şey çok farklı ama boş ver.
Çünkü açıklayamıyorsun saçmalık ötesi dediğin şey 😂
Hayır o öyle değil yaşı ilerlemiş olan genç istiyor gençlerde olgun istiyor😂
herkes için gecerli degil ama bu dusuncede olan cok var bende denk geldim
bence de doğru. bakire kızın tadını zevkini alan erkek tekrar bakire kız ister, bakire kızın hissi hazzı zevki heyecanı çok başkadır ve muhteşem hissettirir erkeğe...
Ben de boşandım 5 sene önce ama boşanmış biriyle evlenebilirim sorun değil.
Herkes insan arasin. Bu ozelliklere takilan dengini bulsun kafa olarak.
öyle gibi ben hiç evlenmedim ama bakire olup olmaması önemli değil benim için.
Özgüvensiz erkekler bakire arıyor. İki grupta da mevcut. Denk gelirsen bakireysen kesin kaç. Değilsen de kaç.
Yakalarsam muck muck haa😄aynen öyle özgüvensizler
Geçmişe kafan takılmayacaksa 2. Kere evlenince seks konusunda istekli olana şans vermek gerek, eskiyi domestos gibi siler atar
Evet bekaret aramayan erkekler de var çok tuhaf boşanmışlarda bazen pak istiyor olabiliyor bekar erkekler den çok bazen
Bakire kız candır evlilik tekl ama tamamen bakire olacak el değmemiş yoksa anlamı Yok
Ondan sonrası zaten boş ver
Hayir oyle bir genellemeyi kabul etmiyorum vede dahil olmuyorum
Doğru tespit 😅
Doğru tespit, :) ben ise boşanmış isterdim
Evlenmelik başka eğlenmelik başka
Kişiden kişiye değişir bu
Tam tersine işte o durum
Ben arıyorum kendim gibi biri olması gerekşr
herkes Kendi gibi birini bulsun
Bence kesinlikle tam tersi hiç alakası yok 😄
Evlenmeden öncede aramadım bekaret. Yine aramam
Değil :) ilk defa senden duydum
cok zor zorularr demi
Some Suriye problems.
evet öyle kanka. bende öyle yaptım.
Onu nereden çıkardın
Nasıl fark ettimn
çok öyle düşünmezler bence
Max erkek
Alakası yok
oyel degil
tam tersi olmasi gerekir mantiken
birazcık sen evlimisin
Çok saçma ya , aptallık resmen
Çok yanlış bir kanı
Öyle değil...
A*q o adamların
O saatten sorna para için evlenir kadın para için geldiğini de bilir erkek neden kız istemesin demi mantıken
@Kayıpgezginn yani diyosun ki boşanmış erkekler defoludur defolu erkeği ancak parası için alırlar. Onun da çok parası varsa bakire istesin.
İster yani ben istmem de genel mantıktan yola çıkıyorum ben duygusallım duygu olmadan olmaz benim için ama herkes öyle düşünmüyor
@Kayıpgezginn oğlum senin gibi düşünenler zaten 18'lik kız dünyayı görmedi diye hemen evleniyorlar 1 yil dolmadan ellerinde mal mülk kalmadan boşaniyorlar. Size müstahak
Benle ne alakası bana sorarsan nafaka tazminat kaldırılmalı o zmaan para için evlenen ile evlenmeye belli olur kim kimi evlendirmis dünyayı görmeden dünyayı görse ne olacak ayrıca gider dünyayı görmüş biri ile evlenir o zmaan sornada ayrılırlar
@Kayıpgezginn Nafaka tazminat kaldırılsa kimse senin suratına bakmaz bedavaya 😂😂😂 kendinizi nimet mi sanıyonuz?
Valla ha hem beyimizin çocuğuna bak, yemeğini temizligini yap, gönlünü eğlendir hem de bedavaya yap olmaz öyle şey.
O zmaan hayatı gorursunuz bakmazsaniz bakmayin çok önemli erkeklerde o zaman aile kurmak isteyen kadınla evlenir arar bulur onu benim suratima bakmasın bende turklerin suratına bakmam bakmiyorum da güzel oldugunuzu düşünmeyin maalesef çirkin çoğu türk en güzel Ruslar hem karakter olarak hem fiziken
@Kayıpgezginn rusla evlen boynuzun aya çıksın kızın da rus kızı olsun 😂
Putinin kendinden 35 yaş küçük sevgilisi varmış kızın babası Türk imiş 😂😂😂 müstehak size
Ruslar da bayildi size
Öyle yaparım evlenirsem türk kadını ile evlenmem su vemrem türk kadınına
Bayılıyor tabi merak etme kocam benim evim diye görür o kadinlar onlar gerçekten kadın
@Kayıpgezginn Türk kadını sana su verir mi? 😂
İsteyen yok zaten kendi içsin suyunu
@Kayıpgezginn sadece sana mı bayılıyor sanıyorsun? Kim o an hoşuna giderse, kimde daha çok para varsa
Ruslar sana pis corabini koklatmaz oğlum fakirsen
Öyle bir durum olmaz başkasına bayilirsa bende bana bayılan başka bulurum hahaha ne olacak sanki
Onlarin kocaları calismadigi için hayatta kalmak için bir zamanalr yaptı herkesin için de fuus yapan vsr edepliside var Rus kadınlarının kocaları ilgisiz bizim ilgimiz onlar için cennetin kapısı gibi geliyor keşke vizeler kalksa rahat rahat gitsek Rusya'ya
😂😂😂😂 nerde o yoğurdun bolluğu? 😂 beyimiz kendini Sabancı ya da Koç falan sanıyor. Ellemeyin rüyasını kesmeyin 🤪😂😂😂
Türk kadını ile cehennem yaşayıp ömür boyu o kadına kanunen nafaka ile tazminat ile köle olacaksam rüyada yssarim daha iyi siz rüyadan çıkın bence
Üzen onlar olsun ayrıca bu toplumu fuus yapan olarak tanıman garip
İsimleri çıkmış 9 a inmez 8 e diye bir söz var hiç gerek yok keşke nafaka tazminat kalksa evlilikler 5 yılda bir yenilense kabul etmeyenler boşanmış sayılsa ne güzel olur
Fuus meselesi sovyet dagilinca oyle oldu onlar derin konular. Türk erkegi Rusu da mutlu edemez çünkü şiddete meyilliler
@Kayıpgezginn emin ol zararlı çıkan erkekler olur 😂 erkekler daha çabuk çöküyor saçlar dökülüyor göbek çıkıyor tip kayıyor. Kadınlar hep diyet spor süs makyaj derken hep genç kalıyor. 5 yıl sonra kadının da gözleri açılır hele de çalışıyorsa önüne ne fırsatlar çıkar. 😂
Erkek de eli boş kalır. Çok parası yoksa kimse suratına bakmaz
Olsun ne olacak ki ayrıca oğlan dura dura koç olur derler erkekler değil kadinalr çabuk göçer sen yeterli gece mutlu et
Oglum Rus da olsa kadin kadindir onun da baş agrilari başlar
Yooo tam tersi sen istemezsen beni beğenmiyorsun diye soruyor neden istemiyorsun diyor onalr kadın siz değilsiniz maalesef
Oglum evlilik baska sevgililik baska. On kere evlenmis gibi konusuyosun
@Kayıpgezginn garibim yaa hayat kadınlarını görmüş sadece 😂😂😂 oğlum sen ona para veriyorsun tabi ki müşteriye iyi muamele edecek. Ayy yazık yaa bu saf erkeklere üzülüyorum bazen 😂
Çevremde mutlu olan yok Ruslarla hayatını grcirenleri de defalarca dinledim Türk kadını çok kötü aşırı kötü git arapla iranliyla evlen daha iyi ama bunlar hep bu kanunlardan oluyor bosandigi zaman erkek yasal olarak hadım ediliyor ve eski karısının sevgilisinin finansörü oluyor haklarımız gasp edilmis
Kusura bakma da türk kadınları hiç bir işe yaramaz istisnalar kaideyi bozmaz
Sana arap kadini lazim üstüne 3 kumayi zevkle kabul eden
Yok etmem onum rızasını sorarım istemezsebirlikte mutlu olmanın yollarını arariz
Rizasi olsa kuma getireceksin yani al işte pipisiyle düşünen biri
Kim getirmez senin kocan umarım iktidarsız olur ne güzel sabredersin
Senin gibi istekli kart horoz olmasindan iyidir
Dua edecem senin için iktidarsız bamya gibi olsun diye
Kardeş kardeş uyursunuz artık
Ne oldu sustun amin desene
Dede bi sus ta
Amin diyim senin adına tedavide kabul etmez umarım hiç icraat olmasın
Amin amin amin kardeş kardeş uyuyun kocanla
@Kayıpgezginn senin de tam bir oro s. bu karın olsun seni herkesle aldatsın , boynuxun aya çıksın 😂
Rus olsun da önemli değil
Senin kocanda da tık olmasın senden tiksinsin öpmesin bile
@Kayıpgezginn 😂😂😂 genişlikte konya ovası gibisin maşallah 😂 çok da paylaşımcısın 🤪🤣🤣🤣
Ben başkasına muhtaç etmem korkma hakkını veririm yolda yurumeymez
@Kayıpgezginn hee canım hee, paran da çoktur senin trilyonlar saçarsın, kenan imirzalıoğlu gibi de tipin vardır 🤪
Sende ömür boyu sabır eder hasret cekersin
@Kayıpgezginn hee hee boynuzlu konuştu 🤪
Ona başkası karar verir tipime Parama
Boznuzlu olmam merak etme doyururum ben gereğini yaparım sen boynuzlamada koçanı
@Kayıpgezginn hee canım doyuracakmış yaşlamıp geberene kadar 🤣
40 yaşındayım ben ne var yaşımda dagciyim sağlığım yerinde kalbim güçlü sıkıntı yok yani
@Kayıpgezginn aboo ben de 20 lik sandım oğlum sen son demlerindesin 🤣🤣🤣
O neymiş dipçik gibi adamamim sıkıntı yok
@Kayıpgezginn hee dedeler de öyle diyor 🤣🤣🤣
Çok dede gördün sanırım
@Kayıpgezginn yok ben uzayda yaşıyom hiç görmedim 🤣
Ben kendimi biliyorum sıkıntı yok umarım iktidarsız bir eşin olur kardeş gibi yaşarsınız
@Kayıpgezginn herkesin kullandığı bir eşim olabilir yeter ki rus olsun demiştin ben sana orada verdim notunu🤣
Yeterli Rus olsun aldatırsa ayriliriz sıkıntı yok
Senin ki iktidarsız olursa ne yapacan cubuk taktirirsiniz artık
öyle gibi :D
Aranır
Öyle bir şey yok