Sürekli fa ke hesaptan Başka kızlara yaziodu affetmiştim ama Eski sevgilisinin benle evliyken ona yazdigi msjları ss leyip telefonunda tutmuş... Kız hiç bu kadar orgazm olmamıştım başkaları ile senle hissettigim gibi hissetmemiştim falan diyor eşimde ona aynılarını yazmış.. Ben bu kızı sordugumda sadece eski snf arkm demişti dün dedim hani eski snf arkndı dedim diyor evet beraberdik eskiden dedim nie tutuyorsn msjları ve evliyken böyle yazmasına nasıl müsaade edersin dedim hoşuma gitti o beni övünce sen övmeyince sen benle orgazm olamiyorsn ama o oluyormş diyor kafayı yicem demekki övülevek tarafını bana degil ona gpstermişsin dedim neyse eski gönderileri niye açıyorsun dedim ne eskisi biz evliyken yazışmışslnız dedim. Simdi o kız evli gidip o ssleri eşine atayımmı dedim haylr ozaman o kız evli degildi diyor ee ben evliydim senle ama diyorum? Gidip ssleri kıza attm fke hesapla dedim eşinede yolladım diyor benim eşim yok diyip güldü Hamileyim 4 aylık.. Bebegim babasız büyüyücek aynı benim gibi.. Dedim eşimede seni sevmiyorum seni sevmedigim halde benle evli kaliyorsan senin seçimin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu böyle devam eder. Adam seninle evli ama seninle değil. Çocuk için devam ettirebilir mi bunu düşünmek gerekiyor.
haklısın
Burdan yeni evleneceklere seslenelim , evlendiğiniz gece çocuk yapmayın, 3-5 sene bekleyin. Size de geçmiş olsun.
3senedif evliyiz
İşin zor sakın ol rahatla anlatarak cozum bulunabilir toparlan dostum
kime anlatarak
Yine bir hamile kadın problemi ile karşı karşıyayız. Ve yine boşanamayan bir kadın var karşımızda
boşanamayın degil boşanıcam sadece simdi degil hamileligim stres altinda olmasın
Senin gibi bu sitede onlaeca kadın var. Ve hepsi hamile bende evliyim ama eşime böyle kazık atmadım hiç
ay sonu ginekoloktan gemip yurt dışına ailemin yanina gitcem eşime dedim bilet alcaksn sakince yollican yoksa ben olay çkarcam dedim tamam gidersind edi
Gidersen dönermisin
sanmam
Ailene açtınmı konuyu
annrme söledim
Ne dedi
gel dedi
Sende ne eksikti acaba sanal seks denemiş eski sevgiliyle
Çok kötü durum ya işte evlendikten sonra görüyorsun bazı gerçekleri maalesef ki
:(
Sorun yok bu durumda tek değilsin sen bir çok kişi öyle bizde dahil yani
Karı koca arasına şeytan bile girmezmiş,
ben karışmam aranızda halledin
fnspdkssps
karısını orgazm edemezken başka kadınları orgazm etmesi... en kötüsü de buydu :(
beni orgazm yapmaya uğraşmadı bile birgqn bile ya kendime oyuncaklar aldım hiç utanıpta ne gerek var ben bir şeyler yaparım demedi :D ama o kıza Neler yapmış kız ikikere boşalıyprmuş
Orgazm edemedi değil etmemiş bildiğin. Oyuncaklar aldın ama ilgilenmedi demek seninle ha? Bak isteyince iki kere bile boşaltıyor demek ki. Zaten kadının boşalması erkeğin becerisidir. Kadınlar bu konuda kendini suçlamasın
diyorki alakası yok kadından kadına değişiyor
Kadından kadına değişse de seninle azıcık ilgilenmesi yeterdi. Artık uğraşsa da sen kafa olarak onunla orgazm olamazsın
bosan ozaman bebegı bahane etme cunku mutsuz bır yuvada buyuyecegıne babasız bır evde buyusun daha ıyı
aynen öyle
Çok büyük Bir hata ne yapmayı düşünüyorsunuz
ayın 30 jinekolog ile görüşücem uçuş tehlikem yoksa ailemin yanina gidcem
Eeee sonrası
boşanma
Kötü
Senin seçeceğennkocaya kimlerle evleniyosunuz ya
görücü üsülü..
Üzüldüm Allah sabır versin Allah kahretsin böyle kocayı
Amin sağol
ozaman ya ayrilacaksin ya da sende aldatacaksin
ayrılcam
en guzeli cunku duzelmez ulan biz evlrnecek kadin bulamiyoruz millet elindekinin degerini bilmiyor aldatti kizlardan daha guzelsindir eminim
niye babasiz buyurun evlenirsin ve cocugunun asil babasini da bilmesin zaten
Güzel olmasam üzülcem de gerçekten öyleyim hep cinsellikte daha fazla şeyler teklif ettim hep ben ilk adıml attım ama asla onun beni arzuladigini duymadım
boş bir adama deger verme boş ver
o biraz zor Bilmemesi bizde biraz akrabalık durumu var
bana yazarmisn
hayr kusura bakma
ozaman evlenecen kisi baska sehirde olsun ki uzak olasin akraba akbabadir
Zaten yurt dışına geldim evlenince bosaninca kendi ülkeme giderim
hayirlisi hakkinda
Bu yüzden ilkimle evleniyorum
negüzel İnşallah mutlu olursunuz
İnşallah teşekkür ederim
bu yüzden hiç kimse ilkini unutamaz.
Hayır benimki sapk tüm kızlara yazio öyle biri
nasıl denk geldin ki böylesine
Bumerang diyelim anadan geçti annem babamla ayrıldı sıra bende
nerde yasıyosun
yurt dışı
hangi ülke
almanya mı
Nasıl bi hayat bu
çok üzgünüm ama bebek içim güçlü duruyorum
Katlanmak zorunda değişin ki ya insan bunu nasıl der hamile eşine nasıl bi adam bu
Böyle biri işte beni asla arzuladigini tek bir gün bile dile getirmeyen bir adam
Sende bu adamla nasıl evlendin be kanka
gorucu
Deme ya nerdesin istersen burdan yazma
Ah be kızım
:(
Ne yapacaksın şimdi
annemle konuştm ay sonu jinekolog izin verirse diger ay gidicem kendi ülkeme
Sen nerdesin ki
Bence kov gitsin
ev onların
Olabilir yaa kizma