Kocamın eski sevgiliis ile cinsel msjları?

Sürekli fa ke hesaptan Başka kızlara yaziodu affetmiştim ama Eski sevgilisinin benle evliyken ona yazdigi msjları ss leyip telefonunda tutmuş... Kız hiç bu kadar orgazm olmamıştım başkaları ile senle hissettigim gibi hissetmemiştim falan diyor eşimde ona aynılarını yazmış.. Ben bu kızı sordugumda sadece eski snf arkm demişti dün dedim hani eski snf arkndı dedim diyor evet beraberdik eskiden dedim nie tutuyorsn msjları ve evliyken böyle yazmasına nasıl müsaade edersin dedim hoşuma gitti o beni övünce sen övmeyince sen benle orgazm olamiyorsn ama o oluyormş diyor kafayı yicem demekki övülevek tarafını bana degil ona gpstermişsin dedim neyse eski gönderileri niye açıyorsun dedim ne eskisi biz evliyken yazışmışslnız dedim. Simdi o kız evli gidip o ssleri eşine atayımmı dedim haylr ozaman o kız evli degildi diyor ee ben evliydim senle ama diyorum? Gidip ssleri kıza attm fke hesapla dedim eşinede yolladım diyor benim eşim yok diyip güldü Hamileyim 4 aylık.. Bebegim babasız büyüyücek aynı benim gibi.. Dedim eşimede seni sevmiyorum seni sevmedigim halde benle evli kaliyorsan senin seçimin

Kocamın eski sevgiliis ile cinsel msjları?