Merhaba. şu an evlilik arifesindeyim. Cinsellik yaşamadım şuana kadar. Evlenince hep yaparız gibi geliyo ama bi süre sonra sıkılıp seyrekleşir mi acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik için karşı tarafı içinin alması gerekiyor. Ama maalesef evlenince çiftlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Umarım siz çok tartışmazsınız. Başlarda adamın üstüne atlarsın tadını alınca. Fakat duygusal bir mesele olduğu için bu iş temelde. Zamanla mesafe girme ihtimali var. Aranız düzelse de bu sefer dönem dönem uzaklaşmalar yaşanabilir. Müsaitlik durumu, hazır hissetme durumu. Yorgunluk. Regl. Engelleyici o kadar çok faktör var ki. Artık annenin evinde de değilsin ev temizliği sorumluluklar iş çoluk çocuk derken enerji gerek... Eğer problemler olmasaydı üçüncü futbol takımını kuruyor olurduk, e bide süreç dokuz ay olmasaydı. Her neyse ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım
37 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama ben hiç sıkılmazmışım ve hep enerjim olurmuş gibi geliyo seks için
- +1 yıl
cok dertlısın anlasılan sorumluluk yatagı durduruyo yanı
Cevap sahibi+1 yılHaftada iki genelde bizim. Sorumluluklar olmasa engelleyici faktörler olmasa hergün enerji var aslında
- +1 yıl
hımm engelleyıcı faktor her zmn olur kac yıllık evlısın neler engellıo cocuk mu yorgunluk mu
Soran+1 yılOrtam falan mı engelliyo
Cevap sahibi+1 yılGençler dediğim gibi hayat engelliyor yani. Çalışıyoruz vakit az, iş çok. Aile ziyaretleri cocuk vs.
- +1 yıl
haftada 2 ye de dua etmek lazım bekarlar daha az yapıo :) yaslar kac
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur bu duruma kendini hazırlamanı öneririm. 😛😛😛00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılŞöyle ki seks de bir ihtiyaç. Bazı dönemlerde çok istek oluyor bazı dönemlerde daha az, arttırmak sizin elinizde tabiki
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim azalmaz gibi geliyor ama bilemiyorum tabi 🙊
- +1 yıl
ewlımısn
+1 yılıkı tarafında libidoya baglı yatakla aran yoksa ıyıce olmaz ama varsa her an her kösede senı becerebılır
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilk zamanlar her gün, hatta günde birkaç kez olacaktır, ama zamanla montonlasip haftada 1 hatta 15 günde 1 e kadar düşer, tedbirini almazsan
00 YorumlaEvliliğin ilk ayları biraz daha sık yaparsınız. Ama zaman içerisinde artık haftada 2.03 sefer yapmaya devam edersiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette seyrekleşecek.
Baktınız tadında doyuma ulaşıyorsunuz, aralıklı yapacaksınız. Dozu kaçırmayacaksınız.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1-2 yıl sonra ayda 1 kere belki... Çocuk olur ise... 6 ay da bir gibi ya da 9 ay 1 tane çocuk doğrucak kadar aralık felan.
19 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay mı? Oha ya o kadar az mı
Cevap sahibi+1 yılNe sanıyorsun. Çocuk olduğu an zaten kalkmaz. kaldıramazsın da sitresli günler başlar.
Soran+1 yılNiye kalkamasın
Cevap sahibi+1 yılstresss diyorumm. Dünya kadar dert yıkılıcak kafanızdan aşşağa. Stressin olduğu yerde ereksiyon olmaz.
Soran+1 yılYa beni ister niye istemesin l
Cevap sahibi+1 yılPeki seni ister 💁♀️ 😅
Soran+1 yılİstemez mi? Şimdi çok istekli ama
- +1 yıl
Sende piskolojisi bozuk evlilerdenmisin yoksa iliskiden kacan cinslerden
- +1 yıl
kac yıllık evlısın kı cok dertlısın anlsılan
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen sıkılırmısın? belkide kocan cok istekli cıkacak ya da hiç
00 Yorumla
+1 yılEvlenince her gün sonra haftada 3-4 kez olur normali budur, jojukta 1taneyi geçmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO durum tamamen sana ve kocana bağlı aslında ya kocan istekliyse işte spor yapıyorsa içki sigara yoksa iyi olur ve psikolojik birde hiç bilemezsin kimsede bşy diyemez şimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir süre sonra doyacaksınız ve azalacak hepsi de
00 Yorumla
+1 yılBende mersk ediyirum. Evli bir arkadaşım olmuyor öyle demişti
00 Yorumla
+1 yılTarif etmesi zor, umarım ilkleriniz güzel olur ve öyle devam eder. Bir kadın için bu çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlatayım ilk zamanlar hergun hatta bazı günler birkaç defa ikinci yıla doğru 2 günde bir çocuk olunca daha seyrek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur olur merak etme o azdıkça sen azdırça olur saymakla bitiremezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer güzel şeyin bir sonu olduğu gibi cinselliğinde sonu var. Zamanı gelince sıkılacaksın değişiklik arayacaksın
00 Yorumla
+1 yılGelme tünelin sonu bombok bir yere çıkıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa
- +1 yıl
Bak 4 yıl bitti yalnız oturuyorum yine
Haftada 4-5 olur ten uyumunu yakalarsanız
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta daha fazlası da olur ama 1 yıl sonra faln nası olurki
- +1 yıl
2 yıl sonrasını söyleyim 3-4 günde bir falan :/
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği rio karnavalı zannetme bacım
00 Yorumla Bir süre sonra azalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılO ne demiş 9 ayda bir mi? 😂
00 Yorumla
+1 yılErkeğin bir limiti var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin çikolatadan bile sıkılıyorsun bazen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılzevk alırsan evet
00 Yorumla Sıkıldıkça vuruşun işte
00 Yorumla
+1 yılİlk aylar her gün
00 Yorumla
+1 yılSize bağlı
00 Yorumla
+1 yıluçuyorsun
00 Yorumla
+1 yılUff yazık be 🥺
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında