Böyle olduğu söyleniyor. Bazı erkekler bu yüzden kadınlara oral yapmıyormuş. Bu doğru mu? Böyle bir risk var mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Böyle olduğu söyleniyor. Bazı erkekler bu yüzden kadınlara oral yapmıyormuş. Bu doğru mu? Böyle bir risk var mı?
Kadının rahim ağzında bazik sıvı vardır ve bu virüslerin de bakterilerin de yaşamasını engelleyen pH oranı yüksek bir sıvıdır.
Böylesine strelizasyon döngüsü olan yerde gırtlak kanseri olması için kadının kokarca gibi biri olması gerekir. (Kokarca gibi olsa da zor)
Bazı kadınların vajina bakımı yeterli olmadığı için çoğu erkek orada oluşan ve doğal kokusunun aksine iğrenç bir kokuya maruz kalmamak için bunu ortaya atabiliyor olabilirler.
Zaten kadın kokuyorsa, seks esnasında bile kalk duş al derim. Çekmek zorunda değilim!
kanka iyi güzel yazmışsın da kanseri yapan hpv virüsüdür. yüzlerce çeşidi olan bir virüs çeşididir. genelde belirtisiz yaşamını sürdürür. bulaştığı yerde kansr yapan çeşidine denk gelirsen zamanla bu olayı gerçekleştirir. bazı çeşitleri için aşıları vardır ama çoğu çeşidi için yoktur. biraz araştırmanı da öneririm.
Cevap
23Cevap
Böyle bir şey tıbben bile mümkün değil alakası yok.
Muhtemelen kadına oral yapmayı sevmeyen biri bunu dile getirmiştir.
Birisi bakteri yuvası yazmış ama zaten genital bölgelerin temizliği sıkça yapılmalı partnerden çok kişiye zararlı
Eğer enfeksiyon veya mantar yoksa bence zararı yok. Kişisel temizliğini yapar biri ise bu olabilir
Vajinanın yalanması çok zevkli oluyor hele ki akan zevk sularını emmek bir başka keyifli, kadayıf üstü dondurma gibi
Benzetmeye bak shdhakdkdjcjskxkdkckcvvb
Tuhaf mı?
Hayır güzel benzetme ondan güldüm
Teşekkür ederim
Rica ederim
Vajina gibi muhteşem bir organı yalamamak eksikliktir bence
evet var. kadında hpv virüsü varsa direk erkeğin boğazına yapışır ve orada kansere neden olur.
Onlar onu seviyor. Bırak herkes sevdiğiyle mutlu olsun.
Öyle olsaydı milyonlarca gırtlak kanseri hastası olurdu değil mi?
Öleceğimi bilsem yine de yapardım. Kadının aldığı o zevki görmek izlemek hayattaki herşeye değer :)
Hangi canım diyor oyle olsa bana olurdu zevk suyu ve oral yapmak fovarimm
Hayır sevmeyen erkekler uyduruyor. Oral yapmak istemediklerinden dolayı söylüyorlar. Kadınların erkeğe oral yapması risksiz mi?
yorumlardan cahillik akıyor.
Sıcak çay içmek oral yapmaktan daha büyük etken gırtlak kanserine
Yav djsnsjs gırtlak ne alaka reis öyle bi durum olsa kadınların önce olması gerekir gırtlağına kadar alan onlar
Böyle bir şey var duymuştum. Hatta ünlü bir Amerikalı oyuncu söylemişti. Hijyen önemli.
Güzel bir tane bulalım da ucunda ölüm olsun.:)
Temiz biri değilse ne desen olur hijyen önemli
Aynı şey (ağız kanseri de dahil) sizin içinde geçerli.. bakteri yuvası vajina ve penis
Yapmamak için söylenmiş komik bir yalan... Olsa ilk ben olurdum sanırım
Hahahah yok artık bahane bunlar geç bunları
Ilk defa duydum arastirmak lazim
Yapmak istemeyen biri mâbadından uydurmuş.
Varsada şeyi sagolsun oralsız seks mı olur
Kadın bakımlı ise sorun olmaz
Ne alakası var yahu 😄
öyle olsa bile yaparım ;)
Alakası yok ben sürekli yapıyorum hatta ağzıma. bile boşaldığı çok oldu
ben yaparımabi nolursa olsun
hayır. o yalan
Yoh hamına
Yok artik
Saçma.
Hayır
Dgru