Bacım daha 20yasindasin madem bakiresin kimseyle sevisme gunaha girme bir süre mastürbasyon yap düzgün birini bul evlen buradakilere kanma hepsi abaza yine sen bilirsin
Biz insanız ve cinsel ihtiyaçlarımız var. Yasal çerçevede reşit bir birey olarak senin de var. Bunları ister bireysel ister bir partnerle beraber olarak tatmin edebilirsin. Dini konuda kimse bir şey diyemez. Ancak belirli bir aşamadan sonra bireysel tatmin de sana yeterli olmayacaktır. Ya bu çerçevede cinsel hayatı ertlemeyip yaşamayı seçenlerden olacaksınız ya bunu erteleyip evliliğe saklayacaksınız ya da bir an evvel evlenmenin yolunu açacaksınız. seçim sizin. uygulama konusunda da doğum kontrol konusunda da tavsiyeler veririm isterseniz ancak o tavsiyeler burası için uygun olmaz.
İstekli kadın cidden ne istediğini bilir ona göre yapar yokmu hiç kimse guvenecegin? Yalaninca kudurursun ama.. adın çıkmaz zaten neden çıksın.. nerde yaşıyorsun da
Tabidik olursa yapışır bide sana tanımadığın biri olacak tanisacaksin sadece bunun iicn diceksin bunu her erkek kabul eder cokmu isteklisin sen bu konuda
Zaten en güzeli orası çıplak tenlerin değmesi dokunulmak oksanmak öpüşmek emilmek bı altta bı üstte hissetmek sıcak bir ten sonra rahatlamak bir süre sonra tekrar devam etmek
Bence de yapma erkeklerin çoğuna güven olmaz çevremde kim varsa ciddi ilişki yaşamıyosa yaptıklarını anlatıyo en önemlisi güven unutma. Ama zina içinde yapma
Biliyorum ama baska şeylerle uğrasmaya bak zor haklısın dayanmak ama başlarsan hep isteyeceksin sonra birden fazla erkekle olcaksin bu sefer kendini kötü hissetcen senin iyiliğini istemeyen gel yapabilim der ama gelecegi düşün annen baban onlari düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bacım daha 20yasindasin madem bakiresin kimseyle sevisme gunaha girme bir süre mastürbasyon yap düzgün birini bul evlen buradakilere kanma hepsi abaza yine sen bilirsin
Dediğim şey ilişki değil sevişmek
Günah degilmi sevismek?
Evet ama kendini tutamıyorsan ne yapacaksın?
Evlenmeden yapma tut kendini mastürbasyon yap bi süre daha
Yetmiyorr
Sen bilirsin güvenilir birini bul sevis ya da sexting yap sanal
Tereddüte düştüysen düşün bakalım, eğrisi mi doğrusu mu.
cut.
Tavsiye veririm dinlemek degerlendirmek istersen
Dinliyorum
Biz insanız ve cinsel ihtiyaçlarımız var. Yasal çerçevede reşit bir birey olarak senin de var. Bunları ister bireysel ister bir partnerle beraber olarak tatmin edebilirsin. Dini konuda kimse bir şey diyemez. Ancak belirli bir aşamadan sonra bireysel tatmin de sana yeterli olmayacaktır. Ya bu çerçevede cinsel hayatı ertlemeyip yaşamayı seçenlerden olacaksınız ya bunu erteleyip evliliğe saklayacaksınız ya da bir an evvel evlenmenin yolunu açacaksınız. seçim sizin. uygulama konusunda da doğum kontrol konusunda da tavsiyeler veririm isterseniz ancak o tavsiyeler burası için uygun olmaz.
Yani hayatı kaçırıyorsun erkekler genelde yapmıştır sevgilin olursa yapmış olacak mesela ya da evli olsab
Ama zina yapan zina yapanla evlenir diye bir hadis gibi bir şey vardı ben bakire kalırsam ilerde benim karşıma da öyle biri çıkar diye yapmıyorum
Yani o hadisin ne kadar doğru olduğu bilinmez ben mesela yaptım ama bana temiz biri gelirse söylerim yaptığımı bilmesi hakkı çünkü
Çok mu şey kaçırıyorum yani
Yani şöyle günah oldğundan hemfikiriz ama buda bi ihtiyaç hemde zevkli bir şey
Yani çok şey bence en azından güvenme bileceğin biriyle tam yapmasan bile sevişebilirsin
en iyisi doğru yapıyorsun benim bu zamana kadar sevgilim bile olmadı
bu istek gun geçtikce daha da artacak ama
Ne yapıyım peki
yaş kaç şu an? yani gunah mı degilmi bilemem neye göre gunah ama en azından denerdin
20 oluyorum yakında
bu daha da artacak ama durduramayacaksın okşanmak öpülmek sevişmek yalanmak isticeksin...
Daha şu an durduramıyorum nerdeyse, ne yapayım sence
Evet sadece onu yapıyorum başka ne yapabilirim
Sevişmeyi şu an dusunmuyorsan bu istek de geçmeyecek belli ki istekli birisin ki bu çok iyi sadece mesala yalatmayi denesen
Kime yalatayım? Öyle güvenilir biri var desem bile adım çıkabilir, ayrıca bu derece istekli olmanın neresi çok iyi
İstekli kadın cidden ne istediğini bilir ona göre yapar yokmu hiç kimse guvenecegin? Yalaninca kudurursun ama.. adın çıkmaz zaten neden çıksın.. nerde yaşıyorsun da
Yapabileceğim kişiler var ama onların da erkek ortamları var adım geçebilir ve küçük bir yer olduğu için herkes herkesi tanıyor kısmen
Yok bu tanıdıkla olmaz yalatacaksan o zevki tatmak istersen... Cokmu küçük yaşadığın yer
Tanıdık olmazsa nerden bulayım ve düşünsene tanımadığın biriyle yapıyorsun biraz tuhaf olmaz mı
Tabidik olursa yapışır bide sana tanımadığın biri olacak tanisacaksin sadece bunun iicn diceksin bunu her erkek kabul eder cokmu isteklisin sen bu konuda
Evet ama ilişki değil sadece çıplak sevişmek dokunmak öpmek falan öyle şeyler istiyorum
Zaten en güzeli orası çıplak tenlerin değmesi dokunulmak oksanmak öpüşmek emilmek bı altta bı üstte hissetmek sıcak bir ten sonra rahatlamak bir süre sonra tekrar devam etmek
Evet kesinlikle 😊
Nedennn
Yememmm seni merak etme:)
Yok neden mesaj atayım onu merak ettim
Sen alternatif istemedin mi
Evet
Evlilikte çözüm bnde öyleyim
Evlenemem bi 5 sene sonra falan belki
Neden evlenemezsin
Üniversitem bitmedi iş bulmadım yaşım daha genç vs vs
Bırak üniyi bitse ne olacak işsiz kalcan yine tam bana göresin aynı kafadayız aslında
Bnde okudum başka meslekte biryere girdim
Her üniversitede olan işsiz kalacak diye bir şey yok sonuna kadar çabalamalı
Sağlık sektörüyse devam et ama emin ol en az 4 5 yıl atanacam vs ömür bitiyor
Napayım çalışırım
Çalışma evinin hnımı ol
Yok olmaz
Pkii
Günah olan her şey güzel zaten. :/
Tek sorun günah olsa keşke
Başka ne gibi sorun olabilir
Böyle devam et
İsteyince ne yapıyorsun
Kesinlikle yapma. Başka yöntemleri var
Ne yapabilirim başka peki
sanal yapıyorum
Doğru yapıyosun
Ben 26yim senin gibiyim zor oluyo ama
Evet seni en iyi ben anlarım
Bence bu zamana dayandiysan yine yaparsin insanı bağımlı edebilir bence uzak dur
Şeyi merak ettim hep erkeklere yazmışsın kizlara pek yorum yapmadin trol müsün yoksa😅
3 tane kız yorum yapmış zaten geri cevap yazmaya kayda değer bir şey yazmamışlar o yüzden ayrıca ne alaka?
Öyle yapan oluyo da kusura bakma.
Senin tutan şey arkadas çevrende duyulur diye mi yoksa zina boyutunu mu düşünüyosun
İkisi de var ama en büyük sebeplerden birisi arkadaş çevresi tanıdık duyar vs
Bence de yapma erkeklerin çoğuna güven olmaz çevremde kim varsa ciddi ilişki yaşamıyosa yaptıklarını anlatıyo en önemlisi güven unutma. Ama zina içinde yapma
Sonra da adları çıkıyor değil mi
Ya ama içimdeki isteği nasıl bastırayım bende insanım ve kendi kendime yetemiyorum
Biliyorum ama baska şeylerle uğrasmaya bak zor haklısın dayanmak ama başlarsan hep isteyeceksin sonra birden fazla erkekle olcaksin bu sefer kendini kötü hissetcen senin iyiliğini istemeyen gel yapabilim der ama gelecegi düşün annen baban onlari düşün
yap gitsin yaaa
Doğru
mastürbasyon yap
Yetmiyorr
Nasıl yardım edebilirsin
Yazsam sistem siliyor ya
Masta mı yapmıyorsun
Yapıyorum ama nereye kadar yeterince zevk vermemeye başladı
p*rno eşliğinde mi
Evet
p*rno biraz uzaklaş hayal dene
Doğru yapıyorsun