- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılPenisi küçük ve sen bunu bilmeden mi evlendin? Veya göbekli olacak olanın az buçuk gözünden belli oluyor yiyici salabilecek bir tip olduğu hani dikkat etmedin mi?
Diğerleri tamam kötü görünüyor da evlisiniz sonuçta git konuş eşinle. İlişkilerde bazen bıkma ve tiksinme hissi gelebiliyor. Eskiden batmayan şeyler çile çektirecek raddeye gelebiliyor. Konuşun, olmazsa boşanın tabi ama dediklerine bakılırsa o ondan bu kadar rahatsız olduğunun farkında bile değil.
Kaç yıllık olduğunuzu bilmiyoruz da öyle damdan düşer gibi söylenebilecek bir şey değil bu sonuçta evlilikten bahsediyoruz. Dediğim gibi ilk adımın konuşmak olmalı bence çünkü buradan bakınca aradaki aşamaları atlıyormuş gibi bir halin var.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Midem bulandı okuyunca insan temizliğine dikkat etmeli önce ve güzel kokular sürünmeli güzelce dokunarak hissederek ve hissettirerek on sevişmeyle başlamalı bence sen boşan aldatıp günaha girme
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kusura bakma da senin gibi bakımlı mis gibi hatun , böyle bir adama iyi dayanıyor, iyi yatağa giriyor ve seks yapıyor. Kutluyorum , bravo 👏🏻 Böyle bir adam yüzünden insan cinsellikten soğur.
00 Yorumla
+1 yılOnu düzeltmek mi istiyorsun yoksa ayrılmak mı? Bence yeni bir partner edinmen gerek, seni cinselliğe doyurup şöyle hamur gibi yoğurarak zevkten inletecek birisini.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bu kadar pis birisi niye onunla birlikte oluyorsun ki benim bile midem kalktı şu kadar yazından
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayyy yazık sana. Çok üzüldüm. Ne yapsak. Seni nasıl kurtarsak. Bunca yıl nasıl dayandın kız. Tabi genç flinta hibi zayıfken beğenip evlendin, sonra yaptın hüzel yemekleri besledin göbeklendiydin şimdi de kızıyorsun. Suç kimde? 🙈🤣😎
02 Yorumla- +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyosun abicim. Ayna karlısına geçip çok kilo almışım sağlıklı olmak için vermeliyim diye düşünmğyor mu bu adam? Horlamasına gelince tedavisi var. Salyasını akıtması demek kendi elinde olan bir şey. Aradan yıllar geçtiği için adam salmış kendini. Kadının bunda bir suçu yok
- +1 yıl
@Kızılbirkafa Sen nerden biliyorsun. Hem sen soru sahibinin avukatlığını yapacağına kendi görüşünü kendi hanende yazsana. Benim görüşüme hatta diğer başka görüşlere soru sakini hibi niye yorum yapıyorsun ki sen, sana ne. Önce kendi hanende görüşünü yaz, sonra gel benim görüşüme yorum yaz.
Kadın kocasına bakmamış, ilgilenmemiş yıllarca, göbeklenirmiş, şimdi grlmiş beğenmiyor. Hayat müşterek. Her evli karı koca birbirinden sorumludur. Yok öyle şey. Gerekiyorsa doktora bile birlikte gidecekler. İkisinin decsıçu var. Günaydın.
+1 yılGöbekli oluşunu veya şeyinin küçük oluşunu sorun etmen kadar iğrenç bir şey yok, sen evlenirken niye evlendin? Göbeği çıkarsa boşarım diye mi ya da şeyi küçük diye.. ayrıca horlaması da onun elinde olan bir şey değil onun dışında diğer konularda bir şey diyemicem uyarman gerekiyor tatlı bir dille
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu çok beğendim ilk defa yorum yapanı yorumluyorum harika yoruma gerek yok alkış👈👌🤌👏
- +1 yıl
@Enigmatic37 teşekkür ederim
+1 yılSana seni keşfeden birisi lazım ve hemen ilişki olmıcak kalın damarlı olucak ön sevişmeyi uzun tutucak zayıflar bu konuda iyi kendimden biliyorum onlara bir fırsat ver ☺️😌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılMadem bikiyordun ki neden evkendin
Benim gibi atletik ve her sekilde mutlu edebilen birini bulsaydin05 Yorumla
Soran+1 yılBulmak sorun değil çok kolay. Ama bulduğum kişi bana değer verecek mi ya da aldatır mı? Bunları bilmem lazım
- +1 yıl
İsin o kisminda kalirsan kusura bakma sonucuna bu sekilde katlanmaya devam edersin
- +1 yıl
Konusmak istersen yazabilirsin
Soran+1 yılBoşanırım olur biter illa birini bulmak zorunda değilim
- +1 yıl
Bosanmak cozum ama agrili sureci var.
Dava uzadikca uzar
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAy Allah kahretmesin, öyle bir tiksinc anlatmissin kii seksten soğuttun anında resmen
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılStandart Ortadoğu e*keğini tarif etmişsin. Sarı dişli, leş ağızlı, dişlerini aydan aya fırçalayan, kıllı primatlar. Boşamaman kabahat.
00 YorumlaBu zaman da bu hatayı nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum 🤦🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem yüzünden
+1 yılEvlilikte cinsellik çok önemlidir, böyle miden bulandiysa boşanmak tek ihtimal
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Ne zamandir evlisin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBacım 😂 resmen tam bir öküzle evlenmişsin Allah yardımcın olsun
00 Yorumla Nasıl bir sığırla evlenmişsin., Gerçi benim eski eşimde öyleydi hemen hemeb. Boşandım kurtuldum
00 Yorumla
+1 yılgeri donusum kutusuna at bu kadar da eksi olur mu
00 Yorumla
+1 yılSenin de gtünün göbeğinin derisi ayağına gelmedi mi o yaşta? Gelmediyse boşa o zaman ne diyelim?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl anlattıysan hepsi gözümün önüne geldi ığğ , ya ne kadın olasım geldi ne erkek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanka onun garantisi de bitmiştir iade de almaz şimdi kaynanan
00 Yorumla
+1 yılİmdat derken seni tatmin edecek erkekmi arıyorsun koçanı devistirecek fikirmi
00 YorumlaNasıl çekiyorsun öyle adamın koynuna nasıl giriyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Ablacım evlenirken biraz dikkat etseydin keşke be
00 YorumlaAyrıl gitsin, niye gelip rezil ediyorsun yazık değil mi, amacınız farklı tâbi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir şeyi merak ettim, çok mu iyi besledin de göbeği çıktı.. :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Konu cinsellikten daha çok.. senin boşanmak istemen gibi gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin o zaman başta bilmiyor muydun boyle olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKormuydu gözün evlenirken. Orangutan tarif etmişsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmaktan başka ne yapıcan , niye katlanıyosun merak ettim? 🤔
10 Yorumla
+1 yılOysaki sende çılgın bir milfsin. İşte elinin altında olanın değeri bilinmiyor. Oysaki seni hak binlerce erkek varken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac cm , bu cevabin merak ettim, seni doyurmak icin kac cm gerekli?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverek evlenmemişsin belli o zaman koy dötüne tekmeyi genç filintalar olarak bekliyoruz seni 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılen doğru karar boşanmak olur sanırım konuştun mu eşinle bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh mk yaaa ne adamlar var şöyle kadınları heder ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kerede olsa o anı mükemmel yaşamak istermisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne bir keresi. Bir kere yaşamak istesem yaşardım zaten.
Benimle tanış o zaman sportif yakışıklı seksi aynı zaman da anlarsın yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılablacım sen canavarla evlisin sanırım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup konuş bı ilk önce kendisine çeki düzen vermesini söyle belirt kendisine açık açık isteklerini baktık yapmıyorsa en son boşan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar mı iğrendirdi seni ya
02 Yorumla
Soran+1 yılFelaket ve bunun için hiç bir şey yapmıyor. Bende sırtımı dönüyorum o şekilde oluyor. Dün gece yüzümü döneyim dedim dönmez olaydım.
- +1 yıl
Nasıl yani anal ilişki mi yaşıyorsun
+1 yılKaderine kus aslında göbek de engel 😃
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 bin defa söylüyorum anlamıyor beceriksiz. Güyya rejime girmiş iticilikte bir numara
- +1 yıl
Göbek gider de perffomans zor be burdan şey diyemiyorum. sey mümkün mü arkdaslik veya yazman
+1 yılbosan baska erkeklerle takil
80 Yorumla
+1 yılBen bile burdan iğrendim abla sen ne yaşıyorsun
10 YorumlaYol verin birbirinize
10 Yorumla
+1 yılShrek mi o ne öyle
10 Yorumlaniye evlwndin o zaman ya
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarıyla takıl sende hayatını yaşa.
00 Yorumla
+1 yılDüşman olsa bu kadar şey yapmazsın
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbosanmalısın kesınlıkle ya da ayrı yaşamalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin peki
00 Yorumla
+1 yılboşan harcama kendini
00 YorumlaBoşan keyfine bak zulüm çekme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNediyelim kolaylık sabır versin
00 Yorumla Evlenirken farklı mıydı?
00 Yorumla
+1 yılEvleri ayır kendine birini bul hayatını yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa o zaman ne yapcan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu an bizi soguttun seks den
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sadece büyük olması kurtarmıyor d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrollsun sanki ha. Bunca yillik evliysen zaten ayrilirdin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Kocana neden öyle dıyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen en iyisi bosan
00 Yorumla Tecavüze kacinilmassa zek al...
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin
00 YorumlaOynuzaklaştırma ritueli yaptıralım
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılzorun neydide evlendin sende?
04 Yorumla- +1 yıl
Demek ki başlarda farklıymış sonlarda farklı olmuş?
- +1 yıl
@Kızılbirkafa şu yazdığı şeyler nasıl sonradan olabilir. belliki aha buldum birini demiş evlenmiş
- +1 yıl
Kadın olsun erkek olsun çoğu evlendiğinde değişiyor. Kadın mesela ay ben bunu açamam der başta ilerleyen zamanda eşinin ynaında geğirir ossurur veya erkekte aynı şeyi yapar. Tamam bazı değişiklikler olabilir ama iğrenç bi şekilde değişiklik katlanılamaz raddeye getirir insanla. Mesela düşünsene karınla veya sevgilinle cinsel ilişkiye giriceksin ama ter kokuyo, hiçbir yerine ağda yapmamış. Bence hiç hoş değil
- +1 yıl
@Kızılbirkafa tabiki bazı şeyler yıllar içinde grvşeyebilir.
Ama hiç bir zaman bu kadar açılmaz. Ayrıca eşin ter kokuyor ise bunu ona söylersin gider 2 dakka duş alır.
Bizde senelerdir evliyiz, sallayarak konuşmuyoruz
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar