Cinsel Yaşam Yatakta argoya uzak mısınızdır yoksa kullanır mısınız 🌝? duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yatakta argoya uzak mısınızdır yoksa kullanır mısınız 🌝? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Küfür ve argoyu sekste kullanmayacaksak ne işe yarar ki? 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzak değilim kullanırım lakin aşağılayıcı kelimelerden asla haz etmem.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır saçma buluyorum 2 0 Yorumla
arno54 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Ben severim sertlik , argo daha ayrı bir zevk veriyor 2 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok hoşuma gidiyor çok terbiyesiz ahlaksız sözler duymak istiyorum 1 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Küfretmem de kıçını morartır kanatırım şaplaklara izin veren bir kızsa eğer. 1 0 Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Argoyu genelde kadınlar sever ama seven erkekler de var bende severim sanırım 1 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Pek tercih etmem ama kadın isterse gerekeni yaparım 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Karşı tarafa göre değişir, "bana küfür et ve tecavüz et" diyende olmuştu 🤣 1 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karşımdakine ayak uydururum sevip sevmemenin önemi yok 1 0 Yorumla
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Duymaktan çok keyif alıyorum ama kullanmayı fazla sevmem. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet, kullanırım.. 1 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Az kullanırım ama biri vardı dumduz gıdıyodu küfür😀😀 1 0 Yorumla
Vuranmelih Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Ben severim. Ama karim bi okadar sevmiyor maalesef 1 1 Yorumla Vuranmelih +1 yıl Evet Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Kadın olsun erkek olsun seven çok. Ben pek sevmem açıkçası. 0 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Abartmadan olabilir 3 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl 👍 Yorumla
çekicibey50 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Kullanırım anabacı herşeyine her yerinee 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kullanirim diyen arkadaslar, bir kac ornek yazar misin lutfen. esim istiyor ama ne diyecemi bilmiyorum. LUTFEN YARDIM 1 1 Yorumla çekicibey50 +1 yıl Ya az bana söyleyeyim Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. bır ıkı kelıme belkı... o kadar 1 0 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Değil , söylediklerimi duysan aklın durur 1 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bilmem hiç tecrübem olmadı ama sevmem 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her türlüsünü kullanırım 1 0 Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl severim, partnerim de severse yapıştırrrrrrr 1 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. partnerime göre davranırım. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kullanırız nie kullanmayalım ki :D 1 0 Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dümdüz gidiyorum 3 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. argo ne hıyamına goyim ben kullanmam 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kullanırım 1 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Kullanmam 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Argo severim olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Küfür ve argoyu sekste kullanmayacaksak ne işe yarar ki?
Uzak değilim kullanırım lakin aşağılayıcı kelimelerden asla haz etmem.. Keyifli günler..
Hayır saçma buluyorum
Ben severim sertlik , argo daha ayrı bir zevk veriyor
Çok hoşuma gidiyor çok terbiyesiz ahlaksız sözler duymak istiyorum
Küfretmem de kıçını morartır kanatırım şaplaklara izin veren bir kızsa eğer.
Argoyu genelde kadınlar sever ama seven erkekler de var bende severim sanırım
Pek tercih etmem ama kadın isterse gerekeni yaparım
Karşı tarafa göre değişir, "bana küfür et ve tecavüz et" diyende olmuştu 🤣
Karşımdakine ayak uydururum sevip sevmemenin önemi yok
Duymaktan çok keyif alıyorum ama kullanmayı fazla sevmem.
Evet, kullanırım..
Az kullanırım ama biri vardı dumduz gıdıyodu küfür😀😀
Ben severim. Ama karim bi okadar sevmiyor maalesef
Evet
Kadın olsun erkek olsun seven çok. Ben pek sevmem açıkçası.
Abartmadan olabilir
👍
Doyumsuz bir edepsizin tekiyim 🙈🙈
Kullanırım anabacı herşeyine her yerinee
Kullanirim diyen arkadaslar, bir kac ornek yazar misin lutfen. esim istiyor ama ne diyecemi bilmiyorum. LUTFEN YARDIM
Ya az bana söyleyeyim
bır ıkı kelıme belkı... o kadar
Değil , söylediklerimi duysan aklın durur
Bilmem hiç tecrübem olmadı ama sevmem
Her türlüsünü kullanırım
Gerektiği kadar kullanıyorum.
Argosuz seks mi olur.
severim, partnerim de severse yapıştırrrrrrr
En sevdiğimmmmmm
partnerime göre davranırım.
Yatakta argo, arabada turbo ;)
kullanırız nie kullanmayalım ki :D