Terapiye gidip çözülebilir ama buna isteğin olması lazım. Eski eşimde çözme niyeti yoktu, o yüzden boşandım zaten. Her şeyin bir çözümü var. Bir terapiste git. Bunu geciktirme çünkü eşin gerçekten senden soğur..
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide zevk yerine ağrı ve acı hissediyorum. Uzun ön sevişme ıslanma olmasına rağmen. Bir hastalığım mı var acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Vajinismus olabilir. İstek yoksa hormonal bir sorun da olabilir. Aynı eski eşim...
Vajinismus iliskiye girememe araştırdım. Ben girebiliyorum korkum yok ancak zevk alamıyorum kimseden. Kendi kendime de olmuyor. Nasıl cözdünüz?
Terapiye gidip çözülebilir ama buna isteğin olması lazım. Eski eşimde çözme niyeti yoktu, o yüzden boşandım zaten. Her şeyin bir çözümü var. Bir terapiste git. Bunu geciktirme çünkü eşin gerçekten senden soğur..
Önceliğim kadın doğumcu, belki mantar vs vardır o etkiyliyordur. Daha sonra cinsel terapist yolları gözüktü bana :)
Geciktirmeden gir bence. Bu büyük problem. Psikoloji bozar
Bozuldu bile hissettiremiyorum hicbisey
Bu kötü ya. Sürekli acıyacak korkusuyla ilişkiye girmek ne zevk verir ne zevk aldırır
Tedavisi nasıl acaba ondan cekiniyorum
Terapidir. Merak etme bir yerine bir şey yapmıyorlar:) Ya ilaç verir ya terapi
Bazen olabikir cinsel bolgenizin darligi olabilir 3-5yilda bu sorunu atlatanlar oluyor
Bunun bir sorun olduğunu okumuştum. Bir doktora gitmen gerekiyor.
Oyle deme aeni mutlu eden cikmamis demek. Bu is aceleyle olacak bir sey dehil
O senden değil birlikte olduklarından kaynaklı seni zevke getirwmiyor
zorlama belki aseksüelsindir
Kötü bir durum insanı soğutur bu
Psikolojim bozuldu gerçekten
Sanal denedin mi hiç oda mı işe yaramadı
Sürekli yapmıyorsan olur
Bir seneyi aşkındır yapmıyordum şu an 2. Yapısım 2 hafta icerisinde. Cok korkuyorum hissedemezsem eğer
Ondan acır benimde öyle düzenli sürekli yapınca acımaz
Ne alajasi var
Sen ne anlarsın kadın mısın da ne alakası var diyorsun
Psikolojik sorunlar var
Umarım ilerde pişman olmazsın n
Ruhsal bir sıkıntı ama konuşursak çözerim
Evlimisin
Hayır
Gel yardimci olurum