+1 yılOnlar beni nedense daha çok tahrik ediyor ama sanki konudan çok uzak ve meraksız gibi algı var bizde o yüzden bizdeki istek, onların ne aşamada ve nasıl istekli olduklarını merak ettim senden duymak isterdim keşke senle konuşma şansım olsaydı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
zina günah evet ayrıca türbanlılarda diğerleri gibi istekli aslında bir farkı yok ama işin büyüleyen kısmı onlar türbanlı onlar yapmaz mantığında olduğumuz için garip geliyor yani şöyle düşün dünyada milyarlaca insan var bir çoğu içki içiyor zina yapıyor adam öldürüyor eşcinsel vs ama bir türbanlı eşcinsel olsa mı akılda kalıcı olur yoksa dünyanın çoğunlu mu yani ister istemez mesele kafamızdaki örümcek ağları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlılar açıklar gibi kendilerini teşhir edip rahatlayamadıkları için daha fazla ateşli olurlar. Açıklar kendilerini crop tayt mini transparan bikini vs ile teşhir edip hararetlerini azaltıyorlar. Kapalılarda hararet birikiyor buda çok isteğe sebep oluyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü seks ihtiyaçlarını bastırıyorlar kendi içlerine atıyorlar seksi yasak olarak görüyorlar ve yasak olan her şey cezbedicidir çok yakından tanıyorum öyle birini 🙈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Size öyle denk gelmiş türbanlı vs ile alakası olmayan bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık kapalı fark etmiyor her insanın isteği vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir algı var.
O algı sebebiyle kapali olanlarda cinselliğe dair birşeye rastlayinca oha falan oluyorsunuz. saci açık, belki dekolte giyen biri bu şekilde olunca ona yönelik alginizdan dolayı yadırgamiyorsunuz.
Kapalı kadın, evlidir eşine karşı yatak odasında nasıl olduğunu nerden bileceksiniz, napıyo evde de başı kapalı ustu başı kapalı mı geziyo sanıyorsunuz.
Sadece şuna saşirilabilir, başını örttüğü için inancıni iyi manada yaşadığını düşündüğünüz biri günah demeden nikahı olmayan biriyle rahatça takiliyorsa anlarım, bu ne alaka denir.
Ama kapalı diye cinsel arzusu, cinsel fantezisi, dekolte ya da fantezi giyim sevmemesi mi gerekir.
Ya da açık olanlar mi bu konuda üç noktadadir. sadece algılar yönetiyor bizi.
Valla ben de kapalıyım ama sevdiğim erkekler bilir nasıl bir kadınım. disardan hiçbir erkek tahminde bulunamaz ama.
61 YorumlaSon zamanlarda kapalıları en çok etkileyen şe "hani bunlar kapalı o tarz şeyler düşünmezler cinselliği sevmezler" diyorlar bu da kapalı kişileri daha çok etkiliyor. Yani bir nevi gizli şeyler ve etrafında ki kişilerin onlar hakkında düşünceleri çok etkiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorum yapan ve özellikle bu konuyu dile getirip sanki çok tuhaf ve garipmis gibi soruyu soran arkadaşa sorum, sorum da değil hatta söyleyeceğim şey şu ki onlarında açıklar gibi kadın olduğu gerçeği var ya hani.
Bunun açıkla kapalılıkla ne ilgisi var hormonal şeyler bunlar. Çok düz mantık altında bir şey aramayın. Saçma sapan gereksiz konuşmuş herkes.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasil sacma bir gorus/ dusunce?
Her kadinin istegi gibi onlarinda var. Ha kapali ha acik.. Kapalida esiyle istedigi gibi istedigi kadar sevisebilir bunda ne sikinti varr? Her kadinin arzusu oldugu gibi onlarinda var!
Basortuyu karalamayi birakinn yaaa!!!
Her kapali musluman degil, o pislikleri yapan evlenmeden onlar sadece basortuyu karalamak icin yapiyorlar bitti
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yorumumaa katilmayanlaaaarr ALLOO nedeeennn katilmiyonuzzz? Yorumm yapsannizaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılyasak olan şey daha cazip geliyo demekki yakışıklı çapkın bir erkek arkadaşım (sevgili değil) en iğrenç fantezilerini türbanlılarla yaşadığını söylemişti
42 Yorumla- +1 yıl
Ilgincmiş merak ettim seni
Soran+1 yıl@__BerkolgunnAdammm__ milletin görüşüne salça olmayalım lütfen.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürban ile alakalı durum değil o kişi ile alakalı durum istekli olduğu için öyle
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizce türbanlı olup özel şeyler yaşamak çok mu saçma
52 Yorumla
Soran+1 yıl@Emrah198519851985 zina günah
Bunun türbanla ya da farklı bir şeyle alakası yok. Duyguları bastırılmış her "insan" daha fazla istekli olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana demedim duygu sömürüsü yapanları diyorum ben
Dünyaya hangi gözünle bakıyorsun?
Vesenin akıl yaşın kaç?
20 Yorumla
+1 yılİstekli olması ayrı zinaya meyilli olması ayrı şeydir. Kapalı kadının zinaya meyilli olmaması lazım zaten ama kocasına karşı istekli olabilir.
00 Yorumla
+1 yılO türbanlı dediğin senin gibi bir kadın türban takmış diye niye istekli olmasın senin ki istiyor onun ki niye istemesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBiseyi ne kadar baskilarsan o kadar guclu patlar cinsel isteğini bastirirsan aileden falanda ay ayip tarzi seyler yasak olan arzulanir ondan
00 Yorumla İçinde bulundukları baskı nedeniyle insan psikolojisi olarak ne yasaksa, neyden uzak durmaya çalışıyorsa nefis oraya çeker insanı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaskı ve merak bence sınırlayıcı değil itici güç oluyor bazı konularda.
00 Yorumla Onlari çok merak ediyorum onların biriyle kaçamak yapmak istiyorum..
00 Yorumla
+1 yılBazıları öyle diyelim her kapalı olanlar öyle değil
00 Yorumla
+1 yılYanmanın kapalı açığı yok onlar biraz daha duygularını bastirdiklari icin
00 YorumlaYaşayamıyor ondan yaşayan da var tabi kimisi görüntü için
00 Yorumlaçoğu öyle ya :) var mı türbanlı boşta arkadaşın kız gel konusak :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar yanıyor onlar rahat değiller herşeyi istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılbelki türban kumaşı sıcak tutuyordur, yanıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar tabiati cevresi geregi baskidan dolayi bastirdiklari duygulari gun geçtikce yuzeye cikmaya calisiyor yasin ilerlemesi ile tabu ile yasadiklari icin
00 Yorumla
+1 yılaçıkta istekli kapalı da, sonuçta herkes insan ve içindeki arzusu fazla olan istekli oluyor
00 Yorumla
+1 yılKapali olunca çoğu şeyi yapmak isteyip yapamıyor ve doluyor haliyle
00 Yorumla
+1 yılSenin istekli arkadaslarinin turbanli olmasi tesadüf sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Bu algı yıllardır var ve çok saçma. Kapalı olunca sadece evde oturan cinsellik nedir hiç bilmeyen bir tip mi oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYokluk. Bir şeyi ne kadar bastırırsan okadar patlamaya hazır olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sağlıklı her kadın ve erkek isteklidir bu gayet normal doğanın kanunu böyle.
01 Yorumlahormonaldir libido fazlası açık kapalı değilde daha çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüneşin bile görmediği tenini göster dediğim her türbanlı çıldırıyor 😉 olay bu kadar basit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aynen öyle türbanlı olanlar daha çok ateşli oluyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. galiba fazla baskılıyorlar kendilerini ve o yüzden bir müddet sonra patlıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBencede Çok ateşli doyunsuz3sinirsizlar adeta türbanın içinde yniyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaskı altında yetişenler açıklardan istekli ve sınırsız olur
00 Yorumla Peki sen kapali arkadaşların kadar isteklimisin veya sen konuştun mu bunu hiç arkadaşlarınla bu durumu
00 Yorumla
+1 yılCinsel isteğin bir bez ile alakası yok.
Sen açıksın istekli değil misin?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbastırılmıs duygulardan dolayı
00 Yorumla
+1 yılkimisi moda diye takıyor o baş örtüyü
00 Yorumla
+1 yılİstekli olmak giyimle olmaz ki bu kişisel bir şey.
00 YorumlaBastirilmis duygular nedeniyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzak kaldığı için belki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıklar vurduruyor arada o yüzden rahatlar
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo vurdurmadim hiç anana benzetme
Cevap sahibi+1 yılYarası olan gocunuyor bak
Çok saçma bı düşünce
00 YorumlaNasıl istekli konusiyor musunuz gözlemin mi böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana denk gelenler de öyle
00 Yorumla
+1 yılOnlar açıklar kadar yaşayamadıkları için galiba
00 Yorumla
+1 yılBastırılmış duyguların patlamasından
00 Yorumla
+1 yılsen neden hircinsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHırçın derken
- +1 yıl
Güncellemede kızmışsın
- +1 yıl
Seni merak ettm dogrusu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç dikkat etmedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yokk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılinsan değil mi onlar
00 Yorumla Arkadaslarını görsek ya
00 YorumlaBaskılanan duygular
00 YorumlaBastırdıkça libido yükselir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef evet
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye maalesef
Cevap sahibi+1 yılDin gunah ama seks guzel
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimmiş onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhep bir türbanlıyla konuşmak istemişimdir