Cinsel Yaşam Erkekler, İlerde eşimin şeyini ellesem ne tepki verir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hep dokunmak istemişimdir avuçlamak istiyorum evlenince Erkekler, İlerde eşimin şeyini ellesem ne tepki verir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenince merak etme doya doya avuçlar doya doya yersin 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yer miyim nasıl yani Yorumla zamansız003 +1 yıl Doya doya ilişkiye girersin anlamında yersin dedim Yorumla Soran +1 yıl Ağzıma alsam ne yapar Yorumla zamansız003 +1 yıl Ağzına alsan çok mutlu olur onu çok zevke getirirsin seni daha ateşli s*ker Yorumla Soran +1 yıl İyi bunları yapıyım o zaman Yorumla zamansız003 +1 yıl Aynen yap karşı tarafı zevke getir kendin de zevkini al Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Avucla bisy demez canını yakmadan avucla ama 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Isırsam ne yapar Yorumla Hepyek42 +1 yıl Isırma can alici nokta orası Yorumla Soran +1 yıl Offf 😔 Yorumla Hepyek42 +1 yıl Kadınların göğüslerine darbe geldiğinde nasl açıyorsa orası da aynı öyle Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam o zamn öpüyüm o zaman Yorumla Hepyek42 +1 yıl Aynen öyle narin davranmalisn önemli orası 😅 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Canın mı istedi tatlım 🤭 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin istemiyor mu Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Oda seninkini eller avuçlar:D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece ben ellemek istiyorum Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Tamam anlaştık 😜 Yorumla Soran +1 yıl Isırsam ne yapar Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Hassas orası çok acır iner Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ee zaten yapcan ak bdnsnjsn bunsl soru lann 0 1 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Keyifli gülümseme 😹 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl koca senin değil mi ister avuçlarsın ister öpersin istediğini yap hiç ses çıkmaz 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O kadar bekleme gerek yok bile 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sıkıntı yok zaten sende oda eller 0 0 Yorumla
yorumcanavari Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Elin küçükse taşar 0 6 Yorumla yorumcanavari +1 yıl Hassas yerlerini ogren Yorumla yorumcanavari +1 yıl Cevap Yorumla Soran +1 yıl Hassas yeri şeyi Yorumla yorumcanavari +1 yıl Seyindeki hassas yerlerini diyorum Yorumla Soran +1 yıl Bilmem o kadarını Yorumla yorumcanavari +1 yıl Ogren işine yarar Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hoşuna gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bunu dorun etmez erkekler 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu sorun etmez erkekler Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevinir 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Eşin değil mi 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Evlenince merak etme doya doya avuçlar doya doya yersin 😂
Yer miyim nasıl yani
Doya doya ilişkiye girersin anlamında yersin dedim
Ağzıma alsam ne yapar
Ağzına alsan çok mutlu olur onu çok zevke getirirsin seni daha ateşli s*ker
İyi bunları yapıyım o zaman
Aynen yap karşı tarafı zevke getir kendin de zevkini al
Avucla bisy demez canını yakmadan avucla ama
Isırsam ne yapar
Isırma can alici nokta orası
Offf 😔
Kadınların göğüslerine darbe geldiğinde nasl açıyorsa orası da aynı öyle
Ha tamam o zamn öpüyüm o zaman
Aynen öyle narin davranmalisn önemli orası 😅
Canın mı istedi tatlım 🤭
Senin istemiyor mu
Oda seninkini eller avuçlar:D
Sadece ben ellemek istiyorum
Tamam anlaştık 😜
Isırsam ne yapar
Hassas orası çok acır iner
Seni doruğa çıkartır sende onu
Ee zaten yapcan ak bdnsnjsn bunsl soru lann
Keyifli gülümseme 😹
Çok güzel tepki verir hoşuna gider
koca senin değil mi ister avuçlarsın ister öpersin istediğini yap hiç ses çıkmaz
Fragman biter film başlar
merak etme bol bol ellersin ilerde :D
O kadar bekleme gerek yok bile
Sıkıntı yok zaten sende oda eller
Elin küçükse taşar
Hassas yerlerini ogren
Cevap
Hassas yeri şeyi
Seyindeki hassas yerlerini diyorum
Bilmem o kadarını
Ogren işine yarar
Avuçla jajajaj