Cinsel Yaşam 150 bin TL'yi kabul eder miydiniz bir gece için? benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Binbirgece dizisi cover soru awk 😂 150 bin TL'yi kabul eder miydiniz bir gece için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kabul etmem. 500 bin de verseler etmem. Bu kendini satmak oluyor. Sevdigim insanla yaşarım ciddi olduğum vs. 0 5 Yorumla benyoğom +1 yıl Sevdiğin insanın seni kullanma ihtimali yok mu peki? O daha kötü Yorumla _candan +1 yıl Kendi irademle olduğu sürece kimse beni kullanamaz. Namusunu satmaktan daha kötü ne var, bence sen bu paraya aranan birini istiyorsun. Yorumla benyoğom +1 yıl Yok artık. 😅 Bu soru can sikintisinin sonucu ortaya çıkmış öylesine bir soru işte. Başka isim yok bir gece için 150 bin TL vericem istemez. Para karşılığı seks hiç bir zaman tercihim olmadi. O yüzden hala bakırın zaten Yorumla _candan +1 yıl Hmm anladım Yorumla benyoğom +1 yıl Sevindim anlaşıldığıma Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Arkadaş kim istemez ki ülke bu haldeyken ama helal alın teriyse illegal falansa hiç bulaşmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Etmem kendimi parayla satmam ben 1 3 Yorumla benyoğom +1 yıl Çok sıkıcı bir cevap kusura bakmada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi satmam diyorum bunun neresi sıkıcı kendimi satsam desem senin için daha mı eğlenceli olurdu Yorumla benyoğom +1 yıl Peki abla iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kabul etmem. 500 bin de verseler etmem. Bu kendini satmak oluyor. Sevdigim insanla yaşarım ciddi olduğum vs.
Sevdiğin insanın seni kullanma ihtimali yok mu peki? O daha kötü
Kendi irademle olduğu sürece kimse beni kullanamaz. Namusunu satmaktan daha kötü ne var, bence sen bu paraya aranan birini istiyorsun.
Yok artık. 😅 Bu soru can sikintisinin sonucu ortaya çıkmış öylesine bir soru işte. Başka isim yok bir gece için 150 bin TL vericem istemez. Para karşılığı seks hiç bir zaman tercihim olmadi. O yüzden hala bakırın zaten
Hmm anladım
Sevindim anlaşıldığıma
Arkadaş kim istemez ki ülke bu haldeyken ama helal alın teriyse illegal falansa hiç bulaşmam
Kabul ederim kankaa sjsjjsw
Etmem kendimi parayla satmam ben
Çok sıkıcı bir cevap kusura bakmada 😂
Kendimi satmam diyorum bunun neresi sıkıcı kendimi satsam desem senin için daha mı eğlenceli olurdu
Peki abla iyi geceler