Cinsel Yaşam Sevişmek istediğinizi ima etseniz ve partneriniz bir türlü anlamasa ne yaparsınız? Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Açık açık söyler misiniz yoksa başka hangi yolları denersiniz? Sevişmek istediğinizi ima etseniz ve partneriniz bir türlü anlamasa ne yaparsınız? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Seni istiyorum seninle bir şeyler yapmak istiyorum bana dokunmanı istiyorum görmezden mi geliyorsun sen bu kadar mı maksimum erkek olabiliyorsun maksimum seviye bu kadar mı diye sorarım yükseltirim onu sinir eder üstüme salarım cjfhv 1 2 Yorumla Ahmettt555 +1 yıl Okurken bile özellikle "sen bu kadar mı" dan sonra insan bi gaza gelmiyor değil 😅 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Anlayacağı bir dil kullanırım.. 😄 2 2 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Teşekkür ederim.. Yorumla Ahmettt555 +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sevişmek istiyorum derim bu kadar. daha açık nasıl denebilir :D 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar