Cinsellik olmadan yürümez
Neden yürümesin ki, önemli olan sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence yürür illa cinsellik olmasi gerekmiyor benim icin onun sevgisi merhameti yeter bana cinsellik ikinci planda birde şöyle bir şey var cinselliği herkesle yaşayabilirsin ister parasını verirsin isterse karşılıklı bir alışveriş gibi
Ama birisinin seni tutkuyla sevmesi o merhametli huzur dolu bakışlar içini ısıtan en kötü günümde bile iyi ki varsin herkese diyemezsin parayla da elde edemezsin
Bide benim görüşüm cinsellik olmadan yürümez diyen kiz ve erkekler karşı tarafa cinsellikten baska bir sey vermediğinden olabilir çünkü çoğu insan sevmeyi bilmiyor hayatinda iki dize şiir okumamış bi kitap okumamış kişilerde olabilir onlarda ne yapıyor cömertlik yaparak elinde olan tek şey olan cinselliği onunla paylaşıyor yoksa akıllı kültürlü gelişmiş bir birey olsa cinsellik dışında paylaşılacak çok şey var ki
hem yürür hem yürümez.
kız bakire değilse, ve buna rağmen vermiyorsa yürümez. kız bakiredir, evleneceği insanla yapmak istiyordur, erkekte istiyordur, burada kız erkeğin tasmasını gevşetir. veya bunu erkek teklif edecektir, güçlü biriyse, "ben buna saygı duyuyorum, hakkındır. fakat benim sekse ihtiyacım var, seni de seviyorum, ama bana bu konuda özgürlük tanı ki bu ihtiyacımı başka yerde karşılayayım." bu size abest gelebilir, ama doğrusu bu. kadın hem kendini korumus olur, hemde ilişkisini.
İnsanlığın yaradılışında olan bir durumu inkar etmektir bu; fikir ayrılığınız varsa saygı çerçevesi içersinde yol ayrımına gitmek en doğrusudur. Karşı tarafı zorlamak ikna etmeye çalışmak her iki tarafı fazlasıyla yoracak ve ileriki ilişkilerine balta vuracaktır bundandır ki. Her halükarda her şey saygı ve sevgi içersinde olmalı.
Elbette yürümez. İki taraftan birisinin cinsellik arzusu bitmiş ise o ilişki yara alır. Nasıl ki vücudunuz acıkınca yemek istiiyor ya da kirlenince duş vb. Cinsellikte aynıdır. Bu insanlığın varoluşundan bu zamana kadar gelen normal bir durumdur. O yüzden cinsellik ihtiyaçtır...
Cevap
62Cevap
Bence cinsellik olmadan ilişki yürümez.
Cinsellik olmadan yürümez. yürürse arkadaşlık olur o zaten.
Yürümez diyip bu tiwiti atan kişi muhtemelen ilişkilerini sadece uçkuru üzerine kurmuş ve beğendiği insanlar yüz vermedi diye kimsenin tercihine saygı duymayan tiptir. Ilişki yürür, evlilik yürümez. Yani sevgili flört tanışma aşaması bunlarda zaten olmamalı. Birini beğenir seversen ten uyumu kendiliğinden gelir. Yatmayı sevişmeyi şart koşan adamlar adammıdir ona bakmak lazım
Cinsellik olmadan niye yürümesin?
Sevgililik aşamasındaki cinselliği meşrulaştiran bu söylemler nedeniyle, "seni seviyorum" cümlelerinin içini boşalttılar.
Duyguyu samimi şekilde belirten bu sözler, bazı ilişkilerde dereyi geçene kadar kullanılıyor.
Bence, sevgide bir yere kadar asıl olan ilişkide saygıdır. Bir ilişkide bir beraberlikte saygı varsa sevgiyi peşinden getirir. Cinselliği meseleye dahil etmiyorum bile. Toplum olarak saygıyı yitirdiğimiz şu dönemde Cinselliği konuşmak ilişkideki etik değerlerimizin ne kadar eksildiğinin en bariz göstergesidir.
Yıllardır annen baban deden anneannen babannen evlenmeden önce yapmayarak yürüttüyseler simdide yürür uçkuruğumuza sahip çıkamıyor denmiyorda cinsellik olmadan yürür diyorlar Allah ıslat etsin böyle diyenleri bakalım öbür tarafta hesabını nasıl vericeksiniz
Yürür neden olmasın asıl soru şu uzun ilişkilerin sonu nereye varır? Zaten uzun ilişkilerde bu tür durumlar yaşanıyor sonra birbirlerinden alacaklarını da alıyorlar ne kalıyor geriye evlilik için bir hiç. Boşuna kendilerini kandırmasınlar her şeyin yeri zamanı vardır
Kimse kimseyi kandırmasın yalan da söylemedin.
Sonuç olarak hepimiz insanın erkeginde istekleri olur kadının da yalan söylemeyi bırakın artık.
Başkalarına söylüyorsunuz bari kendinize yalan söylemeyin.
Bu kadar yalan üzerine kurulmuş hayatların aile kurmasında ne kadar doğru kararlar alabilirler ki.
ya bi gidin saçma sapan işler.
milletin arkadası var mahalle bakkalı var gider çekirdek çitler ne diye para x zaman x emek harcasın o zaman .
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUECinsel ilişki bile sağlıklı ve ten uyumu olmadan bir boka yaramaz o ilişkiyi de iyice saçma sapan bir duruma sokar. Bence herkes nasıl mutluysa öyle kalmalı ama gerçek sevgi var ise cinsellik olmadan da gayet yürür. Zorlansa da.
Ben yürüttüm birini seviyorsan onun kararlarına saygı duyman gerekir. Üstelik ülkenin çoğunluğu Müslüman olduğundan çoğunluk muhafazakar oluyor. Olmayanı da vardır ama olanı daha çok olmayandan
Cinsellik derken şöyle bişey var öpüşme dokunma el ele tutuşma ön sevişme tarzı mutlaka olmalı yoksa yürümez. İşin seks kısmına gelirsek seks olmadan sevgili kalmaya devam edebilirim ilişki yürür şayet benim görüşüm
Bu nasıl bir ilişki? Sevdiğin kişi var karşında onu arzularsın zaten. Arzu olunca onunla cinsellik yaşamakta istersin. Basit bir konu. Sevdiğin kişi var ama sen duygularını yaşamamak için kendini kısıtlıyorsun.
Cinsellik kendisine hakim olamayan ve "ciddiyiz evlencez " adı altında bahane uydurdukları bir durum bana göre seven öyle bir seviyor ki sadece sizin gibilere denk gelmiyor
Hak ediyorlarda inşallah gelmez de...
Bende gelmesini düşünmüyorum genel olarak böyle insanlara saf temiz sevenler denk gelmedin herkes hak ettiğini bulur umarım 💚🌸
Umarım.🌱💜💫
Cinsellik olmadan yürüsün artık ya ama yürümüyor gibi.. cinselliğe çok çabuk geliyo konu hemen uzaklaşıp kaçıyorum çünkü midem bulanıyor artık.. her şeyin bir yeri bir zamanı olmalı bence.
Seks olmasa da sevişme vs olmalı yoksa arkadaşlıktan ne farkı kalır
Gerçekten sevdiğin insanla sevgiliyken onunla bir cinsellik hayal edemezsin. İstemezsin. Başkalarıyla hayal edersin ama onla hayali kuramazsın. Gerçek sevgi olduğu sürece cinsellik anlamsız.
Yürür herseyi cinsellige baglamak sacma ve gercekten seven yapmamali bence herkes birbirini kullanip atiyor bana ters bu
S.. kmiceksem niye sevgili olayım, gider köpek alırım awk.
Ankete katılıp "sürer" diyenler hayvanseverler galiba dkdjfj
İlişkiler cinsellikle yürümez. İlişkiyi yürüten şeyler sevgi, saygı ve anlayıştır. Seven insan zaten sevdiğine dokunur, dokunmak ister.
Olmadan asla diyen kadinlar, çocuk yaptiktan sonra eşleriyle kardeş rolüne giriyorlar. Ilahi komedya. dd
Sen onunla yatmak istemiyorsun kardeş, sana öyle bir şey söylesin ki sevdiğine ikna olayım istiyorsun.
Ya yürümez a q. Temassız, boynunda nefes hissetmeden ilişki yaşamak isteyen bir kedi köpek alsın gece gündüz sarılarak uyusun
Cınsellıksız yurur ılıskı. yurumez dıyenler Sart koyuyor evlılıkte cınsellık yasanmalı Sevgı saygı on planda tutulmalı
Yürümez bence, öpüşmeyi normal arkadaşla da yapıyorsun ona bakarsan.
Daha farklı şeyler mi olmalı
Yürür neden yurumesin her şey cinselik mı gider basakask ile olur ihtiyacını başkası ile karşılar olur biter
Cinsellik olmadan yürürse o zaman Arkadaş ilişkisi oluyor zaten?
Herkesin beyniyle cinsel organı yer değiştirmiş bu ortamda bu sorunun sorulması çok absürt ya
Kesinlikle yürür!
Yürümez diyen şeyinin derdinde olan ahmağın tekidir başka bi' şey değil.
Yürüyor, yürüten bir sürü arkadaşım ve tanıdığım var
Cinsellik evlenince olur ilişkideyken olmaz benim için yürür
Normalde yurutmek isteyen yurutur ama bu devirin gencleri oyle degil olmuyor yasiyorlar bir sekilde
Yürümez. Cinsellik ilişkinin cennetidir. Cenneti yaşamaz isen bu ilişki değildir.
Aşıksam yürür uzunca bir süre. Sonra öpmelere doyamam sürekli bir adım ilerisi olur.
Evlilik dışı yürür ama evlenince illa şart olur yürümez
Yürür. Bu durum sevgiye bağlı. Bağlılık söz konusuysa yürür diğer türlü beklentiler başlar.
Bal 🍯 gibide yürür bu hayatta her şey cinselik değildir
Yürümesi lazım bence bazı şeyleri evlliğe saklayın gençler seven dokunmadan da sevebilir
Cinsellik sevgililikte olursa ilişki, evlilikte olmazsa evlilik biter
Olsada olmasada artık ilişkiler yürümüyor. Cinsellikten daha önemli sorunlar var artık insanlarda..
Yürümez cinselliği sevdiğiyle yaşayamadıktan sonra nasıl olacak ki
Yürür neden yürümesin ki yok ben yapamam derseniz nişanlılık süresini kısa tutar evlenirsiniz
yürüyor yürümüyor diyen varsa jigølo eskorta yönelsin
Herşeyin yeri ve zamanı var bence sırf ilişki gözüyle bakmamak gerekiyor
Yürürrr. Nerden çıktı bu sorular abi ya insna evlenmeden yapmamalı siz kalkmış sevgililikte diyosunuz ağır malsınız krşim
Cinsellik olmadan yürümez iki tarafı da sakinleştirir.
İçinde yüzlerce kişinin DNAsını taşıyan bir kişi ile bir ilişki düşünmem aksine iğrenç bir şey.
Yürümez tabi cinsellik olmayacaksa ne diye takayım peşime?
Seviyorsam tahammül ederim ama ihtiyaçlarımı başka şekilde gidereğim. Bu aldatmak sayılmalı😂
Bence kadina bagli, isterse yapilmali. Istemzse talep edilmemeli.
Yaşa bağlı bir durum bence belli bir olgunluktan sonra kesinlikle yürümez
Bence yürümez ya cinsellik olmasa arkadaştan ne farkı kalır
Belirli sınırlarda mi
Bence yurur cinsellik onemli birsey lakin hayatin ana merkezi degil tamam severim bende ama ginede cinsellim olmadan yurur
Sevgilim olupta s. i. kmediğim kız yoktur. Seviyorsam içinde olmak isterim.
Yaşa, beklentilere, yaşanmışlıklara bağlı
::-)) ilginç
Gayette yürür. evlilik hariç
Yürümez açık net
Her şey seks değil bunu anlayın ya
Sağlıklı bir ilişki cinsellik olmadan yürümez
Hayır ilişki cinsellik olmadan yürüyemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?