Erken boşalıyor, oral herzaman yapmıyor, çogu zaman ön sevişme siz yapıyor. Ne yapıcam bu durumda? 5 yıllık evliyim 1 kere vajinal orgazm olamadım. Elimle yapıyorum hep.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdılarını okudum. Bayanların en az %80’i ciddi orgazm sorunu yaşar. Yani bu sana özgü değil, genel bir sorun yani.
Sana iki şey anlatacağım. Önce kendini ilişkiye hazırlaman ile alakalı. Daha sonra da erken boşalma ile ilgili bir öneri.
Hemen ilkine başlıyorum. şöyleki;
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki erken boşalma durumunu ne yapacağım dersen😜😜
Cevap sahibi+1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Erken boşalma erkek için ciddi sorun daha kadın ne olduğunu anlamadan boşalıyorsa erkek sorun yani... Ayrica diyelim ki boşaldı güzelce opmesi yalamasi oksanmasi tüm vücudunda dilinin gezmesi dokunması seni daha çok iateklendirip azdırır boşaltirdi... Belli ki seks esnasin da da yumsak davranıyor tam kıvama da gelmiyorsun... Seks den beklentin bu 5 yıldır yaşadığın değil muhtemelen ne fantezi var nede zevk var
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir çok kadının yaşadığı bir problem bu. Öncelikle eşinizle konuşmalısınız. Boşalamadığınızı ve onun yapması gerekenleri ona söyleyin gerekiyorsa. uzun ön sevişme, uzunca oral seksi asla ihmal etmemeli. Spreyler, prezervatifler ve erken boşalmayı önleyecek kasları çalıştırması da işe yarar. Tabi bu dönemde en büyük destekçisi de siz olmalısınız.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de evliyim. bir kadına önsevişme yapmadan ilişkiye girmek saygısızlıktır. seninle ilgilenmeli. yatakta da ilgilenmeli. erken boşalma büyük dert. aşmak için çaba göstermeli. konuştun mu bu mevzuları hiç onunla
018 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kere söyledim sen abartıyorsun diyor. Uzun süreli seks yapsak bende vajinal boşalırım diyorum yok sen boşalamazsın elinle yapmaya alışmışsın diyor. Söylediğim zamanlar hep benden süphe duyuyor sonra bu acaba başkasıyla yapar mı diye düşünmeye başlamıştı. Telefonumu karıştırıyordu o aralar. Böyle yaptıgı için bende bidaha söylemedim orgazm taklidi yapıyorum artık. Şüphe duymasını istemiyorum. Bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılklasik erkek yaklaşımı. kendindeki eksikliği biliyor ama kabullenemiyor. bunun yerine kadını suçluyor. yani vajinal orgazm öğrenilen bi süreç. bu sürede kendini el ile desteklemen gerekiyor. ya da eşin desteklemeli. ama eşin asıl olarak içinde uzun süre kalabilmeye odaklanmalı. konuştun ve çözüm bulamıyosun demektir bu. sıklığınız nasıl eşinle
Soran+1 yılHaftada 2 3 kere yaparız
Cevap sahibi+1 yılistek konusunda eşin istekli ama seni tatmin edemedikçe kıskançlıklar başlıyor. kıskanç dimi eşin yatak dışında da..
Soran+1 yılNerden bildin çok kıskanç gerçekten
Cevap sahibi+1 yılbir ilişki uzmanı oldum neredeyse... bu evlilik beni ilişki uzmanı yaptı. seni tatmin edecek o kadar erkek varken... onun kıskançlığı bu. seni kaptırmama ksıkançlığı
Soran+1 yılKıskanç olmasına ayrı sinir oluyorum cidden.
Cevap sahibi+1 yılilişki anında elini kullanıyo musun? elimle yapıyorum dediğin ilişki anında mı yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılaslında doğrusunu yapıyosun vajinal orgazmı öğrenmek için. ama 5 yıl olmuş artık olabilmen lazım. bunun için ise içinde uzun kalan erkek lazım. seksin keyfini yaşayamıyıosun :(
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılpeki eşini seviyorsun değil mi?
Soran+1 yılYani arada kavgalarımız oluyor ama genelde bir sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılpeki cinsellikte sadece bu problem mi var yoksa sana yaklaşımı, tutkusuzluğu vb gibi sorunlar var mı? hanginizin libidosu daha yüksek mesela
Soran+1 yılBazen benim bazen onun ama ben pek tutkulu olamıyorum. Çok sorun çıkartıyor ufak bir konudan tartışmalar küçük düşürmeler olunca bana karşı, seks yapasım gelmiyor. Zaten fazlada zevk alamıyorum.
Cevap sahibi+1 yıltutkulu olacak libidon var ama eşinin sana hissettirdikleri buna engel. ayrıca zevk alamamak da cabası. peki mastürbasyon? yapar mısın genelde
Soran+1 yılYaparım ama yapmak istemiyorum ona alıştım zaten ama artık vajinal orgazm yaşamak istiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılBiriyle denemek ister misin pekğ bunu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimale eşin bencil birisi. Kendi zevkine bakıp geriye çekiliyordur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni düşünmedigi col acık kendi sevkini düşünügor hadi erken boşalmış olabilir ama sevişmeyi eksik etmemeli ve oral olarak kendi zayıflıgıı hatasını düzeltmeli sende rahatlamadan onla olma ya da kendini ona rahatlatma sartı koy
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEşine problemi anlat bu konuda uğraşması gerektiğini söyle madem erken boşalıyor kocana bir tavsiye vericem boşalacak gibi olduğu zaman soğuk su tutsun penisine sen de tutabilirsin dayanabilir bu şekilde deneyin
00 Yorumla
+1 yılhaline çok üzüldüm. erken boşalma büyük sorun gerçekten, biz dede durumlar tam tersi. ben geç boşalıyorum ve ben zevkimi uzun uzun yaşayamadan eşin 4-5 kez boşalıyor ve sıkılıyor
00 Yorumla
+1 yılmaalesef eşiniz gibi iliskide sadece kendisini düşünen erkekler var bu gelen zevke dayanamayip erkenden boşalmaya sebep olan birseydir oysaki iliskide oncelikle ön sevisme daha sonrasinda uzun bir yani kadını bosaltana kadar oral seks yapilmasi ilişkiyi dahada ateslendirir sizin bunları dile getirip kocanıza soylemeniz lazım ya da iliskiyi sizin yönlendirmeniz lazim oda sizin elinizde biraz kozunuzu kullanın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Karşına al şöyle ondan ne istiyorsan anlat erken boşalıyorum egzersizler onları yapsın veya geciktirici sprey kullansın
Unutma sprey sıkarsa 20 dakika sonra suyla yıkayın ki seninkide uyuşmasın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmıyorsa vajinal temizliğine dikkat etmelisin vajinada görsel olarak kötü duran ya da onu tiksindirecek şeyler varsa oral yapmaması normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır vajinal tertemizdir. Düzenli agdamı yaptırırım. Parfümümü sıkarım
- +1 yıl
Eşin bu konuda pasif demekki seni elle yapmaya mahküm edecek derecede vajinal orgazm yapamıyorsa sorun eşinde ona bu konuda çok yüklenme alışkın değildir bazı erkekler oral yapmaktan hoşlanmaz...
Sonra neden kadınlar eşlerini aldatıyor... eee doyum sağlıyamazlarsa esini mutlu edemezse kadın ne yapsın arayışa cıkıyor ister istemez...
00 YorumlaDurumunu anlatman lazım bence anlayışlı biri ise zaten bunun senin için doğal bir durum olduğunu anlayacaktır
00 YorumlaDaha istekli görün ve onu yönlendir. Ön sevişme kesinlikle yapması için uğraş. Ön sevişme yoksa oral da yoktur onu orala ikna et
00 Yorumla
+1 yılKonusmalisin onunla kırmadan cinselliğin sadece erkek için olmadığını kadının da istek ve arzularin olduğunu anlatmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık halinin kalmadığı, seni emerken çıldırdığın nefesinin tutulduğu bir seks yaşamak, en son boşalmaktan yatakta yığılmış kalmış olmayı istiyorsun dimi, bu kadar sene nasıl dayandın böyle bir cinselliğe?
00 Yorumla
+1 yılEşin peki tatmin olman için uğraşıyormu yoksa arkasını dönüp yatıyormu
010 Yorumla
Soran+1 yılArkasını dönüp yatıyor.
- +1 yıl
orada sıkıntı var o zaman. En azından eliyle diliyle rahatlatsa ya da rahatlatmaya çalışsa en azından
- +1 yıl
Seni zinaya itiyor resmen
Soran+1 yılÖyle maalesef. Aldatmak istemiyorum ama bende zevk almak istiyorum.
- +1 yıl
Onun dediği gibi masta alışma durumun var mı
Soran+1 yılEvet var biraz elimle klitorisi uyarmak zorundayım
- +1 yıl
Yok yani erken gelmese de elinle alıştığın için vajinal orgazm olamıyo olabilir misin? Klitoral mastürbasyon değilde içine bişey alıp mastürbasyon yaptığın olmadımı
Soran+1 yılYok öyle içime bir şey almadım hiç. Bekarkende hep klitoral yaptım zaten bekaret var diye
- +1 yıl
Klitoral mastürbasyon değilde vajinal mastürbasyon dene bide bak tatmin olabiliyor musun klitoralden daha mı uzun sürecek? İçine bişey al ya da parmakla falan dene ne bilim parfüm şişeleri oluyor she penisi andırıyo şekli falan bak vajinal mastta durum nasıl oluyo
- +1 yıl
Hani bi denemen açısından uzun sürünce vajinal orgazm yaşayabiliyor musun diue
+1 yılEee ne var ki bunda , sorun nerede anlayamadım. Sonuçta evlilik sekse en uzak şeydir sen de seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin.
00 Yorumla
+1 yılBazilarininsorunudjr ikici bosalmasida kisa suruyorsa gidip doktara başvurusn tedavi alsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılcanım sana tavsiyem eşine içki içir sen bile şaşıracaksın
00 Yorumla Kanka
yöntemler var
anlatırım. Aynı olayı yaşadım
00 YorumlaÇok kötü bir durum konuş kendisiyle sevişirken dile getir.
00 YorumlaBeş yılda çalıya sürt sen daha fazla olursun bu ne böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılEşin bu durumda nasıl mutlu oluyorki seni hiç mi düşünmüyor?
00 Yorumla
+1 yılYa ciddi bir sekilde konusacaksin ya da gizli bir ilişkin olacak ya da ayrilik
00 YorumlaBence sinerjini yüksek tut ve enerji içeceğine damla damlat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılerken boslama degilde seni bosalmadan bırakması kotu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu durumda yapcak birşeyin yok ama el ile değil masaj aleti ile dene
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyeceksin 1 ay çöz bu sorunu diyeceksin. O da doktora gidecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. biz ne yapalım sayın bayan, eşiniz 5 yıldır halinden çokça memnun. itiraz etmeyen bir de eşi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşine epimedyumlu macun yedir. indiremedikçe libidosu yükselir sexe devam eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana oral yapsın içine girmeden. İyice ıslatmadan girmesin içine :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSöy e iyice emsin, gir çkla olmaz
Cevap sahibi+1 yılYas kac senin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende işi bilmiyorsun bir kez boşalt eşini sonra duş alın ve 69 pozisyonuna geçin gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin bu yanlışı düzeltmek istiyormu çabalıyor mu değişmek üzere için peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vajinal orgazm her kadın yaşayamıyor bunun başlıca nedenlerinden de bencil partner geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. uzun ön sevişme şart ve de erken gelse bile sevişmeye devam edip 2. ye geçmeniz lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil bir öküzle evlisin maalesef 🐂 ne zamandan beri böyle
00 Yorumla
+1 yılyani senin partner değiştirme zmaanın gelmiş ya da mastürbasyon a devam edeceksin
00 Yorumla
+1 yılaldattım bi kere demissin.. kimle aldattın.. o kişiyle daha iyimiydi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kiminle nasil oldu anlatmak istermisin.. sadece 1 keremi oldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla lütfen bana cevap ver. Eşinin penisi kısa olduğu için mi tatmin olamıyorsun? Yoksa ön sevişme ve oral seks yapmadığı için mi? (Benim penisim 14 cm ilerde evlendiğimde sorun çıkar mı sence?)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin bahanesi güzel ama bahane uzun süreli yapamadığından ordan yürümüş.. vibratör kullandın mı hiç?
00 Yorumla
+1 yıl5 yılda hiç orgazm olamayıp nasıl dayandın? Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılBende erken boşalıyorum ama her zaman oralla getiririm partnerimi
00 Yorumla
+1 yılPeki sen nasil tatmin oluyorsun hepmi masturbasyonmu
01 Yorumla- +1 yıl
Ondan başkasıyla oldunmu peki
+1 yılYaşlar kaç severek mi evlendiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim 33 ben 25
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz
Soran+1 yılHayır ama sonradan alıştık birbirimize
- +1 yıl
O çok önemli sonrwdan olunca anca böyle işte
- +1 yıl
Hiç aldattın mı sanalda olsa
Soran+1 yılAldattım 1 kere pişman oldum sonra ama yina yapıcam galiba
- +1 yıl
Ayrıl bari
Hazır kıta askerler hazır bir tabur
00 Yorumla
+1 yılZor durum ne kadsr sürüyor
00 YorumlaBununla ilgili doktora gidin
00 YorumlaÇok üzücü gerçekten tedavisi var...
00 YorumlaOda kendine erkek demesin
00 Yorumla
+1 yılKiminle aldattın eşini tedirgin olmadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tatmin edememek korkutmus biraz. Benim olmaliydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılCidiysen kolay
00 Yorumla
+1 yılNe yazık be konuş onunla alternatif çözüm bulsun.
00 Yorumla5 yıl sonra mı geldi aklınıza?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Suni vajina alın antreman yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kaç arkadaşımla telefonda yapdık 4-5 dk da boşalıyordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbnce yenı kısıler ıle bu seksı tatmalısın
00 Yorumla Doktor desteği tedavisi alabilir eşin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani zor bir durum allah sabır versin
00 Yorumla vibratör yardımcı olabilir
00 Yorumla
+1 yıl5 yılda olmayan olamazsın. Dublör kullanmalısın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. senin yaş kaç? nerdensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Oyuncak alacaksın ya da elle devam
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim beni tatmin edemiyor, erken rahatlıyor. Bu sorunu nasıl çözeriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler