Cinsel Yaşam Vajinam bana göre çok sicak pantolon üstünden bile hissediyorum bunu sizce neden? elifylmz0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Bu kadar sıcaklık normal mi çünkü regl zamanımda değilim? Vajinam bana göre çok sicak pantolon üstünden bile hissediyorum bunu sizce neden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Haydaaaa sonra neden libidolar tavan neden abazalik yapıyorsunuz dersiniz elif. Ne yani şimdi bu pozdan ve bu söylediklerinden sonra hic bie şey olmamış gibi mi davranalım. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Oranın yananı çok tatlı oluyor. Off içine sıcacık girmek süper durum, içi kalp atar gibi atıyordur 1 0 Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O ateşi söndürmek lazım yoksa fena yanacaksın 1 0 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok normal. Ama sende sıcaklığı arttırıyorsun ve çadır kurduruyorsun 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Alev alıp yanıyorsun , ateşini söndürmek kolay olmayacak zorda deyil, 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstanbul itfaiyesine haber verdim geliyorlar Fuat abi :D :D 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Azmissin sen ilişkiye gir uzun bir seks yap söner ateşin 0 0 Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl yanıyorum demenin diğer hali, bir de erkeklere laf ederler, siz ettirene bakın. 0 0 Yorumla
Yavuzhotman1 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl @elifylmz0 ; Bunu sana ve senin cinsel isteklerine sormalı ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doktora git illa burada mı yazdıracan reçeteyi 3 1 Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Sen ona bi reçete yaz 😉 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal değil, muhtemelen klimanın gazı bitmiş. Soğutmuyor :D :D 0 0 Yorumla
Deli-siyim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Öyle bi açıklıkta anlattın ki ben bile burada hissettim ateşini, hem yani hem yaği, abe heyeran ☺ 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşağıda kaynayan bir şeyler var o zaman xD 4 1 Yorumla kanka35 +1 yıl demi Yorumla
heisenbergreis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Genital bölge sıcak olur zaten normaldir herhalde 0 0 Yorumla
birvarmısbiryokmus07 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hararet yapmıştır. En yakın zamanda bir ustaya göster 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. hortumu salıp söndürme vakti gelmiş :) 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ne güzel çok hoş aslında bizimkide sürekli kalkık 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yanıyorsun ateşten 0 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İstiyor demek ki arada soğuk su ile yıka 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl itfaye çağır ama hemen su dökmeyin çatlamasın 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Demek ki birşeye ihtiyacı var 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Al işte niye böyle bir şey sordun? Erkek nefsi denilen bir şey var 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bilmem anatomi olabili4 mi 0 0 Yorumla
AngaraPinçi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Termometreyle ölçtün mü hiç kaç derece? 0 1 Yorumla elifylmz0 +1 yıl 37.5 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 🔥🔥🔥😍 o sıcaklığa bayılıyorum ben 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. sıcaklardan o bnce 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Çok normal bir şey. Olumsuz bir durum yok 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Sönmesi lazım 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Harikasin 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. cosmussun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
arsızlık
hadsizlik
aranmaktan olabilir
Haydaaaa sonra neden libidolar tavan neden abazalik yapıyorsunuz dersiniz elif. Ne yani şimdi bu pozdan ve bu söylediklerinden sonra hic bie şey olmamış gibi mi davranalım.
Oranın yananı çok tatlı oluyor. Off içine sıcacık girmek süper durum, içi kalp atar gibi atıyordur
O ateşi söndürmek lazım yoksa fena yanacaksın
Çok normal. Ama sende sıcaklığı arttırıyorsun ve çadır kurduruyorsun
Alev alıp yanıyorsun , ateşini söndürmek kolay olmayacak zorda deyil,
İstanbul itfaiyesine haber verdim geliyorlar Fuat abi :D :D
Azmissin sen ilişkiye gir uzun bir seks yap söner ateşin
yanıyorum demenin diğer hali, bir de erkeklere laf ederler, siz ettirene bakın.
@elifylmz0 ; Bunu sana ve senin cinsel isteklerine sormalı ;)
Doktora git illa burada mı yazdıracan reçeteyi
Sen ona bi reçete yaz 😉
Normal değil, muhtemelen klimanın gazı bitmiş. Soğutmuyor :D :D
Öyle bi açıklıkta anlattın ki ben bile burada hissettim ateşini, hem yani hem yaği, abe heyeran ☺
Abla bizimle toşşak mı geçirsen😆😆😆soğuk duşal geçer
Yanıyorsun fuhat ağbiiğ
Aşağıda kaynayan bir şeyler var o zaman xD
demi
Genital bölge sıcak olur zaten normaldir herhalde
Hararet yapmıştır. En yakın zamanda bir ustaya göster
hortumu salıp söndürme vakti gelmiş :)
Ne güzel çok hoş aslında bizimkide sürekli kalkık
Yanıyorsun ateşten
Yanıyosun normal😃
İstiyor demek ki arada soğuk su ile yıka
dikakt et pantolonunu vajina sıvın eritmesin