evli olup kocasına tiksiniyorum diyerek oral yapmayan kadınların olduğu bir ülkedeyiz. bu kadınların yaptığı ya da yapmadığı doğrumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse istemedigi seyi yapmak zorunda degil. Kadimlarda gelip size yapay seyle b*cermek istiyorjm dese bu hosunuza gider mi? Cogunuzun gitmez demek ki kadinlarda hoslanmadigi seyleri yapmak zorunda degil. Buna saygi duymak gerek. Erkeklerin yorumlarda zorla yaptırırım diyen bile var. Bu nasil bir saygisizlik. Evlenecegi kadina simdiden sabir diliyorum. Zorla guzellik olmaz. Kendi zevkin icinde baskasini zor durumda birakmak kesinlikle dogru degil. Yapmama sebepleri hosuna gitmiyordur, midesi almiyordur, inancli biridir. Bunun kocasi olmakla, sevip sevmemekle ilgili degil. Benim dindar bir kiz arkadaşım var. Namazinda, dili duali bir kız. Evlendi 1 yil sonra bosanma davasi açtı. Neden falan derken cok soylemek istemesede istemedigim seylere zorluyor demisti ve o işi istiyor (orali kastediyordu) demisti. Simdi boyle biri icin yanlis. Ben sure okuyorum, abdest aliyorum, dini kitabımizi okuyorum. Ve agiz karın doyurmak, nimet yemek, konusmak icin var. Icinden idrar cikan ve meni cikan bir organi haliyle istememesi normal. Ki bu illa inanc dolayisiyla olmak zorunda degil. Erkek ne kadar temiz olursa olsun kisinin midesi almiyor olabilir. Buna saygi duymak lazım. Herkesin kendi tercihi. Zorlamayi kesinlikle uygun bulmuyorum. Erkegin kendisi ister yapsin ister yapmasın bu kendi bilecegi iş. Kadin ona da razi degilse yine saygi duymak lazim. Ha bu gibi seyler cok ters geliyorsa ayrılır evliysenizde boşanırsınız. Sizin bu isteklerinizi hayat kadini gibi ozellikle de bedavadan yerine getiren cok kadin var. Bulursunuz boyle birini, sorununuz da kalmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
detaylı ve uzun yorumun için teşekkür ederim. yapmayana tabiiki saygı duyarım zorla güzellik te olmaz ama ikna olarak yapan sonradan zevk alanda birsürü kadın vardır eminim.
burada aslolan evlilikte veya iki sevgili arasında yaşanan şey hayatın paylaşılması, sevginin paylaşılması, vücudun paylaşılmasıdır. özellikle evlilik kurumu bunun için vardır. tiksinen yapmak istemeyene saygı duyarım ama aynı zamanda da üzülürüm haline. önyargılarını kıramayışına, keyifli ve zevkli anları kaçırmasına üzülürüm. kocasının tutkularını yaşamasına fırsat vermeyişine üzülürüm sadece
Cevap sahibi+1 yılEskiden orali kim biliyordu? Oral ve diger bir ton fantazisel seyler batınin, p*rnografik iceriklerin urunu degil mi? Yoksa bu kadar normallesir miydi ya da cinsel organi agizla uyarmak kimin aklina gelirdi? Vajina bunun icin yaratilmis en uygun organken neden baska secenek aransin?
Ki agizda kadinin zevk alabilecegi zevk sinirleri bile yok. Oral tek tarafli bir zevk. Seks ise iki kisilik yapilir ve karsiliklidir. Ayrica bu ulkede erken bosalma cok fazla. Bir de bu ulkenin erkeklerine oral yapmak demek kadinin icinde, vajinanin icinde yasayacagi zevki azaltmak demek. Adam 10 dk dayanabiliyorsa 5 dk si oral olsa kadina kalan, vajinada gecirecegi sure 5 dk. Kim ister alacagi zevkin suresinin kisalmasini? Ha uzun suruyordur bosalmak 20-30 dklari buluyordur oral gerekli olabilir, oralla bosalmasi icin destek saglanabilir.
Ama ulkemizin erkeklerinin durumu ortada. Bir de oral yaparak kadinlar kendi ayagina sikıyor, erkeklerde kendi zevki ugruna kadinin zevkini hice saymis oluyor. Kocasinin tutkularina yaşamasına firsat vermiyor ve bu rahatsiz ediyorsa son cumlelerimde dedigim gibi ayrilir, bosanirsiniz biter. Istediginiz gibi birini bulursunuz. Cinsellik icin boşanan cok erkek/kadin var.
Cevap sahibi+1 yılBu tarz fanteziler kisilere aykiri gelebilir bunda sorun görmemek lazim ve bunun gibi bircok seyde p*rno sektorunun öğretileri. Bizim nenelerimiz, dedelerimiz yapiyor ve biliyor muydu? Sanmıyorum. Hanefi mezhebi icinde oral mekruh sayılır. Yani yapilmamasi istenir kesin haram diyemesekte. Uygun gorulmez. Dine onem verenler icinde bu onemli bir bilgi.
Ayrıca bazi akli basinda erkekler goruyorum neyseki onlar varlar kendi eşime, kiymetlime çiş yaptığım organı agzina veremem, boyle bir saygisizlik yapamam diyenlerde var. Yapmak isteyen yapsin. Herkesin kendi tercihi, kendi inanci. Sadece kadinlarimizin bu konuda magdur oldugunu goruyorum. Zorlama durumu oluyor, aldatmayla tehdit ediliyor, sen yapmazsan yapacak birini bulurum diye. Bunlarin olmasi dogru degil.
Herkeste insallah kendi dengiyle, kendi dusunceleriyle denk birine denk gelir. Yoksa oteki turlu her iki taraf icinde zor- +1 yıl
Bir kadını seksede oralada ve farklı fantasiekre alistiranda sevdirende erkektir kadın yeterki sevk alsın bunun dinle başka şeyle alakası yok.. egerki erkek illeme istiyorsa bu erkeğin kabaligi ve cahilligidir.. mesela ben anal yalıyorum eşim başlarda yok dedi ama alışınca oda daha istekli kendisi daima istiyor bunlar zevk meselesi sizin yorumlarizda buna benzer güzel fikirler
En İyi Cevaplar
+1 yılbu tercihtir. yapar yapmaz. adam pistir hijyene dikkat etmiyordur. ya da adam yapmıyordur kadın ondan oral yapmaktan uak duruyordur.
ya da inancı gereği yapmak istemiyordur.
bundan doğalı da olamaz17 Yorumla- +1 yıl
kadın erkeğe yaparken kadının yapmaması biraz bencilce geliyor yalnızca
- +1 yıl
söylediğinizde bir mantık yok tekrar okuyun bence
- +1 yıl
kadın erkeğe yapıyorsa kadın nasıl yapmıyor...
- +1 yıl
çok var erkek yaptığı halde yapmayan kadın. karşılaştım
- +1 yıl
eeeee! bize ne bundan. çiftlerin sorunu
- +1 yıl
mantığı yok dedin diye söylüyorum. reel bir gerçek yani bu durum
- +1 yıl
iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılinan ki öyle karım olsa zorla yaptırırım oralsız seks mi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapar yapmaz sana ne bundan kardeşim. herkes herşeyi yapacak diye bir olay mı var.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yapmayan var hoşuna gitmez zorlama yapmiyosa
00 YorumlaYapmayı sevmiyorum zorunda da değilim.
31 Yorumla- +1 yıl
Sana yapılması hosuna gidiyormu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbana yapmasa direk bosarım terk ederım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapamıyorum midem bulanıyor
32 Yorumla- +1 yıl
Sana yapılması keyif veriyormu?
- +1 yıl
denedinmi hiç yapabilirmiyim diye
Doğru...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunla sebeke hepsi oyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çooooook
00 Yorumla