Yeni evliyiz kocam cinsel anlamda bana uzak duruyor. Guzel bakımlı bir kızım neden böyle oluyor anlamıyorum. Dun gece gizli gizli ben uyurken mastürbasyon yaparken yakaladım ve çok sinirlerim bozuldu bu durum normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senden önce çok renkli bir cinsel yaşamı olduğu için çok 31 takılmış ve bağımlı hale gelmiş. Seni elbette arzuluyordur ama bağımlılık olduğu için artık o olmadan yapamıyor. Sinirlenip, ona cephe aldıkça daha çok kaybedersin. Onu anlamaya çalış. Bu konuda ona yardımcı olmaya çalış. iyi niyetli yaklaştığında çözebilirsiniz.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
İleri yaşlara kadar cinsel deneyimi olmadıysa seni hissetmekte zorluk çekiyor olabilir. Kondom yerine alternatif korunma yöntemleri kullanın. Ten tene değsin. Seks yaparaken vücudunu ona değdirebildiğin kadar çok değdir, sarıl. Sesini ve nefes alış verişlerini ona duyur. İçine boşalmasına izin ver.
Bütün bunların sonucunda kısa bir sürede olmasa bile zamanla seni daha çok hissedecek ve masturbasyondan uzaklaşacaktır. Sana da daha tutkulu yaklaşacaktır.
10 Yorumla
Gece mastürbasyon yaparken yakaladığını ve bu konu hakkında konuşmak istediğini söyle. İletişim kurmaya çalış değişmesini iste ayak uydurabilecekmisin diye de sor. Olmuyorsa zorlama yol yakın iken bencil birine kqtlanmak zorunda değilsin her gün yavaş yavaş ölmekten se bir kerede kes iletişimini.
00 Yorumla
Adamı yeterince doyuramiyordun adam farklılık olsun diye mastürbasyon. Yapmış, sana tavsiyem adamın her isteğine olumlu yaklaş Adamı cins olarak iyi tatmin etki elle 31 çekmesin, iyi yorum yap geçmişini nerede hata yaptın da Adamı o hale getirdin sen bulursun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
51Cevap
2 ayGerceği söyleyeyim mi? Ya evlendiğin kişi seni istemeyen bencil biri, ya da kötü bir insan olabilme ihtimali de var. Bence eger cinsel ilişki yasayacaksan bu kişinden 1 yıl boyunca çocuk yapmamaktır. Karşılıklı konuşma olur ama önemli olan sende istiyor musun bunu? Ve neden 1 yıl cocuk karışma diyorum ileride sorun falan terbiyesizlik olursa kolayca boşanma hakkında olsun. Birde 31 bağımlısı da olabilir burada saydımlarim bir tahmin ama 1 yıl cocuk yapmayıp ahlakına baksam en doğru karardır. Eğer sana saygisizlik seni umursamıyorsa ve sana kotu davranirsa o zaman direk boşanmasi tavsiye ediyorum. Bu benim gorusum ama eğer böyle anlaşılmayan, uzlaşılmayan, veya saygisiz biri ise ve sen bunu fark etmeyip o kisiden cocuk yaparsan başına çok buyuk iş acarsın ve cocuk varken boşanilir orasi da ayrı ama daha zor olur. Bie omur mutsuz olmayın birde kimse kimse cinsel olarak cekmiyorss orada yapıcak bir şey yoktur. Sana hastaliginda bakiyorsa falan sorunu tek buysa burada durum seni az arzulamasıdır. Gercek bu
00 Yorumla
+1 yılBazı kimseler evlensede vaz geçemez neden çünkü bu bir rahatsızlık yani bekarken çok bağımlı olmaktan dolayı en iyisi onun 31 ini sen çek sana daha yakın olur çekinmez onu anladığını düşünür sonra da bırakır kesin çözüm bu arada yakaladım diyip utandırma kız sakın, farklı bişey yapmak istediğini belirt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılbu durum normal üzülme bende evliyim çoğu zaman mastırbasyon yapıyorum özellikle başka birileriyle sx konuşup yapılan mastır çok güzel oluyor o yüzden şaşırma hatta yaparken onu gördüğünü ve karşında yapmasını iste değişiklik olsun
00 Yorumla onun verdigi zevki vermiyor olabilirmisinki konuş bence vardır bir sebebi ama kendinle alakalı oldugunu düşünme bence oda bi zevk çözümü sende üzüldüysen böyle bir şeye sen çözeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocukta sorun çözme kabiliyeti yok herşeyi görmezden geliyor herşeyi
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki mastürbasyon bağımlısı gerçek seksin tadına varamamış... bu seninle alakalı değil kendi içindeki bağımlılık bunu ona sen unutturacaksın ve seks yapmaya zorlayacaksın gerekirse.
02 Yorumla
Soran+1 yılZorladığım zaman da benim gururum kırılıyor
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin bağımlılık başa beladır belli bir süre zorlarsınız sonra kendi kendine istemeye başlar
Öncelikle
Karşılıklı oturup herşeyi açık açık konuşmayı deneyin.
Gerisi teferruatlarda gizlidir
20 YorumlaEşin senden önce mastürbasyon çok yapmış olabilir. Ne kadar güzel ve alımlı bir kadın olsanda penis el hareketlerine alıştığı için vajinan onu tatmin etmiyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbnce eksık kalan bırseyler var bu bızımde baısmıza gelmıstı ve karımla cozdum bunu konusarak sende konusmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılEksik ne olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal. Adam senin yatak performansından memnun kalmamış olabilir, çareyi osbir de arıyor, bir de fırça yiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılAsıl ben ondan memnun değilim böyle erkek mi olur
Soran+1 yılAdam ben hergun Seksi giyiniyorum diye bana kızıyor hep açıksın kapalı şeyler giyin diye
Soran+1 yılFiziğim gayet güzel kendisi söyler hep sen bana nasıl baktın diye
+1 yılhem seni hemde başkalarını arzuluyordur ben 15 senelik evliyim hala çekerim eşimde beni gayet memnun ediyor doyumsuzluk ama zamanla gecer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu ne sacmalık yahu... sen orada dururken 31 cekmek nedir sen mi istekli degilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO değil bende sorun yok
- +1 yıl
sebebi neymiş peki ne alaka yani 31 cekiyor zevk mi almıyor seninle seks yaparken hep aynı pozisyon felan mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir alışkanlık zannedersem aynı sorun bende de var ama ben eşimi ihmal etmiyorum hem onunla yapıyorum hem mastürbasyon bence esin bakarken çok yapmış hem ilişki ile mastürbasyon arasında zevk farkı vardir
00 YorumlaEvli olmak eş olmak kavramları içinde cinsel hayat da var bunu da öğreneceksiniz. Düşündüğü gibi olmuyordur sadece bu ama destek alıp çözmek mümkün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılorada tatlı bir vajina varken 31 ne saçma bir şey. En azından dokun hisset bi sıcaklığını bari.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler masturbasyondan daha çok zevk alır normal yanı bu. Ama evlilik icin normal bi durum degil konuşarak çözmeye çalış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil aslında mastürbasyon bağımlısı galiba onu yerine konuşarak anlaşarak olsa her şey zevkli olur
00 Yorumla
+1 yılDemek ki yeterince tatmin edemiyorsun fanteziler deneyin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten bu konuda ama olmuyor ki bende böylelikle mutsuz olmaya başladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onunla beraber yapmanı. oneririm. beraber yapın zaren bir aure sora cinseloigi ze. renk gelecektir
00 Yorumla
+1 yılSenden nasıl uzak duruyor? Hiç mi yapmıyorsunuz yoksa ayda 1-2 defacık mı sadece?
00 Yorumla
+1 yılBazı psikolojilerden kurtulamamıştır kendisi daha. 31ci biriylede evlenmek dsflds :D
00 Yorumla
+1 yılistediklerini yapiyormusun oral ve digerleri ya da oral yaptiriyormusun
00 Yorumla
+1 yılya ayni durumu bende yaptim yani ayni olay oldu ama sonra cozduk Şu an cok kutluyuz b3ncede fantezi olayini deneyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocamda yakışıkli bakımlı ama bende mastürbasyon yapıyorum bence no problem
23 Yorumla- +1 yıl
neden peki
- +1 yıl
aynen mastıe zevkli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabiki de acaba başka bir sorunu mu var
04 Yorumla
Soran+1 yılSorunu benimle bence fazla değer verdim havalanmış
- +1 yıl
Yeni evlisin ama daha şimdiden olmaması gerekir
Soran+1 yılKeşke evlenmeseydim deditti saolsun
- +1 yıl
Senin adına ozuldum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan o senin iyi davran. ben yakalasam o durumda yatağa götürürdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAga benim karim olsa altimsa caresiz duruma sokmak bagirta bagirta becermek isterim millet napiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen haklısın hiç alttan alma yanında hatun duruyor o geçmiş mastürbasyon mı yapıyor :D
00 Yorumla
+1 yılNormal durum çünkü ben de yapıyorum bazen sevgilim uyurken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil bir öküz eşin maalesef hiç birlikte olmuyormusunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yakaladığında yanına git ve eline al yala oyna yani sen yap o alışkanlık yapmış belli ki
00 YorumlaSen nasıl anladın ne zaman ve nerede gördün
04 Yorumla
Soran+1 yılBen uyurken yatağın bir ucunda yapıyordu iste
Soran+1 yılSöylediğimde de inkar etti
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşinin bir sorunu var onunla konuşmak ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılO sorunları konuşmak yerine kaçarak çözmeye meyilli görmezden geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvett
Yeterince tatmin etmiyor olabilirsin ya da başka şeyler de var onlar da olabilir
00 YorumlaCinsel ilişkide sen veya eşin pasif kalıyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Sexting yapıyordur başka hatunla belki
14 Yorumla- +1 yıl
ayne çok zevkli
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
denemek lazınim
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGay olabilir?
21 Yorumla- +1 yıl
sanmam
Alışkanlığı vardır yenemedigi yardımcı ol
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
Yardım et adama konuş neler seviyor öğren
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ne sevdiğini falan söylemiyor
+1 yılÖyle gördüğünde yatır üstüne otur zıpla
10 Yorumla
+1 yılBelki tatmin olmuyordur yeterince
10 Yorumla
+1 yılSende bir şey yoksa onda bir şey vardır
09 Yorumla- +1 yıl
Kendini yetersiz hissediyor olabilir mi
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
O zaman sen birşeyler yap
Soran+1 yılOnda bir sorun olduğu kesin zaten bana gün veriyor resmen su gün yapalım sabah yapalım erteleme derdinde 😂
- +1 yıl
Biraz canım mı 😅
Soran+1 yılNasıl yaniii
- +1 yıl
O biraz salaq mı yazdım ben 😅
Soran+1 yılcanım. hemde deli gibi gittim. bende onunla evlendim
- +1 yıl
Dolu durumdasın sende sanırım bu durumdan kaynaklı 😔
Yetmiyor olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılVuxudunda begenmedigi birsey olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılSeninle seks yapmaya utanıyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. İstekli değilsin ya da başkasını arzuluyor
01 Yorumla- +1 yıl
hımm olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzerine ciksaydin. Demekki gereken i yapmiyosun. adam cekinmis senden
00 YorumlaBence bir evlilik terapistine gitmelisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni rahatsız etmek istememis adam
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
- +1 yıl
Doğru diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni doyuramıyor galiba? :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGiyimin ve vücudun güzel mi
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında çok basit çözümü var...
04 Yorumla
Soran+1 yılNeki
Cevap sahibi+1 yılburada yazamam çünkü anlatılmaz burada
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılburada olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Sen de yap. O zaman anlar seni.
10 Yorumla
+1 yılMutlu edemiyorsun demek ki
24 Yorumla
Soran+1 yılO beni edemiyor sorun bu
- +1 yıl
Çekici bir kız olsan adam sana uzak davranmazdı
Soran+1 yılBoş boş konuşma lütfen
Soran+1 yılCahilmisin çekici kızlar ilgisiz kalamaz mi yani adamın havalanmış işte gelip saçma sapan konuşma cahil cahil
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorunları yaşıyoruz
47 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi :((
Soran+1 yılNe çözüm
Soran+1 yılGöremedim ko
- +1 yıl
Aynı sorundan dertli 2 bayan mı var burada aynı zaman dilimi icinde gercekten? :/
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorunu mu var acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliyseniz sen onu etkileyemiyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılneye bakarak yapıyordu
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç biseye
- +1 yıl
gidip yardım etseydin
Soran+1 yılUff saçmalama
- +1 yıl
niye saçma olsun ki kocan sonuçta git orada ona kızacağına onla ol
Soran+1 yılAdam benden kaçıyor bende gidip ona yardım mi etcem 😂
Bakımsız çirkin bişey olsam okey dicem yaaa- +1 yıl
tipini görmediğim için bir şey diyemem ama belki kaçmasının özel sebepleri vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni arzulmıyor
00 Yorumla alışkanlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü sen de
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?