Daha önceki ilişkilerimde sabaha kadar ereksiyon oluyordum. Hatta beraber olduğum her kadın aygır gibisin diyordu.
Mesele sevgilimle beraber olurken sertleşmemesi. Çekici bulmuyorum ama seviyorum. Sizce seks olmadan evlilik olur mu?
Mesele sevgilimle beraber olurken sertleşmemesi. Çekici bulmuyorum ama seviyorum. Sizce seks olmadan evlilik olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beynin küçük kalmış. Beslenmelisin. Ceviz tavsiye ederim...
Alakasız görüş yazmayacak kadar beynim büyük
Aferin sana
sizinki psikolojik bir durum beden ve fizik ayrımı yaptığınızdan kaynaklanıyor
Senin gibi olsaydı sabaha kadar 8 posta garanti verirdim ama onunla 1 yılda 4 posta anca olmuştur
aynısı başımda kız arkadasım hariç herkese yükseğim ama ona karşı değilim
bunu sorduğuna göre olmaz
seks olmadan aşk olur ama evlilik yürür mü?
seks yapmadan bir hayat gayette mutlu mesut yaşarım diyorsan neden olmasın ama olan isteğini kaçıran birisiyle olmaz bence
Hayır istek hiç gelmiyor. Hiç bir şey hissetmiyorum. Dokunmak bile istemiyorum
olmaz o zaman sizden kimseyi kandırma
Kandırmak derken?
acaba evlilik olur mu diye gereksiz bir soruyla veya aşığım cinsellik olmadan ilerleyebilir miyim gibi laflarla kendini kandırma zaten cinsellik senin için önemsiz olsa en başta bu soruyu sormazdın veya çok aşık olsan profilinde sırf ayartıcı bir fotoğraf var diye birisine “sen olsan sabaha kadar yapardım” gibi laflar etmezdin ne kızı seviyorsun ne de arzuluyorsun ama gelecek planları yapıyorsun bu kendini kandırmak oluyor
Ayartıcı bir fotoğrafı var diye demedim. Sen olsan da sabaha kadar 8 posta giderdim!!
sevişmek evlilik yürür mü? İçine girip boşalmadan, çocuk yapmadan evlilik olur mu? Kadın ve erkek skişip skişip inleye inleye boşalmadan da evlilik olur mu?
ilişkini sürekli başkalarıyla kıyaslayacaksan öncelikle bu sağlıklı olmaz ikincisi ise sevişmeden olmaz
Karşılaştırıyor muyum sence? Uçana kaçana atıp enflasyon gibi inmek bilmeyen hırsım o kızı görünce iniyor ama çok seviyorum diyorum. Şimdiye kadar da aldatmadım ve başkası ile kaçamak yapmadım.
İnsanları yargılamak için yargılıyorsun. Kuyruk acın varsa kuyruğuna basana git, bana saldırmaya çalışma
Bunu bende yaşadım eski sevgilimle
arzu yoksa ılerde sogursun