Cinsel Yaşam Bu saatte benim gibi libidosu yüksek olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Hep böyleyim ya napcam Bu saatte benim gibi libidosu yüksek olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabah yokta geceleri öyleSabah her şeyden nefret ediyorum 6 1 Yorumla Azazel07 +1 yıl git uyu daha güneşin doğmamış Yorumla
arno54 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl tek başına kalınca ve geceleri fena libido basıyor hakikaten birde işyerinde tek duruyorum durum benim içinde hep emret komutanım oluyor :)) 0 0 Yorumla
kefenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben 7 24 oyleyim artı ilişkiye girdiklerim olduğu halde 0 0 Yorumla
egedenius Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 38% +1 yıl Seks yapacak birini bulacaksın.Bu kadar zor değil. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç sorma işe gitmeden insan istiyor 1 posta 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Var tabikide her zmn yükselir benim de.. Konuşmak istersen? 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Hep böyleyim derken 🤔 yeni uyandık ister istemez istek var şuanda 🙈 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Benim olsa da buradan ifsa etmem bu tur konuyu gider mastürbasyon yaparim 0 0 Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl saatin önemi yok ki libido yüksek olduktamn sonra her saat yüksek bende 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Ne yapman gerekiyorsa onu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon kesmiyor artık Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Yani ne diyim ki şimdi 💁farklı şeyler deneSevgili yap Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ben varım uykudan uyandım dimdik halde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah reis Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Sana da maşallah Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Şimdi nasılsın napıyorsun Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır yok. Sadece sensin böyle olan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ben değilmişim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Evet abazalar da toplanmış gördüm şimdi Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Benim düşük bir satsana 😂 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hepimiz aynı gemideyiz, sıkıntı yok :) 0 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne kadar yüksek yakından görmek isterdim ;) 0 1 Yorumla sedomania1 +1 yıl ne dersin ;) Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her zaman yüksek 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gayet normalim arabama bindim okula gidiyorum 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Senin Yardıma ihtiyacın var canım yardımcı yok mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var ama adam gibi konuşan yok 3 3 Yorumla drhakannn +1 yıl Ne güzel konuşalım kahve içelim Yorumla efsane3444 +1 yıl Adam gibi konuşan varda siz görmüyorsunuz Yorumla tracerr +1 yıl Size denk gelmemiştir Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet 5 1 Yorumla Beneklı1910 +1 yıl Aşk kadını ya Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok. 2 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl İstiyormuş sende durum nasil Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Var bosalticak biti lazim 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkesin yüksek 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu saate 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben varimmm 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl Cidfi diom bak niye kizion hem soruyon 😃 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aynıyız 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eee yanii 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Sabah yokta geceleri öyle
Sabah her şeyden nefret ediyorum
git uyu daha güneşin doğmamış
tek başına kalınca ve geceleri fena libido basıyor hakikaten birde işyerinde tek duruyorum durum benim içinde hep emret komutanım oluyor :))
Ben 7 24 oyleyim artı ilişkiye girdiklerim olduğu halde
Seks yapacak birini bulacaksın.
Bu kadar zor değil.
Hiç sorma işe gitmeden insan istiyor 1 posta
Var tabikide her zmn yükselir benim de..
Konuşmak istersen?
Hep böyleyim derken 🤔 yeni uyandık ister istemez istek var şuanda 🙈
Benim olsa da buradan ifsa etmem bu tur konuyu gider mastürbasyon yaparim
Oluyor öyle arada. Bu sabah bende de var o dueum biraz.
saatin önemi yok ki libido yüksek olduktamn sonra her saat yüksek bende
Ne yapman gerekiyorsa onu
mastürbasyon kesmiyor artık
Yani ne diyim ki şimdi 💁farklı şeyler dene
Sevgili yap
Ben varım uykudan uyandım dimdik halde
Maşallah reis
Sana da maşallah
Şimdi nasılsın napıyorsun
Hayır yok. Sadece sensin böyle olan
Yoo ben değilmişim
Evet abazalar da toplanmış gördüm şimdi
Benim düşük bir satsana 😂
Hepimiz aynı gemideyiz, sıkıntı yok :)
Saatin geldimi libido durumun nasıl 😎
Benim saate bir iki saat var
Sende öyle bende öyle ne yapsakki
ne kadar yüksek yakından görmek isterdim ;)
ne dersin ;)
Bende öyleyim hep, sexting yap :)
Her sabah desem yeridir.
Her zaman yüksek
Elbette vardır mastürbasyon yap uyu kanka
Gayet normalim arabama bindim okula gidiyorum
Senin Yardıma ihtiyacın var canım yardımcı yok mu
Var ama adam gibi konuşan yok
Ne güzel konuşalım kahve içelim
Adam gibi konuşan varda siz görmüyorsunuz
Size denk gelmemiştir
Evet