Yardımcı olun lütfen?

Sevgilimle çok ciddiydik aileler tanışacakti gün belirledik ama son günlerde ilgisi azaldı mesaj az atmaya başladı yanıma gelmesi azaldı ve yakın mesafedeyiz bu arada kamyoncu en son buluştuk cinsel şeyler yaşadık sürtünme falan ama içime girmedi bide penisimi yala nasıl olsa evlencez falan dedi ben istemedim çok ısrar etti bende yaladim onları yaşadıktan sonra telefonuma baktı erkek arkadaşlarim ile olan eski mesajları gördü o mesajlar da da bir şey yoktu sevgilimi anlattığım mesajlardi bide içelim mi içki falan vardı ama ben evlencem istemiyorum yazmıştım bunları okudu bende onun telefondan biz kavgaliyken bir kıza yazdığı mesajı gördüm güzelliğin gözlerimi kamaştırıyor yazmış sırf bu yüzden 3 gün konuşmadı benden belirsiz bıraktı sonra bende mesaj attım net ol ne ıstiyorsun dedim seni istemiyorum başka erkeklerle konuşmanı gördüm dedi sıktır git dedi sen beni kullandın bacım çocuğusun Allah uzun ömür versin dedim ben seni * hamile bırakmadım dedi ne yapacağımı bilmiyorum beni kullandı ve gitti utanıyorum yaptıklarımı kimseye de diyemiyorum ne yapmam lazım yaptıkları yanına kar mı kalacak?

Yardımcı olun lütfen?