Eşimin derdi beni rahatlatmak mı kendisini rahatlatmak mı? Yaptığı doğru mu?

6 aylik bebegimiz var. Sevismelerimizde genelde nasil denk getiriyorsa cogunlukla uyaniyor. Bebek aglamasindan dolayi kesilmeyen iliskilerimiz az.

Geçen disardan döndüm, market alisverisinden. Eşim guzel bir sofra hazırlamış. Bizimki uyuyor mu, uyuttun mu dedim. Yok anneme bıraktım dedi. Güldüm. Bu kadar hoşuna gidecegini bilsem daha önce anneme götürürdüm dedi. Niyetini anladim o yüzden gülüyorum yoksa cocugumdan yalniz kalmak istemem dedim. O gun 3-4 kere beraber olduk. Akşamina gitti geri getirdi bebegimizi.

Simdi de haftasonuna 2 gun icin ufak bir tatil ayarlamış. Cok iyi olur kizimizda ilk tatiline cikar dedim. Kizimizi yine anneme ya da annene biraksak. Senden dinlenmis olursun hem, kafani dağıtırsin dedi. Onu da alalım gibi bir israrda bulundum.

Onunla da gideriz, daha uzununa gideriz. 2 gunluk sadece dedi. Yani resmen benimle sevismek icin ortam hazirliyor. Cocugumuzu da oraya buraya gönderiyor. Yaptığı dogru mu? Ana yüreğim cocugumu boyle her seferinde birakma konusunda rahat etmiyor. Eşim bu konuda hakli mi?

Eşimin derdi beni rahatlatmak mı kendisini rahatlatmak mı? Yaptığı doğru mu?