Soru biraz uzun ama lütfen nolursa olsun okuyup cevap yazın vücudumu beğenmediğim için zevk almama durumu olabilir mi?

Sevgilimle yüzeysel olarak sevişiyoruz fakat ben zevk almıyorum balık etli kalın bacaklı ve fazla olmasada göbekli biriyim boyum uzun ama boyuma nazaran da kilom var sevgilim sorun etmiyor aksine göbeğimde yatıyor göbeğimi seviyor falan ama çıplak olarak görmesini istemiyorum fazla değil göbeğim ama istemem görmesini sevişirken atlet oluyor bende karşılıklı mastürbasyon yapıyoruz bazen hızlı yaptığında kolu göbüşüme çarpıyor😄bende çekiniyorum sorum şu ki vücudumu beğenmediğim ve görmesini istemediğim için zevk almıyor gibi durum olabilir mi kendimi kasıyorum sevişirken üstümüze illaki bir örtü örttürüyorum görmesini istemiyorum psikolojik olarak zevk almamı engeller mi bu durum kendisi çok zevk alıyor ben almıyorum ama ıslanıyorum çok fazla ten uyumsuzluğu yok diye düşünüyorum çünkü sürekli öpüp sarılmak istiyorum dokunmak istiyorum sürekli sizce vücudumdan dolayı zevk almam engelleniyor olabilir mi lütfen düzgün cevaplar yazın moralim çok bozuluyor bu durumda
Soru biraz uzun ama lütfen nolursa olsun okuyup cevap yazın vücudumu beğenmediğim için zevk almama durumu olabilir mi?