Tam 3 hafta önce elimdeki spermi hem sıcak yani ılık hem soğuk suyla ve sabunla yıkadım sonra özel bölgemi o ellerimle yıkadım çünkü yikamam lazımdı bişey olmaz demiştim ama ilk haftadan beri bel ve kasık ağrısı ve bu haftada mide bulantısı var reglm yeni bitmişti abdest almak için orama elimi sürdüm biliyorum sıkıldınız bu sorudan ama bu belirtiler kafayı yedirtcek hiç geçmiyor kii
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
. hahahaha psikolojik yobazlık sende ki hiç bir şey olmaz takılı kalma bu kadar bilinç altına sürekli bunu yerleştirdiğin için beynin sana oyun oynuyor hiç bir şey yok sal artık şunu ufak kardeşinin kafasına vurmak istiyorum xD
04 Yorumla
Soran+1 yılYa umarım ya dovucem yakında pislik yaa
Soran+1 yılBencede bir regl olayım hemen gidicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılKesin hamilesin sperm yapışkandır elinden çıkmaz Sen de onu içine falan soktuysan oraya yapışmıştır %99 hamilesin
06 Yorumla
Soran+1 yılYa elimde beyaz şeyi yoktu ki
- +1 yıl
Fark etmez içine soktun mu parmağını
Soran+1 yılHayır elimi orama sürdüm ve su tuttum su içeri götürmüş olabilir mi
- +1 yıl
Olur tabi
Soran+1 yılYuh ama diğerleri bişey olmaz demişti
- +1 yıl
Takıp eder mısın bi
+1 yılYeter yeter bu seks hikayelerinizden sıkıldık lütfen bidaha paylaşmayın bu iğrenç deneyimlerinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya çok değişiksin kızım korkma bişey olmaz çok gereksiz soru soruyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılAma korkuyorum sjdjdjdjr
Soran+1 yılYa iki üç kişi olabilirsin demissssss
Cevap sahibi+1 yılelinde neden sperm var elinemi boşaldı ne garip işler yapıyonuz mq
Cevap sahibi+1 yılkızım az uyanık ol a*ptal olma uyanık ol dalga geçtirme kendinle
Soran+1 yılHayır dış ortamdaki sperm suyla karıştı bende ona elimi degdirdim
Cevap sahibi+1 yılMilleti kendinle alay ettirme aklını kullan bu iş o kadar basit değil
Soran+1 yılBiliyorum ama belirti gösterdiği için korktum hamamda hamile kalan felan varmış
Cevap sahibi+1 yılhamamda si*kişirse hamile kalır tabi onunla ne alakası var şu an hamilelik havadan bulaşmıyor spermin vajina içine girip derinlere ulaşmasıyla hamile kalınır, vajina üzerinde sperm bulaşmasıyla hamile kalınmaz bizzat vajina üzerine boşaldım aradan yıllar geçti hamile kalmadı kız ve tek yaptığıda ıslak mendille temizlemekti yıkamadı bile bu kadar abartmayın lütfen inanmayın herşeye
Soran+1 yılElimi oraya sürdükten sonra su tuttum su içeri götürmüş müdür diye korktum
Cevap sahibi+1 yılhayır
+1 yılMerhaba bakireligin ne durumda ona göre yorum yapacağım
017 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
O zaman rahat ol o seni koruyor ve yaşadığın şey çok normal bir de kaşık ağrısı ve mide bulantısı stresten hata bu stres regl bile geciktire bilir
Soran+1 yılStres yapmiyim o zaman
- +1 yıl
Aynen rahat ol kızlık zarın koruyorun seni o olmasa bir ihtimal
- +1 yıl
Başka sorun varsa sora bilirsin
- +1 yıl
Benim bir kaç sorum var sorabilir miyim
Soran+1 yılBaşka sorun yok sağol
- +1 yıl
Sen de sağol
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü kadınsın ve kadınlar çok değerli iyi varsınız
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Benim de bir kaç sorum var sorabilir miyim
Soran+1 yılTabii
- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkür ederim ilgin için ben hiç cinsel ilişki yaşamadım kendimi eşime sakliyorum
Kadının tenine bile dokunmadim özel bölge nasıl bir şey çok merak ediyorum bir de dilersen bu soruyu özelden cevaplaya bilirsin
Tekrar teşekkürler
Soran+1 yılYani buna nasıl cevap verilir bilemedim ki :))
- +1 yıl
İstersen özelden anlat
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpermi naptın anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılElime değdi bende elimi yıkadım hem sıcak hem soğuk suyla hemde sabunla sonra abdest almam lazımdı elimi vajinama sürüp bol su tuttum su götürebilir mi acaba içeri
Cevap sahibi+1 yılElini yıkamasaydın bile bir şey olmaz çünkü sperm dış ortama çıktığı anda ölüyor yani senin hamile kalman şu an bir erkeğin hamile kalması gibi imkansız
Soran+1 yılUmarım ya umarim
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik senin adet belirtisi bunlar
Soran+1 yılAma 3 haftadır var adetim gelecek hafta olacak hamilelik ilk günlerden belirti veriyor mu bilmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılYok vermezmiş çok araştırdım benimde öyle olmuştu psikolojik
Soran+1 yılAy umarım çünkü midem off
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılSence 22 cm penis boyu kızlar için idaelmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen hamilesin
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftada bu kadar belirti gösterir mi kişi korkuyorum of
Cevap sahibi+1 yılEvet gösterir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı