Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Seninle alakalı bir sorun mu var biz bilemeyiz. Sorunsuz geçen zamanları bir hatırla simdi ile geçmiş arasında ne fark var onu düşün. Seninle ilgili bir problem olsa oralla bile bosalamazdi
11 Yorumla
Soran+1 yılBikaç ay öncesine kadar birliktelik esnasında orgazm oluyordu ama arada yine oral ile orgazm olduğu zamanlar vardı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sıklıkta birliktelik yaşıyorsunuz? Eğer çok sık birlikte oluyorsanız bir noktadan sonra içinize girip çıkarken boşalmamız güçleşiyor. Fiziksel olarakta bir yere kadar devam ediliyor, insanız yoruluyoruz :) Dolayısıyla o küçücük dudaklarının arasına alıp daracık bir yerde boşalmak istemesi gayet normal. Bu seni rahatsız ediyor mu?
119 Yorumla
Soran+1 yılAcaba beni istemiyor mu artık dedirtiyor :( oral seksten zevk alması çok normal yoksa..
Cevap sahibi+1 yılHayır, seni istememekle ilgili olduğunu sanmıyorum. Belki güncellemede belirttiğin gibi yorgunluktandir. Belki stresli bir dönemden geçiyordur. Belki de oral esnasında değil, içine girip çıkarken boşalması için ilişki sıklığını seyreltmende fayda vardır.
Soran+1 yılAslında doğru, bazen ben de birleşme sırasında keyif almıyorum, bazen orgazm olmuyorum. Ama bu onu istemediğim ya da sevmediğim anlamına gelmiyor. Sadece ona sormaktan çekindim..
Cevap sahibi+1 yılEn özel anlarını yaşadığın adamdan çekinmek mi? Yapma lütfen, yetişkin insanlarsiniz. Bunu sormak, bunlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak kadar doğal bir şey yok. Sevgi olayına hiç girmiyorum. Çünkü muhtemelen çok farklı düşünceler içerisindeyiz :) Birleşme esnasında zevk alıp almamanı etkileyen faktörler neler? Orgazmlarin şiddetli mi oluyor?
Soran+1 yılGenel olarak kendisi ilk tanıdığım günden bu yana, kadına oral seks yapmak veya o bölgeye dokunmak konusunda çekingen. Açıkca da dile getirdi. Bu da beni orgazm olmam konusunda zorluyor.
Cevap sahibi+1 yılİyi ama haksızlık değil mi bu? :) Aynı sofradasiniz, o yiyor ve sen izliyorsun. Ne kadar süredir aktif cinsel yaşantın var bu arkadaşımızla? Yok hani bir süre sonra sana yetmemeye başlayacağını düşündürdü bu yaklaşımı.
Soran+1 yıl1 yıl olacak. Benim ilk cinsel birleşimim kendisiyle olduğu için ne yazıkki kıyas yapma gibi bir durumum olamadı. Evet ben de üzülüyorum ama sevmiyorsa ya da tiksiniyorsa da onu nası yargılayabilirim ki :(
Cevap sahibi+1 yıl"Ne yazık ki" cümlesini gelişi güzel mi kurdun? Yoksa gerçekten kıyas yapabilmek adına başkalarıyla birlikte olmayı dilediğin anlar da oldu mu?
Sevmemek ya da tiksinmek değil olay. Belli ki vajinal anlamda seni uyaramiyor. Bunun dışında klitoral orgazm da mümkün değil mevcut şartlarda. İnsan oturup düşünür bu kadın nasıl tatmin olacak diye. Sevmediği ya da tiksindigi ne varsa da üzerine gidecek. Hiçbiri olmuyorsa alternatif üretecek. "Biraz ön sevişme, girip çıkmaya başladım, al bakalım küçücük dudaklarının arasına tatlım." Hooop bitti. Ben alacağımı aldım. Sen ne halin varsa gör. Olur mu hiç böyle şey?
Soran+1 yılDaha önce yaşamamış olma durumuma ne yazıkki.. Evet ama bunu istemeyerek sırf ben söylüyorum diye yapması ya da yapacak olması doğru mu? Ya da ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılPeki neden daha önce yaşamış olmayı dilediğini sorsam? Açık olmak gerekirse bunu sen söylüyorsun diye değil, onun idrak ediyor olması lazım. Sonuçta ikiniz yaşıyorsunuz bunları. O da senin tatmin olmadığının farkındadır mutlaka. Yok değilse, ciddi söylüyorum sen cinsel hazzı unut. Çünkü karşındaki sadece kendini düşünen bencil birisi demektir. Ne yapman gerektiği hakkında biraz düşünmek lazım. Hani ben hiç o açıdan bakmadım. Karşımdaki kadının aldığı zevkten zevk alan bir yapım var. Bundan ötürü de dilimi oldukça iyi kullanırım 😅 Empati kurmam lazım bu sorunun cevabı için. Senin bir önerin ya da fikrin var mı?
Soran+1 yılBen bunu bunu istiyorum dediğimde sanki onu zorlamış gibi olabilirim diye düşündüğüm için söylememiştim. Ama konuşmakta fayda olabilir. Açıkca eksik birşeylerin olduğunu belirtmek iyi olabilir. Sonuçta ben de öyle bayıla oral yapmıyorum ama biliyorum ki o çok zevk alıyor. Onun zevk alması bile beni mutlu ediyor ve sevmediğim birşeyi onun için yapıyorum. Bi düşün bakalım empati konusunda :)
Cevap sahibi+1 yılYa hani senin şu an yaşadıklarını ben yaşıyor olsaydım, ilişki sonundaki tavırlarımdan belli olurdu bir problem olduğu. E haliyle de karşı taraf sorardı. Bu "Ben sana bayılarak oral yapmıyorum, ben sana yapıyorsam sen de bana yapacaksın" gibi değil de, oralin da bu cinselliğin bir parçası ve gereklilik olduğunu söylerdim. Bana yetmiyor, tatmin olamıyorum diye de açıkça söylerdim. Ama bu benim. Sana böyle yap diyemem. 😅 Sonra konu tartışmaya döner, ayrılığa varır falan. Suçlusu ben olmayayım. Fakat bildiğim bir şey varsa o da cinsel anlamda taraflardan herhangi birisi mutsuzsa o ilişki çok sürmez. Kişiler birbirlerine her anlamda yetebilmeli. Neden daha önceden yaşamış olmayı dilediğini sormuştum. Ben de bunu cevabını rica ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılÖhom :)
Soran+1 yılGaliba ben de söyleyeceğim :)) direk sesli olarak yüzüne söylemesem de, her yüzüne baktığımda içimden bunu söylüyorum :)) evet ilk defa başkasıyla daha önceden bir şey yaşamadığıma pişmanım. Belki de hissettiğimin daha fazlasını hissedebilecekken, bunu bile isteye reddetmiş oldum, ve belki de gerçeği bu değildir :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım bu sefer dudaklarının arasından kelime olarak çıkar istediklerin :) Aldatacak birisine benzediğin söylenemez. Dolayısıyla gerçeği bu mu değil mi hiçbir zaman bilemeyeceğiz sanırım :)
Soran+1 yılYok, çünkü cinsellikten bağımsız, bir insan olarak çok değer veriyor ve seviyorum. Açıkcası sorunu konuşup halletmek daha çok işime gelir..
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar gerçekten çok şanslı :) Umarım kısa sürede hallolur problem.
Soran+1 yılUmuyorum sen de şanslı bulduğun ne ise aynı şeyin daha güzelini yaşarsın 🙏🏻 bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılGüzel dileklerin için teşekkür ederim :) Ne yaptık ki? İki lafın belini kırdık sadece. Ben teşekkür ederim.
İyi oral yapıyorsundur o yönden düşün bence
14 Yorumla
Soran+1 yılO konuda benim de hiç şüphem yok :))
Soran+1 yıl😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi işte ne güzel
kendini kontrol ederek süreyi uzatabiliyor bunda seninde payında büyük gereksiz inleme ve bağırma yapmazsan sevgilin dakikalarca kökler işte ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinan geniş ve sulu adam keyif alamıyor bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkmı yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılSon 10 gündür hergün
Arada bir değiştirsen
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senden etkilenmiyor kanka geçmiş olsın
00 Yorumlatabuların veya sınırların mı varq
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öyle seviyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vajinal olarak zevk almıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılDeğil kendini kasıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Geri çekiliyor
Soran+1 yılBenlik değil yani?
- +1 yıl
G3l konuşalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen nasıl istiyorsun sormuyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü verdin diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar