Mastürbasyondan ve cinsel içerikli rüyalardan kurtulduğumu sanarken bugün rüyalandım üstelik dua okuyup yatmıştım neden böyle oldu ki alışmıştım mastürbasyon yapmamaya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan 15 yaşları civarında evlenmeye programlı. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarı çekti. buda özellikle bayanların Fizyolojisine maalesef aykırı.
ayrıca bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır ama asla belli etmezler. Hatta en yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler. Acaba sadece ben mi böyleyim diye düşünürler ve kendilerini çok kötü hissederler. Bu isteğe bastırmak İçin
Elinizde sadece mastürbasyon var. . Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok A sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Buda tam rahatlama sagliyamadigi için yani gerçek orgamz bırakın rahatlama yi daha da istekli oluyor. Yaptıkça yapasi geliyor yani. Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Ya mastürbasyon yapmak şöyle zararlı değil hani belki işte mastürbasyon yapınca günaha giriyorum �şte çok zararlı mı diye düşünenler olursa mastürbasyon vücudun istediği an yaptığın zaman o kadar çok yararlı ki tabii ki insan tentene sevdiği insanla birleştiği zaman o daha da güzel olur ve insan gerçekten güzelleşiyor gençleşiyor taze kalıyor başı çok ağrımıyor daha zekice düşünebiliyor olgunlaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFıtrat gereği var ,
Erkek döllemek için,
Kadın döllenme için var.
Kendini tutma bunlar gayet normal, tabiki yaşın geldiği için biraz bu duygular uyanacak kendini avut bu kötü değil kendi kendine emanet ve mukayyet olman dileğiyle.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
Bence banyo yapmadaN önce yap boşal banyonu yap, yaş itibarıyla cindelligi yüksekte yaşıyorsun, bu yasda haftada en az 2 kere bosalman lazım onu baskılarsan rüyanda yaparsın. Haftada 2 posta hakkın ihmal etme
10 YorumlaKendini neden kasıp zorluyosun ki yer ve zamana göre hareket etsen daha iyi. Bak sen zorlayıp kastırdıkça vücut tepki veriyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün iyi durmussun. Sonuçta bu bir ihtiyaç. Tadını almışsın duramazsın fazla.
10 Yorumla Vesvese oluyorsun kadınlarda ruyalanma mi oluyormuş ilk kez duyuyorum dkdkd
17 Yorumla- +1 yıl
oluyor libidosu yüksek olup, gün içinde canı istemesine rağmen mastürbasyon yapmayanlarda özellkle olur
- +1 yıl
bu ifade yorumuma mıydı yoksa bu duruma mı
- +1 yıl
@aise255 çok uzun ara verme, rüyada ne olacağı da belli olmuyor çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yapmayınca kurtulacağını mı sandın. vücudun ihtiyacı ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum sadece erkeklerde oluyor sanıyordum
00 YorumlaSadece çok kafana takıyorsun emin ol her şey meraktan başlar kafadan biter
00 Yorumla
+1 yılRüya da sıkıntı yok mastürbasyon yapmadığın için oldu sevinmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu tamamen biyolojik bişey istekli biriysen gitmezki böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 gün yapmadıysan tabi olur. Cinsellik bir ihtiyaçtır.
10 gün iyi bile dayanmışsın benim 3-4 günden sonra rüyalarıma yakışlı erkekler girmeye başlıyor.
01 Yorumla
+1 yılVucudun ihtiyaç duyuyor demekki hormonların etkisi, alışmakla duayla felan olmaz
00 Yorumla
+1 yılgayet normal. bence rüyalanmamak için belli aralıklarla yap.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, orgazm sadece zevk değil, fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bunu yaşaman çok doğal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDengeli yapmak lazım. Sürekli yapmak ne kadar yanlışsa hiç yapmamakta o kadar yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışmak değil o enerjiyi atmadığın için vücut biliçaltı ile atar hatta ıslaklığı da arttırır maatı bırakman zararlı bence
031 Yorumla
Soran+1 yılSürekli gusl almam lazım o da yoruyor bende komple mastürbasyonu bırakayım dedim ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapman yanlış olut
Cevap sahibi+1 yılSürekli ıslanırsın
Cevap sahibi+1 yılVe gergin olursun günlük hayatta
Cevap sahibi+1 yılBende belli sürelerde öylesinr yaparım sırf enerji bitsin diye
Soran+1 yılGerçekten de öyle ya hep diken üstündeyim internette subliminal mesajlı resimlere videolara bile bakmıyordum ama istemsizce aklımda o görüntüler dolanıyordu bende tahrik olup ıslanıyordum demek ki kendimi sürekli baskıladığım içinmiş
Cevap sahibi+1 yılTabi ki
Cevap sahibi+1 yılGünlük yaşantında da odaklanma sorunu yaşarsın ufak şey tahrik eder iç çamaşır değişmekten bıkarsın
Cevap sahibi+1 yılBen eskiden çok yapardım çok düzgün şwkilde azalttım düzene soktum
Cevap sahibi+1 yılKendine yazık etme regl yaklaşınca ağrın bile artar
Soran+1 yılBir ara günde 4 kere yapıyordum şaka değil hatta regl yaklaşırken hergün yaptığım için gusl almıyordum Allah affetsin o zamanlarda enerji boşaltımı yoğun olduğu için halsiz bitkin yorgundum dengelemek lazım ya mesela mesela banyo yapmadan önce mastürbasyon yapcaksın bir daha ki banyoya kadar yapmıcaksın nasıl fikir
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiydim
Cevap sahibi+1 yılGün içinde hareketsiz misin
Cevap sahibi+1 yılBi günlük plan yap plan listesinde de yardımcı olurum
Cevap sahibi+1 yılBen baya düşürdüm hep yapmak da sorun
Soran+1 yılDün alışverişe gittim gezdim evde de yemek yapıyorum temizlik yapıyorum hiç boş durmuyorum ama işte aklım hep oralara kayıyor
Cevap sahibi+1 yılİşte kastığın için
Cevap sahibi+1 yılMesela gezmenin tadını çıkarmana engel olur
Cevap sahibi+1 yılYapmak güzel mesela stresini alır kadınsın hormonlarına faydalı
Cevap sahibi+1 yılDüzenli yapman iyi her zaman
Cevap sahibi+1 yılGünde 4 yapınxa çok uyumak istersin onu da yapma yani hergün 4
Soran+1 yılYa teşekkür ederim yardımın için gerçekten aradığım cevap buydu yapmadığım zamanlarda gergin yaptığım zamanlarda da yorgun oluyorum en iyisi dengeli bir şekilde bu işi halletmek
Cevap sahibi+1 yılEvet mesela 2-3 günde bir günün belli vaktini ayır terapi gibi düşün hallet veya dışarı çıkmadan önce yap
Cevap sahibi+1 yılMesela önemli karar vereceksen tavsiyem mastürbasyon sonrası karar ver her zaman daha ciddi düşünürsün
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek istediğin zaman bir soru olursa buradan yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılVe regl öncesi yap ağrı hafif geçer
Soran+1 yılRegl öncesi ister istemez yapıyorum hormonlarım tavan yapıyor çok zevk alıyorum normal günlerde libidom daha düşük oluyor
Cevap sahibi+1 yılEvet reglin ilacıdır diğer günlerde yavaş yavaş yükselir yediklerin de önemli tabi
Cevap sahibi+1 yılHayatını rahat yaşa gergin olma mutluca güzelce yaşa gitsin
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim 💕
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hayatında huzur ve mutluluklar , herhangibir konu icin yazabilirsin buraya
Yapmayarak sürekli biriktirmişsin bu şekilde rüyalanarak rahatlamışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAh ya bak şimdi yanacaksın kesin. Ne kadar namussuzca püüü utan utan...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence banyo yapmadan önce yap. Hem gusül de alırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBi ara öyle yapıyordum ama sürekli gusl aldığım için üşeniyordum sonra dedim ki kendimi tutayım hiç yapmayım böylelikle gusl ihtiyacım da olmaz banyoya normal girer duş alır çıkarım dedim hani gusl için girmem dedim gerçekten de duş alma sürem azaldı gusl alma olayı olmasa kendimu bu kadar frenlemem
Cevap sahibi+1 yılŞu an istekli misin peki
Soran+1 yılDeğilim çok alıştım mastürbasyon yapmamaya
Cevap sahibi+1 yılAslında böylesi daha güzel biliyor musun.. uzun süre yapmayıp çok istekli olunca yaparsın. O zaman aşırı zevk alırsın
Soran+1 yılEvet öyle oluyor mesela ilk ergenliğe girdiğimde yaptığım mastürbasyonla şu an ki yaptıklarım arasında dağ kadar fark var
Cevap sahibi+1 yılErgenlik döneminde daha çok mu zevk alıyordun
Gizli Üye(25-29)+1 yılRüya görünce sevinmelisin, vücudun kendi kendini rahatlatıyor yani olağan bir şey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaraj kapakları patlamış sıkıntı yok ister istemez oluyor
00 Yorumla Istekli olmak diyanetle ne alaksi vardir cahilmisin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında çoğumuz seninle aynı fikir dünyasındayiz yapmak istenyrz ama çevre teknoloji Biliç altımiza hitap ediyor...
Kaçınılmaz son ile yüzlesince pişmanlık içeren...
Sabır edelim
00 Yorumla
+1 yılMastı birakip rüya görmen gayet normal surekli mastürbasyon yapmakta oldukça sıkıntılı
00 YorumlaYapma o halde bunu millete neden ilan ediyon
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon bela bir şey 🤦🏻♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Niye bela olsun. Bekarlar ölsün mü? En azından boş alabiliyor. Tabii orijinalini, tek bedeni tutmaz 😊
bir şey Olmaz devamke
00 YorumlaKadınlarda mi kamyon deviriyor
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. 10 gündür yapmadıgın için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver istiyorsan rahatla yap mastürbasyon.
00 Yorumla
+1 yılAlışmış vücudun istiyor mecburen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. en azından bi sanala ihtitacın var
00 Yorumla
+1 yılKarı mısın erkek mi mk salaga
00 Yorumla
+1 yılYapmadan da olmuyo rabatlamak hissi hep var
00 Yorumla
+1 yılYapmadan duramam illaki yaparim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna alışamazsın. Bu biyolojik bir ihtiyaç.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla bende bugun fenayim. kcgndr yapmirm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrep Burcu kadını yürü git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara rüyalanma olmaz ya sallama trol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRüyalanmak nedir
044 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Özcanssn birliktelik mi
Cevap sahibi+1 yılKadınlar nasıl boşalıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Özcanssn bende bilmiyorum djcnc
Cevap sahibi+1 yıl@Özcanssn o kadar sıvı gelmiyor
- +1 yıl
kadındaki boşalma kasların boşalmasıdır. sıvı çıkışı değil
Cevap sahibi+1 yıl@softpowerr teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 boşalmak deyince sıvı geliyor da öyle bir şey olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 az mı
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 bende olmuyor galiba sadece sürüntü gibi az olduğu anlamına mı gelir
- +1 yıl
sadece için kaygan oluyor demek ki dışarı akmıyor. mastürbasyon dışında isteklendiğinde de ıslanma olmıyor o zaman sende? yani içerde oluyor ama iç çamaşırına akma gibi bişey yok?
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 bazen durup dururken sürülüyor o mu
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 hayır ifşa olamam burdan yaz işte
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 bakireyim her halde bu kaşar bilgisizliğe olamama ihtimalim var mı
- +1 yıl
boşalamıyosun ifadesi yanlış. sizi başbaşa bırakıyorum ama yanlış bilgi verme bence
Cevap sahibi+1 yıl@softpowerr yanlış şeyler söylüyor bence de
- +1 yıl
soru sor, normal bi ekonomi sorusu, beni davet et, ifşa olmak istemiyorsan
Cevap sahibi+1 yıl@softpowerr özelden kimseyle bunları konuşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@YUSUF8533 hayır
- +1 yıl
özelden değil başka soruda demek istedim. yine sen gizli. beni davet et ve cinsellik kategorisi olmasın.
Cevap sahibi+1 yıl@softpowerr tamam da nasıl davet ediliyor ki
- +1 yıl
soru sorduktan sonra sağ üst köşede 3 nokta var. tıkla soruma davet et de
Cevap sahibi+1 yıl@softpowerr işte ekli olman gerek galiba
- +1 yıl
o zaman bi hesap aç. işin bitince silersin
Cevap sahibi+1 yıl@Özcanssn iyi geçceler
+1 yılYardim edeyim istersen ❤️
10 Yorumla
+1 yılBilinçaltı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yıle yapsana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yuzustumu yatiyorsun
00 Yorumla
+1 yıldoluyor
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç var demek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyazar mısın bana
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yaklaşık 10 gündür mastürbasyon yapmıyordum ve bugün rüyalandım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım