Eşimle boşanma aşamasina gelmistik. 2 ay ayri kaldik, hic görüşmedik. Haliyle cinsellik falanda olmadi. Bu surede esimin baska kadinla olduğu duyumunu aldim. Iyice bitirdim bu evliligi kafamda.
Sonra aileler girdi araya, esimin ilimli tavırları, gonlumu alma cabasi, evliligi gercekten sürdürme çabasini falan gorunce evliligi toparlamak icin bende adim atar oldum.
Eşime ben yokken baskasiyla oldun mu? aramizda gizli sakli olmasin yeni bir sayfa açıyoruz dedim. Tamam dürüst olacagim. 2 farkli kadinla tek gecelik bir seyler yaşadım. Baska da olmadi dedi. Beni aldatmissin dedim.
Bu aldatmaya girmez, birbirimizle hic görüşmüyorduk, zaten boşanmış gibiydik, seninle beraber oldugum vakitler baska kadin dusuncem hic olmadı, yapmadim da yapmam da. bu aldatma sayilmaz, o zaman evliligimiz kagit uzerindeydi sadece.
Seninle oldugum surece bunu yapmam, senden keyif aliyorum ve sana karsi arzumda cok yuksek dedi. Hamilelikte falan kesin yaparsin o zaman dedim. O baska bu baska. O zaman bir can tasiyorsun ve aramizda bir bozukluk yok. Zor bir gebelik geciriyor ve iliskiye giremiyor olsan da buna saygi duyarim, o halde gidip baskalariyla olacak kadar asagilik degilim dedi.
(Kanunen resmi nikah oldugu surece aldatmaya giriyor diye biliyorum ben. Yani kanunen aldatmis olmuyor mu)
Resmi nikah dahilinde, evliligimiznkagit uzerinde olsa bile yani ben yaninda olmadigim icin aldatmasi normal mi? Bunu normal karsilamali miyim? Evlilik suresinde de boyle bir şüpheye hic düşürmedi. Rahatsiz olacagim hareketlerde bulunmadi karsi cinse karşı.
Inanmali miyim ben olmadigim icin yaptığına? Bu durumda evlilige sans verip vermeme konusunda kararsizim. Eşlerin aradi tamamen koptugu ve ipligin sadece kagit uzerinde kaldigi bir evlilikte başkalarıyla olmak aldatmaya girmez mi sizce de?
(Misilleme olarak bende yaptim, baskasiyla oldum diyecektim tepkisine bakmak icin ama bu sefer sartlar esit sende yapmışsın bende. ortada aldatma yok. Ayni halti sende yemissin der ve sonra bu konuda uste cikar diye demedim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer