Anal seks neden zararlı? Gay'ler falanda yapıyor onlarada zarar vermiyor mu sadece kadın vücuduna mı zararlı? Dini kısmı sormuyorum sağlık yönünü soruyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılistiyorsan yap ama şu var anal sadece dısarı cıkmak için kas düzeneği var içeri girmek içindeğil ters ilişki dedikleri bu yüzden. sağlık acısından tuvaleti tutamama gibi durumlar yırtılma ve kanama gidi şeyler olabilir. Dikkatli ve cok yavaş kayganlaştırıcı jellerle iyice alıştırılması gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanaldan zevk alır mısın bilemem sırf erkekler evet sadece gayler değil normal erkekler de zevk alıyor onlar alıyor bende alırım dersen acele etmeyeceksin zaman lazım partnerin istiyor diye de sakın yapma pert olursun dikkat et sana yardımcı olurum istersen beni becrirken öğrenmiş olursun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben uzun yıllardır yapıyorum ve herhangi bir zararını görmedim yanlış ve abartı bazı efsane duyumlarıyla gaza gelip başka türlü yapılınca elbette zararı olur ve zevk vermez ama ben zararını görmedim
00 Yorumla
+1 yılZararı şu bence çok sert ve düzenli olursa yara olabilir enfeksiyon olabilir. Hijyene dikkat edilirse ve o kadar sert olmazsa sorun olmaz bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZararlı değil
00 Yorumla
+1 yılIsı bile biriyle denemelisin yani kadını anala hazırlamak lazım güzelce yalayip alıştırmak ve milim milim ilerlemek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık yönünden bakarsan, hiv virüsü oranı yükseliyor, anüs genişmelesi yüzünden dışkı tutulamayabiliyor. Ayrıca kolon kanserine yol açabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrdaki kasların çalışma yönüne ters , tahriş olup iltihab kapmaya çok müsait , ruhsal çöküntü ye sebeb olabiliyor , erkeğin cinsel eğilimini değiştirebiliyor , soğumaya sebeb olabiliyor (cinsellikten)
00 YorumlaÇok yapmanın tabi ki kalıcı zararları oluyor kadın için özellikle. ama temiz olmak temizlenmek diğer sorunların önüne bir nebze geçer.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım sokulan yer bagırsak vajina yolu gibi penis için yapılmış yol değil. bagırsak yırtılmasında ne yapmayı düşünüyorsun? gayler bilmem neler yapıyorda yapanlar sana şikayetlerini söylemez.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı çok yaparsan belki ama açılma olmaz pek , çok anal yaptım sevgililerimle sorun olmadı
00 Yorumla
+1 yılHem dinen günah ve mikrop ya ne diyimm hele geylere şaşıyorum nasıl birşeyler yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek taraflı olduğu için uzun vadede kasları bozuyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılDışkıyı tutamama gibi sorunlara yol açar ilerde ve anüs etrafındaki kılcal yapı etkilenerek zaman içinde gevşeme söz konusu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten zararlı olan şeyi din bildiği için yasaklamıştır bunu hala ögrenemezdiniz
10 Yorumla
+1 yılGaylere zarar vermediğini kim söyledi ya her türlü zararlı ileride altına yapmaya başlarsın ve çok hastalık bu şekilde çıkmış çünkü aynı zamanda pis bi şey.
00 Yorumla
+1 yılİşi bilen erkek olunca Bi zararı yok tecrübe konuşuyor 😊
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif ilişkide erkekte bel soğukluğu hepatit gibi hastalıkları yapar. Vücut mikrop kapar
00 Yorumla
+1 yılCok fazla yapilirsa zararli olabilir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda zarar yok neden zarar olsun ki
00 Yorumla Sana bedava. Yap gitsin knk
00 YorumlaOnlarda başka sokacak yer mi var?
00 YorumlaGenişletir şeyini bile tutamaz insan
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına bunu mu mersk ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer türlü zarar
00 Yorumla
+1 yılB. k yolu ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi