uzun zamandır tanıdığım biri son zamanlarda sık görüşüyoruz onu cok arzuluyorum sürekli temas ediyor cinsel isteğimi belli ediyorum ancak sadece arkadaşca sohbet ediyor ve beni eve bırakıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gel bi kahve içelim de eve bırakırken. ya da direk söyle ya uzatma.
Belki tam anlamıyla belli edemiyorsundur? Belli ediyorum derken ne yapıyorsun mesela?
sürekli dudaklarına bakıyorum, bedenine sürtüyorum, arabadan inmeden önce sarılıyor göğüslerimi değdiriyorum uzaklasırken dudaklarına bakıyor ellerimle kollarını bastan sona sıkarak gezdiriyorum
Neden bir adım öteye gidip kahve içmeye davet etmiyorsun? Kahve içerken bir bahaneyle kollarına değil de hafif üst bacağına dokun bir kaç saniye. Buna rağmen seni s! kmeye kalkışmazsa ya cinsel tercihleri farklı, ya da senden zerre etkilenmiyor demektir. Son cinsel deneyiminin üzerinden ne kadar zaman geçti?
7 ay oldu.. 3 aydır bu kişiden hoslanıyorum zaten
Çok zaman geçmiş üzerinden. Umarım paslanmamişsindir :) Söylediğimi bir dene bakalım, paslandiysan da pasını söker atar belki. 😄 Peki genel olarak libidosu yüksek birisi misin? Bu kadar uzun süre birliktelik yaşamadan kendine nasıl hakim olabildin?
Hakim olmakta zorlanıyorum suaralar, duygusal olarak bir sey hissetmediğim biriyle birlikte olmadım hiç eğer birinden hoslanıyorsam ve onu arzulamaya basladıysam libidom cok yüksek oluyor
Buzdolabı olmadığına sevindirici. Ama asıl sevindici olan şey, cinsel tatmin olayını duygusal hislere bağlamamiş olman. Şimdiye kadar olmamış olabilir, fakat kesinlikle olmaz kafasında da değilsin. En azından ne istediğini bilen bir kadınla konuşuyor olmak güzel. Hakim olamadığın zamanlarda tek başına yapmakta bir yere kadar zevk veriyor. Üstelik gerçeğinin yerini kesinlikle tutmuyor. Son birlikteliğinin üzerinden ne kadar zaman geçtiğini öğrendim, peki son mastürbasyonunun üzerinden ne kadar zaman geçti? 😄
Demekki ucuz sevmiyor
Birinden hoslanıp sadece onu arzulamanın nesi ucuzluk anlamadım?
Kaç biri mk. Etraf senin gibilerle kaynıyor
yani cinsellik gayet normal bir sey oldugu için benim gibiler olmaması şaşırtıcı olurdu
Üstüne atlayacağım diyen birisi için zamana göre değişir o sayı hep artar. E o zihniyettekilere de normal gelir.
Böyle üste atlaya atlaya bazı şeyleriniz eksiye gidiyor 😀
Siz atlamaya devam edin sonrada zırlayın
Fazla sığsın belli ki bir de fazla önyargılı bu zihniyetle sana hayatta basarılar
Sizin gibi gevşek olmaktansa sığ olmak iyidir hiç yoktansa güvenli liman olur
sen sevme kimseyi arzulama da böyle devam et güvenli limanında kal beni hiç ilgilendirmiyor
Mk sevmeyi bile bel altına indirdiniz ya.🤣
Harika kafalardasınız.
Hayvanlar ile aranızda bir fark yok onlarida libidoları yönetir. Dile gelseler sizin açıklamaları yaparlar
sen sevmediğin insanlarla birlikte oluyorsun galiba bu da bir tercihtir tabi
İlla birileriyle birlikte olmak zorundayım değil mi 😀
Nede olsa kişi kendinden biliyor işi 🤣
sekse karsı da olabilirsin diyorum ya beni ilgilendirmiyor ben her türlü insana saygı duyuyorum herkesin kendi tercihi seni de dar görüşlerini geride bırakıp insanların fikirlerine saygı duymaya davet ediyorum herkesi böyle takıyorsan kafana yazık hasta edersin kendini
Herkesi kafasına taktığı söylenecek en son kişi benim 😀
Bilakis hiç bir insanı kafama takmıyorum. Sadece ne olduklarını transparan olarak şeffaf olarak buradakilerin bile melek rolüne bürünüp gizlendiği gibi sahte şeyler söylemiyorum. Neyse onu söylüyorum belli ithamlarda bulunanlarada gülüp geçiyorum
Ben söylediklerine pek inanmadım da sen simdi bunu takıp bana cevap vermezsin zaten boş ver :)
Neden öyle düşündün ki acaba. Çok kırılgan birisi olduğumu düşünmedin umarım
Kırılgan değil de sana uygun olmayan her davranıştan rahatsız olan böyle insanlari kafaya takıp içini nefretle dolduran saldıran biriymişsin gibi kırılmaktan ziyade takıntılı diyelim
İnsanlar sevgiyi haketmiyor. Nefreti ise hakedecek kadar bile önemli değiller. Sevgide nefrette hakedene verilir. Neyse istediğini düşünebilirsin. Hakkımda. Benlik bir sorun yok 😀 Zaten insanlar anca algılayabildiği kadar yorum yapar çözdüğünü düşünür. Ama her birisi ise bütük yanılgıdadır. Buda onların sorunu onlar düşünsün benim daha önemli işlerim var
daha önemli işlerinle seni basbasa bırakıyorum o zamannn
Yazmasan mı artık!!!
hahaha gercekten tahmin ettiğimden daha takıntılı ve agresifsin
Agresifim bunu biliyorum ama takıntılı değilim ya da öyleyim ne var bunda
O seni istemiyor olabilir mi
Ben de bunu anlamaya çalısıyorum görüşmek istiyor sürekli onu arzuladığımı da gördüğü halde , sadece karşısında onu arzulayan birini görmekten mi hoslanıyor anlamadim
Ona hiç bu konuda açıldın mı
hayır açılmadim ama ilgimi fark ettiğini hissediyorum , ona yaklaştıgımda heyecanlanıyor düzgün cümle kuramıyor kızarıyor
Elini bacağına at nasılsın de sonra karşısına geç otur
Demek seni seksi bulmuyor
Beğenmiyordur
Sürekli o görüşmek istediği için görüşüyoruz utangaç biri ve normalde ayda yılda bir görüşürken haftada 2 görüşmeye basladık
Zamana bırak
Hangi şehirde yaşıyorsun
Emin değildir
Hala s. k. medi mi?
Ya şanslıymış. Tanışabilir miyiz?
Yaş kaç?
22
evet 2 kişiyle 2side sevgilimdi bir ilişkim 5 ay diğeri 2 yıl 3 ay sürdü
En sevdigin şey nedir