- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılDini nikahın geçerliliği yoktur bir de Müslüman olacaksınız ya dininizi bilmiyorsunuz daha. Bu ülkede dini nikahın geçerliliği olmadigi için dinen de geçerliliği yoktur. Yaşadığın ülkenin kanunları resmi olarak dini nikahi kabul etmedikce sizi evli görmedikçe yasalar üzerinde geçerliliği yoktur.
09 Yorumla
Soran+1 yılAy evet resmi ertelendi o gün diye kıyıldı. Yoksa dini nikahta kıyılmaz resmiyet bekliyoruz ama evlendik işte. Fakat bir nevi yakınlaşma istiyor insan birliktelik olmasa bile bunu sokakta gençler yapıyor biz niye biraz yakınlaşmayalım ki.
- +1 yıl
İstiyorsanız yapın günah olduğunu bile bile kufur ediyor elele geziyorsun. Azi çoğu olmaz günahın bu yasina kadar ettiğin gunah dağ oldu zaten
Soran+1 yılDin diyip yargılamak Allah aşkına kocam o benim ele ele gezmemişiz. Çok çarşaflı sözde tesettürlü bilirim zar diktiren yemediği halt kalmayan ben eşimle dayanmışım zina korkusundan. Tutupta yargılayacak insan aramayın kimse kusursuz değildir ben veya biz yapmadık şükür şu an yapabiliriz istesek ama inanç bu yönde
- +1 yıl
Yargılamiyorum işte küfür ederken elele gezerken kimse günah yapmayayim demiyor ama zinaya gelince gunah diye kaciniyor zina bile olsa günah gunahtir
- +1 yıl
Yasamak istiyorsan yaşa beklemek istiyorsan bekle karar senin millet ahlakli değil ki yargısını umursayasin
Soran+1 yılHesabınıza baktım falda günahtır günah ahahahhss neyse saol iyi geceler size...
- +1 yıl
Dalgasina yaptim be onu ve ben müslüman degilim xhxjdj
Soran+1 yılBakir de değilsin o zmana akaksjee
Anladım ama ben inançsız veya diğer dinlerde saygı duyarım görüşümü dalgaya vurmayın iyi geceler.- +1 yıl
Sen niye bu kadar önyargılısin ya benimde saygim var ondan ilk yorumumda tepki verdim ya islama değer veriyorum ve islama inaniyorum diyen birisi islama uygun davranmazsa tepki veririm sen inaniyor baskasi inanmadigi halde dalga geciyorsa agzina sicrarim senin inancına benim inancima herkes saygi duymak zorunda 3 5 kisinin inandigi bir sey değil İslamiyet
En İyi Cevaplar
Olayın dini kısmı tamamlanmış olsa da hukuki boyutu eksik halen. Buna benzer bir çok evlilik tamamlanmayabiliyor. O nedenle madem hassasiyetleriniz var resmi nikahı bekleyin derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılIleri gitmeyin. Bi şey olur da düğün olmazsa kalırsın öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece ilişkiye girmiyoruz nikah olucak düğün istemiyoruz
- +1 yıl
Neyse işte fark etmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılileri gidilmez günaha girersinjz günümüzde asıl nikah resmi nikah olduğu için onu beklemen lazım nikahta amaç evlendiğini millete duyurmaktir
12 Yorumla
Soran+1 yılYakınlaşma ya ilişkiye girmeyiz
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin artık ben dicemi dedim asıl nikah resmi olandır
+1 yılİstediğini yap Allah bir şey demiyor insanlara ne
00 Yorumla
+1 yılİmam nikahı olduktan sonra zaten ilişkiden sonra nikah tamam oluyor sorun yok bence
00 YorumlaBekleseniz ölürsünüz belki
13 Yorumla
Soran+1 yılHelal sonuçta
Soran+1 yılOnu yapmayızda yüzeysel işte kavuşmuşuz nolcak sankii ilişkiye girmeyiz.
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılŞu dini nikah olayından bir kurtulsanız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl önemli olan o zaten. Ama ülkede kadın cinayeti ve şu çoklu evliliği yobazların yorumuyla anlaşıldığı için kıt görünüyor ama bu nikah olmazsa ben zaten eşimle sevişmem. Zira resmide olsa nikah zina olur. Resmiyet bekliyoruz günümüz koşulları işte.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDini nikâh seks yapabilirsin demek
01 Yorumla
Soran+1 yılPp ne öyle ya yüreğim ağzıma geldi. Resmiyet beklerim. Yoksa biliyoruz bizde tutuyoruz bakalım.
+1 yılDinden cıkana kadar devam ke
00 Yorumla
+1 yılAllah katinda evlisin iste daha ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk gece yaşanabilir diye biliyorum
00 YorumlaVer gitsin artik
05 Yorumla
Soran+1 yılVereyim demi bozsun gitsin 😂
Soran+1 yılOral yapıyoruz istiyorum bozsun ama olmaz işte nikah olsun olmadı gircez nolur sanki.
Soran+1 yılYeni yeni açıldık ya su aralar iyiyiz taze zaten. Resmiyetten sonra devamı teşekkürler görüş için
Nereye derken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç tesettürlumudun
0129 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder ki
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece
Soran+1 yılBen değilim ama tesettürlü olup yapan var
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi yaşın kaç imam nikahın olduysa seks günah değil
Soran+1 yıl23 evet doğru
Cevap sahibi+1 yılYapın sorun olmaz
Soran+1 yılYaptık zaten ya kim dayanır ki
Cevap sahibi+1 yılİlişki bakirelik ne zm verdinki
Soran+1 yılDün zaten yüzeysel yaşıyorduk adetim yakın bende boz dedin tampon takayım pedler malumunuz 60tl paketi. Zaten kaç senedir dayanmışız şarttı rahatladık. Bozuldu evet.
Cevap sahibi+1 yılHadi geçmiş olsun acidimi bizde yapcaz eşimle niksh oldu
Soran+1 yılNikah varsa karın sonuçta tesettürlü mü? Onlar biraz daha açılma konusunda naifler bizden bir tık saç baş açılıcak yüzeysel yaşa oral yap ikimizinde ilkti. Kız Kıvranacak isteyecek kıvama gelince üstünde sürtündü mesela ben dedim yani beklemediğim bir anda rahatken başını sok. Bir anda kökleme kitlenebiliriz ilk ilişki öyle yaptı. Kanama oluyor tabi ister istemez kasınca. İlişkiye devam ettik kayganlaştırcı falan olsun ilk ilişki sulu bir yapıda olsa maalesef acıyor. Cızlama gibi yürüyüş değişiyor fark edersin ilişkiden sonra aile evine gidicekse sonradan dikkat et. Boz bırak. Sonra iyileşsin 3 güne falan öyle ilişki yaşa daha zevkli olur. Eşinin illa canı yanar ya zar var sonuçta. Esnekse rahat olur ama kan falan akmaz dert etme yani.
Cevap sahibi+1 yılHım yani birden koklemiyimmi
Soran+1 yılBakireyse kökleme tabi ki dulsa istediğini yap.
Cevap sahibi+1 yılBakire ya ilk sokunca yurume değişiyormu
Soran+1 yılAçıp kontrol mü ettin😂 tabi değişiyor o bölge sızlar acır patlıyor sonuçta. Dar olur ilk çünkü. Tesettürlü mü senin eşin. Benim arkadaş bozdurmuştu eve gidince yürüyüşüne ne oldu demişler kapalı olunca fazla dışarda anlaşılmamış. Fakat aile evine gidicekse eviniz aynı değilsekızlığı boz sadece ilişkiye devam etme. Elinle ya da dilinlede bozabilir sin biz denedik olmadı ondan diğer yolla girince devam ettik. Evlendiysen bekleme ya zaman kaybı. Benim ki her yerimi gördü nikahtan sonra pedime kadar takar ahahs. Çok düşünceli ilgisini seviyorum. Kolaylık versin sanada
Cevap sahibi+1 yılEşim tesettürlü senin arkadaş tesettürlümu bozdurudu
Soran+1 yılAynen nikahsız yapan çok bilmez misin. Aslında çoğu dindar da kadınlar da da erkeklerdeki gibi istek var biz daha bastıran belli etmeyen tarafız. Bilerek bozdurdu şu an keyfini sürüyor. Akıl verdim ama alan memnun veren memnun. Tampon takmak için bile seks yapan var devir değişik diktiren de çok var. Benim için bekaretin kanamanın önemi yok güven önemli. Yeni nesil daha hızlı. Biz kadınlar adet olduktan sonra ihtiyacımız var sekse biraz araştırırsan ama akıl olgunluk yaşı 18 den sonra. Çarşaflı da var tanıdıklarım diktirdiler yaptıkları iyi bir şey değil. Ama herkesin kendi hayatı. Ben nikahla yaptım içim rahat
Cevap sahibi+1 yılYuh çarşaflı olup sikisen vsrmi
Soran+1 yılAkıl sır erdiremeyeğin insanlar. Hepimizde aynı şey var niye yapamasın ki
Cevap sahibi+1 yılHım bişey regl sonra cokmu seks isteğiniz oluyob
Soran+1 yılEşine sorsana sjsjss
Oluyor tabi bizde insanız. Ki eşinle oral yapar ve oynarsan altına bak vakkumlamak istiyor içine istiyor baya. Reglken çok istek oluyor. Hafifçe bişey yaşanabilir çünkü akan kan pis kan değil. Döllenmeyen yumurta ve Rahim yüzleri. Oda kadınlığını tazeler ilişki için orayı hazırlar. Temiz yani. Hem o dönemde elleşme falan seviyorum ben. Ki açıp kan akışını bile izledi ne bileyim kan fantezisi olana iyi. Eşinle ilgilen o dönem sancısı varken karnını belini okşa yani samimiyeti de artttırır
Cevap sahibi+1 yılSağol sizde iyi yapmışsınız ben korkum tam sokarken bosaliyim korkusu
Soran+1 yılSen niye şaşırdın ki tesettür veya çarşaflı bozduran olduklarını duyunca aslında şuanda normal her kız da var bu açık kapalı değil ihtiyaç var imkan yok bpzduruyor yaşıyor pişman oluyor diktiriyor. Bir jinekoloğa sor en çok gelenler muhafazakar görümlü insanlar der. Bozduruyorsun bari diktirme saçma buluyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılYa ne biliyim ben onları eşine sakliyo biliyom
Soran+1 yılYok yok korkma mastürbasyon yapan biriysen erken boşalmazsın. Eşinle öpüştün mü hiç. Herşeyi o ana bırakma önden öpüş seviş elleşme olsun hatta sürtünme oral ama bozma biraz alış bir iki gün utanma geçsin boz beklersin 3 gün en fazla tam ilişkiye girersin. Aynı evde kalma durumunuz varsa bozduktan sonra acımazsa devam et ilişkiye. Sakin ol sadece bozucan hamile bırakmıyacaksın. Bak ben bakireyim ama tecrübeli gibi adam olsun bakir olsa bile. Hemen boşalma strese girme. Relax
Soran+1 yılYok be 3 kız kardeş biliyorm tesettürlü anne baba dindar onlarda ama patlaklar işte yargılamam seks çok ihtiyacı olan bişey zina ederek yapmasalar keşke ama yapıyorlar. Nereler biliyorm ben ah ah skskskd ama kimse bilmez bunları aramızda sadece.
Cevap sahibi+1 yılTm ben soktuğum gibi skitirim korku vsr
Cevap sahibi+1 yılYuh üç kardeş ne okuyolsr yaşlar kaç
Soran+1 yılÖpüştün mü kızla hiç sen. Umarım seni anlayacak biridir. Az elleş sürtün kıza aç sürt prezervatif kayganlaştırcın hep olsun. İlk bozarken çok teredüttün varsa kondom tak ama ten tene daha zevkli gebe bırakmamak için kondom takar öyle s... Devamında kafana takma ya biraz yiyiş oral yap yaptır yaparsa. Rahatla. Zaten sonra öyle bişey olmaz boşalmazsın merak etme sakin
Cevap sahibi+1 yılSağol
Soran+1 yılEn küçük lisede diğerleri çalışıyor iş yerinde bozdurdu biri diğeri evine yatmaya gitti. Tek onlar değil üniversite de de çok bu şaşırma analdan verip her yerini sıkıştırıp ellettirip zar duruyor diye bakireyim diyenler çok. Ben bunları yargılamıyorum bozduranları en azından yapıyorum diyo kandırmıyor. Bozdurdukları adamlarla hepsi ya. Kan akıyor ya bilirsin sahiplenmiş adamlar nikahsız gibiiş işte.
Cevap sahibi+1 yılYuh ya çarşaflı olup sikisen gordunki garipsedik
Soran+1 yılEşinle öpüştün mü temasın oldu mu hiç nikahtan sonra
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç opmadi
Soran+1 yılOnların ailesi baskı yapıyor mastürbasyon bile yapamıyorlar ondan sevişip sksyorlar.
Soran+1 yılÖpüş o zman. İlişkiyi düşünmüyor mu eşin
Cevap sahibi+1 yılHimm sen ne okuyon
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyo opuscex
Soran+1 yılBen yabancı dil okudum boş ver ne okuduğumu. Napıcaksın sanki ajkwksk
Cevap sahibi+1 yılSordum
Soran+1 yılNerde öpmeyi düşünüyorsun
Soran+1 yılOral yapın rahatlayın
Soran+1 yılBide bozarken öp veya üstüne odaklan göğüslerini emebilirsin acı baya azalıyor öyle
Cevap sahibi+1 yılTm öyle yapicam adettken sikis olur mu
Soran+1 yılİstiyor musun adetliyken de eşine sor sancılı olmazsa olur ama aşırı soft olman lazım ortalığı kan götürür bide bazı kadınlarda kan kötü kokar eşine bağlı bu durum.
Cevap sahibi+1 yılHimmm sen adette sikisirmisin
Soran+1 yılDeneriz çünkü fantezim var kan yalama vs neyse
Cevap sahibi+1 yılHimmm bişey sorucam bozduk sonra hiç sokmuyum demi
Soran+1 yılAile evine mi gidicek sonra?
Cevap sahibi+1 yılEvet onlarda kalıyor
Soran+1 yılBırakmıyacaksın demi kızı sonra sjsjsj
Boz bırak başını girdir önce acıdığını gör yavaşça kökle çıkar kan akarsa aksın bırak belki kalkamaz yattığı yerden bir iki saat bilgin olsun
Cevap sahibi+1 yılTm ilk önce başı sokup sonra yavaşça kokluyimmi
Soran+1 yılEvet ama öpüş bunu yaparken veya göğsünü en normalmiş gibi girdir çıkart
Cevap sahibi+1 yıltamam çok acı cekmezmi ama
Soran+1 yılOral yap baya daha az acır sulandır bölgeyi
Cevap sahibi+1 yılTm kan aktı soktuğum gibi yinede koklseyimmi
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılTmmm
Soran+1 yılNe zaman bozmayı düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBu gece
Soran+1 yılAilesi izin veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılKayganlaştırcı al mutlaka ve kadını üstten sev hep dudaklarını öp saçlarını aç oyna yanaklarını öp göğüslerini aç baya öyle seviş zaten altı sulanır bence. Sonra açarsın yalarsın ağzına ver sende alırsa tabi. Yala ama baya kıvama gelsin sürt sen * isteyecek bilmediği bir anda zorla başıyla öp dudağını Veya göğsünü em. O an yastığı dişleyebilir ya da sırtını tırnaklayabilir az acı olucak çünkü.
Cevap sahibi+1 yıltamam artık aci olsa bile kardeşim girince geri ciksrmiyim demi
Soran+1 yılO zaman sabaha kadar yatarsın hep alt odaklı olma kadın üstten haz alır vajinal orgazm daha çok zevk verir öp yani onu. Adet olunca falan da yanında ol mutlu et nasıl mutlu oluyor.
Soran+1 yılİçine gir yavaşça kökle ki açılsın biraz.
Cevap sahibi+1 yılYoksa acilmiyomu
Soran+1 yılİlk defa mı çıplak görceksin
Cevap sahibi+1 yılEvetyy
Soran+1 yılYa açılıyor niye açılmasın bidahikne çok acı çekmesin diye bide beynine girmiş gibi dolu hisseder kadın orgazm önemli
Soran+1 yılSiz ne okudunuz peki.
Cevap sahibi+1 yılHimm ya korkum girerken çok bağırması
Soran+1 yılAz çok hayal ediyorsundur ya göğüs ölçüleri vs bilirsin biraz. Vajina istediğin bir tip var mı
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenin bide çığlık atsa bile kokleyimmi
Soran+1 yılBaşını sok acır sonra tamamen içine gir çık bitti
Cevap sahibi+1 yılTm vajina içi nssil bı duygu sıcak diyolsr
Soran+1 yılA***** yala boş ver bozduktan sonra parmaklarsın sıcak tabi ki
Cevap sahibi+1 yılSulu diyolsr vajinaya içi
Soran+1 yılFışkırıyor ne diyon sen
Cevap sahibi+1 yılYuhhh
Soran+1 yılErkeklerfeki gibi kadınlardan da beyaz akıyor yalarsan mastürbasyon yaparsan akışını görürsün. Vibratör al kadınlarda haz alır hemde titreyerek
Cevap sahibi+1 yılTmmmmmm
Soran+1 yılYalıycan mı
Cevap sahibi+1 yılbippp yalicam
Cevap sahibi+1 yılbippp
Cevap sahibi+1 yılKuşunu
Soran+1 yılSu gelecek tuzlu gibi ama çok tatlı akıcak baya fışkırma videolarına baksan anlarsın demek istediğimi. Sen kızın saçını da mı hiç görmedin nikahtan sonra baya ilk olucak He
Cevap sahibi+1 yılEvetttt
Soran+1 yılTemiz mi seversin kıllı mı hafif
Cevap sahibi+1 yılKıllı
Soran+1 yılBide adet düzenini sor ona hangi tarihlerde kanıyor bil
Cevap sahibi+1 yıltamam sorucam
Soran+1 yılKıza sordun mu tüylerini neyle alıyor ajehhe
Gögüsleride tombul sa az yaşadın sen
Cevap sahibi+1 yılGöğsü büyük
Soran+1 yılSeverek mi evleniyorsun görücü usulü falan mı önceden de bakıyor muydun sjsjsjsj. 90 beden var mı idealdir üstü çok yorar kadını ya.
Cevap sahibi+1 yılSeverek üstü kadını niye yorar göğsü
Soran+1 yılBir merdivenden inip çıkarken kalkışını inişin izle ağır oluyor acır. Hiç mi dokunmadın kıza be helal sana ama hayal etmişsindir.
Cevap sahibi+1 yılGöğüs dik baya
Soran+1 yılBakmışsın baya uçlarını gördün mü
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılİyi iyi güzelce boz karını kadının olsun iki güne her fanteziyi yaparsınız. Tampınunu sen tak adetliyken içine girdirmek gerekiyor baya içine sokmak zevkli.
Cevap sahibi+1 yılTm nasıl ciksrcsk geri tamponu
Soran+1 yılAbdestin yoksa yandex yaz adet kanı tampon ipi var sarkıyor vajina dudaklarında kalıyor ip. Bak demek istediğimi anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılAbdest derken
Soran+1 yılGusul varsa a***cık görcen bozulur. Tamponu ne olduğuna nasıl takılıp çıkarıldığını gör.
Cevap sahibi+1 yılGusül ne alaka lütfen açıklarmidon
Soran+1 yılOrada foto göreceksin tabiri caizse kadın ve organ e yani bozulma ihtimali var niye bu kadar büyütüyorsun dediğim siteye girip bakarsan böyle olur diye dedim neyse. Tampon nasıl takılır bak anla diye dedim.
Cevap sahibi+1 yılHimmm tampon baya içeri sokuyox yani
Soran+1 yılBaktın mı yandex yaz görsellerde bak
Cevap sahibi+1 yılBozdum bskireligi
Cevap sahibi+1 yılÇok bağırdı
Soran+1 yılKız iyi mi kanama çok oldu mu bide kalkabildi mi hemen. Hayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılKalktı evine gitti
Cevap sahibi+1 yılAz kanadı çok bağırdı
Cevap sahibi+1 yılSenin dediğin gibi soktum
Soran+1 yılİlkisiniz öğretmen bey normal yani branş neydi sizin
Cevap sahibi+1 yılOkul öncesi
Soran+1 yılÖyle olması gerekti ama bir anda girsen hastanede kitli bir halde doktorlarla çözerlerdi sizi aileler öğrenşrdi rezillik
Soran+1 yılHanım da mı öğretmen
Cevap sahibi+1 yılAynen iyice sokunca seyimi baya derine girdim
Cevap sahibi+1 yılEczacı
Soran+1 yılTamam o zaman bilir o işini kıza yaklaşma bir süre açtın gördün istediğin gibi miydi ne güzel özel anılarınız oldu işte
Cevap sahibi+1 yılEvet içeresi ateş gibiydi
Soran+1 yılGüzel buldun yani kanama az derken çarşafa azda olsa bulaşır adetliyken görsen kanamayı görürsün skssjjsk. Peki nasıl hissetti kız baya öpüşme olmuştur ilk sonuçta
Cevap sahibi+1 yılEşim baya sulandı öpüştük yaladik birbirimizi sonra soktum
Soran+1 yılSuyun tadı güzeldir evlenin Tamamen de yanında olsun insan duygusallıkta istiyor eşinin yeri kocasının yanıdır.
Cevap sahibi+1 yılAynen ama penis. Girince içeri siz ne hissediyonux
Soran+1 yılAbicim artık eşin var ona sor bana caiz değil sorman. Demiştim başta beynine kadar doluluk hissediyorsun. Eşin ne hisseyi bilemem ama yanaşma bir süre kıza zar yırtık iyileşsin. Onunla konuş adetliyken masaj yap mutlu et biz kadınlar sevgiye açız iyi geceler size
Soran+1 yılDüzene oturdu mu sizin ilişkiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapmam
Cevap sahibi+1 yılKapalı mısın?
Cevap sahibi+1 yılSadece mesela sarıl el ele tutuş falan bunları yapıyor musunuz
Soran+1 yılYa işte açılıcaz az öpüşme falan ileri gideriz ama ilişki olmaz. Baya sıkıyoruz o konuda. Birlikte sarılıp uyumak vs olabilir.
Cevap sahibi+1 yılAçılıcak mısın? Hayır ya çok ilerı boyut bence bu uyuma falan öpüşme yanaktan çeneden olmalı diye düşünüyorum tabi siz bilirsiniz
Soran+1 yılYani helal kapalı değilim. Kastım rahat olucaz yaşıycaz bişeyler helal o bana ben ona sadece ilişki girmek yok. Yüzeysel işte duygusal. Birlikte sarılıp uyumak falan.
+1 yılDüğün şu an simge
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler