Hep kadınlar midemi bulandırıyor veya işte ben seviyorum der erkeğin menisi hakkında. Peki ya erkeklerin görüşü ne bu konuda, kadınlar da partnerinin görüşünü söylesin tabi?

Hep kadınlar midemi bulandırıyor veya işte ben seviyorum der erkeğin menisi hakkında. Peki ya erkeklerin görüşü ne bu konuda, kadınlar da partnerinin görüşünü söylesin tabi?

Klitorise ve vajina dudaklarına doğru temasta zevk suyuyla fazla haşır neşir olmaya gerek kalmaz. su aşağıdan akar. bu esnada erkek kendi parmaklarından doğru tutuşla yardım da alabilir. Erkeğin tecrübesi bir çok sorunu olduğu gibi bunu da kolaylıkla çözer.
Bakımlı ve temiz bir kadının suyu inanılmaz bir lezzete sahip ve aynı zamanda erkeğe yaşam iksiridir çünkü dünyanın en antiseptik ve besleyici sıvısıdır.. Bir de entresan tarafı kuruduğu zaman kokusu hiç bir kokuya benzemez..
O an da böyle şeyler kötü gelmez, normal bir şey sonuçta. Çok düşünmemek lazım böyle şeyleri, andan kopmamak gerek. Yeter ki karşılıklı çekim olsun.
hijyen olarak sınıfta kalan bir ulkeyız.
actın baktın kımıl kımıl at gibi kokuyo zaten birde akıntısı var ise hamam böceği gibi bayılırsın artık.
Cevap
43Cevap
Hayır bulandırmaz.
kadının zevk suyunu yalamak için vakum bile yaparım. o derece... o su benim için akıyor... nasıl sevmem ki...
Kisiye ya da yasanilan iliskiye gore degisir bence
Kadınınki mide buşandırıcı değil bence. Partnerimin bana yapması hoşuma giderdi ama ağzına yüzüne boşalmazdım asla
Yok canım nerden bulandirsin yani ben sevgilim için diyorum onunkin den yok igrenmem de baskasi da cok etkilenmem lazım sanırım
Beni etkilemez, oranın suyu sterildir, aynı şekilde menüde steril mikrop taşımaz severek yalariz
Hayır, bulandirmaz. Bulandiracak olsa yapmayı istemem zaten. Bence her kadına mutlaka oral yapılmalı, tabi reddedenler hariç elbette
hayir..
cunku oncesinde anasa tarcin dokup yeriz 😉
asla bulandırmıyor kadında mantar vs enfeksıyon yoksa tadı yok
Hayır tabiki. Ama ananas suyu içilirse öncesinde daha güzel olur
3 farkli vajina yaladim Suana kadar oyle birsey olmadi oral yapmayida sexsle degismem
Midesi bulanıyorsa istemesinler bizden de 😏
Aslında ikisi de mide bulandırıcı geliyor. Kadının suyu da, erkeğin menisi de.
hiç bulandırmaz aksine ağzımı sulandırır iyice
Oral seks yaparken partnerimin zevk suyunu dilimle yalayıp emerek somurdukça partnerim merhaba halini anlatamıyorum 😍😍😍
Bazılarının evet
Hangi tat kötü sence acımı tuzlumu
Nick çok net
Hayir benim hosuma gider zevklen yalar yutarim.
Kötü kokuysa bile o sefvet ile güzel gelir
Hayır bulandırmıyor 🤤
Sevdiğim biriyse bulanmaz tabi ki
O esnada bunu düşünemiyorum
Hayır içmeyi seviyorum
Tam tersi hoşuma gider keyif verir
Benim bulanmıyor
Hayır tadı çok güzel benim çok hoşuma gidiyor
Koku olmaması gerekli
Aksine bal o bal.
Yoo gayet güzel 🙄
Benim Çok Hoşuma gidiyor