Şahsen bir kız benimle tanışmak istediğinde, benden hoşlanduğını dile getirdiğinde, 21 ve yukarı yaşta olup bakire olduğunu söylediğinde o kızdan soğuyorum ve tiksiniyorum.
1. si bu kız muhtemelen sorunlu bir kız. Genelde internette erkek düşmanı içerikler paylaşan, yalnız, asosyal tipler oluyor bu kızlar genelde.
2) Cinsellikte aşırı tecrübesizler. Reelde 1 kere bile penis görmemiş tipler. Hadi boşal hadi boşal gibi amatörce, erkeğin bedeninden bir haber kızlar. Ağızlarına kürekle vurasım geliyor. Bir kız bana bunu dediğinde ona bağırarak kapa çeneni demişliğim var. Sonra çenesini kapatıp sadece yapması gerekeni yaptı. Bir daha bakire kızla hiç takılmadım. Takılmam da, NOKTA !
3) Zekaları düşük oluyor. Bu tarz kızların genelde sosyal zekalarının çok düşük olduğunu fark ettim. Mizahtan anlamayan kızı kapımın önüne paspas yaparım ben anca. Beni ancak rüyasında görür.
4) Karşımda hiçbir şansları yok bu kızların. Ancak söylediğim her şeyi harfi harfine yaparsa, en ufak bir şeye bile itiraz etmezse ona bir şans verebilirim beni görebilmesi için. Yoksa zerreeeeeee kadar umurumda bile olmaz. Banane lan, çok da fifi. Benim o kadar tecrübem olmuş. Neden kendi kalitemi, seninle takılarak düşüreyim ki. Değil mi yani, boş iş, boş kız. Paspas yani. İncel kız. Simp kız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer