sen bir kadına iyi davran, sevdiğini hissettir o kadında akrep olur. sadece seks değil hayat sevmek herşeyin üstündedir. benim erkeğim yanımda olsun yeter. bir kadın erkeksiz olmaz , erkekte kadınsız. doğanın kanunu böyle. eşler çok seks yaparsa mutlu olurlar, kavga etmezler anlaşırlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sorun olmaz alışırsın Yarın Birgün hiç ağrın kalmaz
Dolmalık biberleri o doldursun sen değil belin ağrır tabi temizliğe yardım etsin
Sende dayanıksız birisin. Evlenince 3-4 ay hergun 3-4 defa yaptık biz
Hergün 3 4 olduğuna eminmisin kesintisiz
@değişik111 niye yalan atayım haftada bir yine yapıyoruz. iki günü hiç geçmedik. Akrep erkeği dedikleri kadar varmış hep seks istiyor eşim
İki üç günü geçmedik de inanırım akrep değil isterse aslan olsun hergün yetmez en kötü 1 gün ara vermek lazım
@değişik111 ilk yorumu iyi okudun sanırım. Hiç ara vermedik regl hariç
Sen hangi burcsun
@Haddibakalım ben söyleyemem ama eşim akrep
Akrep kadını olmak ayrıcalıktır
sen bir kadına iyi davran, sevdiğini hissettir o kadında akrep olur. sadece seks değil hayat sevmek herşeyin üstündedir. benim erkeğim yanımda olsun yeter. bir kadın erkeksiz olmaz , erkekte kadınsız. doğanın kanunu böyle. eşler çok seks yaparsa mutlu olurlar, kavga etmezler anlaşırlar.
Aynen öyle ilişkiyi ayakta tutan tek şey sexs sabah akşam gece gündüz yapacaksın mutlu olmak için sen evlimiydin bu arada
ilk yazdığım görüşü okumadınmı. sonra niye yazmıyor kadınlar diyorlar. erkekte IQ'da iyi olmalı.
Ben kimsenin yazdığı görüşü okumam sadece sorarım sorduğum soruya da cevap isterim gerisi beni ilgilendirmiyor
@Clarkent000 öylemi ne kadar akıllıca 😂
Elbette kendi özgüvenim artıyor bu önemli laf söz değil
Fikirlerin dusuncelerin hayat gorusu olan. Bi kadinsin erkegi herseyiyle tammamlayan kadinlara saygim var
Bu yaşta 4 defadan belin ağrıyorsa 10 yıl sonra dokunmadan tıkılırsın sen
Normal gitmene gerek yok
Neden
Dört defa yapmışsınız onun için belin ağrıyor dur bir süre dinlenince geçer doktora gitmene gerek yok
Normal durum alışırsın zamanla.
Ağrın varsa git bize niye soruyorsun?
Sen ayakta durabildiğine şükür et
Dua et belin kırılmamış
Ne biçim gençsiniz ya git belini kırmıştır falan
Dinlenmelisin doktor ne yapsın
Doktora ne diyeceksin?
incinmişsin. git git
Normal geçer biz sabaha kadar 6 7 bile oluyor
İlginç.
Yaş kaç
Normal normal
Kırıldı mı belin
Erken birakmissiniz
Neden
Az yapmışsınız doymamissin ondan agrimis
git görün
Ne diyem
belim agrıyo üzerime fil düştü de
Ne yaptın 4 kez?
Dikiş
İyi dikmiş o zaman belini kırdığına göre..
Aynen dayı
Zavallı yeğen.. çağır da diktir iyice..
normal
Bilmem
Belim açıyor de